To sam upravo bio ja pisao prije par dana baš o tome.Ouagadougou je napisao/la: ↑06 dec 2021, 13:45HNL nikad bolja i nikad zanimljivija složio bih se,
ali mislim da je najveći "problem" kao što je napisano prije par stranica, što je liga jako mlada, odnosno najmlađa u Europi (da nema timova kao što je Osijek bila bi debelo najmlađa) . To je super vijest za reprezentaciju jer je HNL odličana liga za razvoj igrača, ali i ove sezone se vidi kad u ligi imaš igrače poput Livaje, Drmića i co. koji su u najboljim godinama koliko se sama kvaliteta lige odmah podiže.
Po meni je to fenomenalno da je liga toliko mlada, upravo kao što si rekao to je odlično vijest za reprezentaciju. Teško je očekivat da bi jedan supertalent kao Gvardiol ostao u HNL do 25 godine. Premda je vidljivo da ništa ne fali npr. Jakiću, Majeru sutra Ivanušecu koji su ostali u HNL do 23-24 godine, npr Modrić i Brozović su tu bili do 23 godine.
Ono u zašto je liga sve bolja su i klubovi sa dna. Ove godine je Dragovoljac uljez, šteta da tu nije Varaždin. Ti prije par sezona si imao NK Zagreb, Rnk Split, Cibaliju i Inter to je bilo ajme majko,gotovo pola lige si imao na razini Dragovoljca. Bilo je svjetsko čudo da neko s dna oduzme bar bod vodećima na tablici....