Ma samo procjena da je uticao na igru, sto je nije veze. Cojk lezi na zemlji bez zelje da dodje do lopte
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
U sustini mi je drago da nije gol,jer mi nismo ovdje nista zaaluzili,ova igra i pristup je u rangu onih ekipa unazad 7-8 godina
Ali kakav je ovo ofsajd, lik na zemlji i to uopšte nije ni dirao ovu loptu wtf 
Ovdje je remi bio mjera, nisu ni jedni ni drugi ništa posebno pokazali, ali u svakom slučaju ni Milan nije zaslužio izgubiti.
Ovdje je remi bio mjera, nisu ni jedni ni drugi ništa posebno pokazali, ali u svakom slučaju ni Milan nije zaslužio izgubiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam po kojoj osnovi je ovo offside. Prvo igrač Napolia vraća loptu nazad i njegov saigrač asistira Castilleju.
Kako će da utiče na igru čovjek koji leži i ne miče se.
Kako će da utiče na igru čovjek koji leži i ne miče se.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hajde bolan kao da je bitno,igramo za qurac vec duze vrijeme,ne zasluzujemo vise.
Nekad smo imali +16 u odnosu na Juve sad je +8, ni mjesto u top 4 nije vise tako sigurno
Nekad smo imali +16 u odnosu na Juve sad je +8, ni mjesto u top 4 nije vise tako sigurno
Da jos sjetimo se lige nacija i sta nije bio ofside za Benzemu, jer je procjenjeno da je defanzivac Španije imao namjeru sa presjece pas Pa posto nije uspio Benjamin nije sviran ofside.
Al eto tako je kako je.
Uglavnom u zadnjih 7 mečeva samo 2 pobjede i 2 remija, sto znaci 8 bodova. LOŠE.
Al eto tako je kako je.
Uglavnom u zadnjih 7 mečeva samo 2 pobjede i 2 remija, sto znaci 8 bodova. LOŠE.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pa jest offside po pravilima, lopta je išla prema Giroudu koji je bio u ofsajdu, i Jesus je reagovao da lopta ne bi došla do njega.
E sad, druga je stvar što pravila nisu predvidila da li igrač u ofsajdu leži, dubi na glavi, ili se nalazi u normalnom položaju odnosno gol šansi.
E sad, druga je stvar što pravila nisu predvidila da li igrač u ofsajdu leži, dubi na glavi, ili se nalazi u normalnom položaju odnosno gol šansi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- crvenocrni
- Kontakt:
-
celikmilan
- Kontakt:
Ako ovi do kraja sezone budu imali 3 remija treba im svima bonuse na platu dati.
Ako ništa, možda ovo natjera vlasnike da ulože u tim da ti ne bi i top 4 počeo biti pod upitnicima. Možda.
Ne možeš se izvlačiti više ni na povrede, ovdje je stvar manjka kvalitete na pojedinim pozicijama i gubljenja Piolija jer je neshvatljivo kako loše izgledaju u ofanzivi.
Ne možeš se izvlačiti više ni na povrede, ovdje je stvar manjka kvalitete na pojedinim pozicijama i gubljenja Piolija jer je neshvatljivo kako loše izgledaju u ofanzivi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gledao sam sa engleskim spikerom, koji tvrde da je gol poništen zbog ruke Kalulua, tako da nije offside, iako su to prikazali
Yebo te fudbal, grozna utakmica, vazda pola ekipe fali, pa do kad više u PM?
Seljački je se zaletilo sa novim ugovorom Pioliju, baš suprotno od Gigioa, Šabanoglua, Kessiea pa i Romagnolija. Moglo je se uzet 200M+ samo tako, dakle kao da si propustio naredna tri CL izdanja 
Yebo te fudbal, grozna utakmica, vazda pola ekipe fali, pa do kad više u PM?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Igranje rukom se ne signalizira onako kako je sudija to signalizirao. On je digao ruku visoko sto znaci ili offside ili opasna igra. I ja sa gledao sa englezima i nije mi jasno zasto su pominjali ruku uopsteZenga je napisao/la: ↑19 dec 2021, 22:51Gledao sam sa engleskim spikerom, koji tvrde da je gol poništen zbog ruke Kalulua, tako da nije offside, iako su to prikazali![]()
Yebo te fudbal, grozna utakmica, vazda pola ekipe fali, pa do kad više u PM?Seljački je se zaletilo sa novim ugovorom Pioliju, baš suprotno od Gigioa, Šabanoglua, Kessiea pa i Romagnolija. Moglo je se uzet 200M+ samo tako, dakle kao da si propustio naredna tri CL izdanja
![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Do kraja sezone je još 60 bodova u igri pobogu. Ovdje su već jedni prvaci drugi ispali iz lige a treći jedva do LPa.
Do kraja je mnogo, strašno mnogo. Sa ovoliko povreda ne može na dobro. No, povrede ili ne, Maldini di društvo moraju reagovati na 3 pozicije najmanje. To je neminovno.
Večerašnji poraz je samo Pioliev. Alexis se snalazi kako dobro na lijevom krilu i morao je početi umjesto Krunića. Otkako je Belgijanac ušao ta strana je i počela da igra fudbal.
Do kraja je mnogo, strašno mnogo. Sa ovoliko povreda ne može na dobro. No, povrede ili ne, Maldini di društvo moraju reagovati na 3 pozicije najmanje. To je neminovno.
Večerašnji poraz je samo Pioliev. Alexis se snalazi kako dobro na lijevom krilu i morao je početi umjesto Krunića. Otkako je Belgijanac ušao ta strana je i počela da igra fudbal.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Preslikana utakmica iz Udina, još goru očekujem u srijedu. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nakgore mi je gledati ono nabijanje lopte u 16 metara sa sredine terena,kao neki centarsutevi ili duge lopte. Draze bi mi bilo da se nasa dva stopera dodaju do kraja nego onaj ocaj.
Ali hajde,sacekati januar i vidjeti sta uprava misli. Onu pricu da dmo dobri kakvi jesmo neka objese macku o rep.
Ali hajde,sacekati januar i vidjeti sta uprava misli. Onu pricu da dmo dobri kakvi jesmo neka objese macku o rep.
- Beduin
- Kontakt:
Bravo Pioli ❤
Daj Krunica (zgadio mi se zbog forsiranja) na krilo ❤
Daj Florenzia (iako je defanzivno odigrao odlicno) umjesto duplo mladjeg i talentovanog igraca ❤
Ne treba ti Maldini iako nemas igraca ❤
J3bace nas Pioli na kraju i sve napravljeno usrati, glavu dajem.
Daj Krunica (zgadio mi se zbog forsiranja) na krilo ❤
Daj Florenzia (iako je defanzivno odigrao odlicno) umjesto duplo mladjeg i talentovanog igraca ❤
Ne treba ti Maldini iako nemas igraca ❤
J3bace nas Pioli na kraju i sve napravljeno usrati, glavu dajem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Napadač, desetka, desno krilo i stoper. To se mora dovesti ako misli odigrati drugi dio sezone bez puno turbulencija.
Conti, Castillejo, Krunić, Pellegri, to sve treba poslati van Milana.
Conti, Castillejo, Krunić, Pellegri, to sve treba poslati van Milana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.