Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Naprimjer meni sa ove liste Roni i Kavani su nekako najkrace trajali i nisu ostavili nekakav bljesak da covjek ne vidi listu nebi nikad pogodio pogotov Kavani 5ti..
Veceras zabija Salernitani
Mbappe i Haaland ce se sigurno naci na ovoj listi, tako da trebao bi barem na 8. mjesto ako zeli da bude siguran u top 10 
Da li moze link tekme?
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Nek si pokazao Dumfriesu i Alexisu kako se asistira...smote jedne, dabogda naučili.
Nece da nauce, ovaj njemu je nikad ne bi dao u ovoj situaciji.
Steta za ovaj ogromni promasaj, tu je negdje sa onim promasajem kad mu je Maicon asistirao.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma odgurnut
A dobre akcije
Predasistencija.
Predasistencija.

e svasta, prije ce se do handanovica kakva odbiti da i on zabije nocas...
Jedna demirovicevska
i

Sad će portali objaviti naslove, Džeko svojim prisustvom donio veliku pobjedu Interu

gledaj i ovom levatu se na nogu odbi:-)
ako jos kolarov zabije, ja odustajem od dzeke:-)
ako jos kolarov zabije, ja odustajem od dzeke:-)
Evo petarde, steta ovim levatima nije zabio ali izgleda inter ide ka tituli. Nemaji oni konkurencije ove sezone
Bundesliga
Premier liga
Seria A

Mislim da ih samo Atalanta moze ugroziti jer su jako čudna ekipa i igraju do sada svoju najbolju jesen a znamo da na proljeće inače igraju odlično. Ove sezone su osvojili 37 bodova u 17 utakmica a prošle sezone im je trebala 21 utakmica, dakle 4 više.
Nadati se da ce zaredati koji kiks čim prije, da izgube malo na motivu.
Bile su 2,3 situacije kada mu saigraci nisu znali odigrati najobicniji pas, prije svih Alexis. Šteta jer je večeras trebao zabiti.
Nadati se da ce zaredati koji kiks čim prije, da izgube malo na motivu.

Bile su 2,3 situacije kada mu saigraci nisu znali odigrati najobicniji pas, prije svih Alexis. Šteta jer je večeras trebao zabiti.
Je li istina da nikad niko nije osvojio Bundesku, Epl i Seriju A, uh kakva bi to bila stvar da Inter izgura do titule na kraju.
Padaju mi napamet Ronaldo, Zlatan, Vidal, Robben, Van Bommel, ali drugacije kombinacije. Ovo gore izgleda bas niko nema.
Padaju mi napamet Ronaldo, Zlatan, Vidal, Robben, Van Bommel, ali drugacije kombinacije. Ovo gore izgleda bas niko nema.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Inter ima najjaču momčad u Serie A, očekivati je da nastave ovako u pohod na titulu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.