Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
mozda covjek ipak nije ni glumio toliko u klipovima..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Video je posljeratni, vidis da radi voz. A tema je o kulturni i nekom intelektualnom sunovratu, vjerovatno zato nisi ni skontao 
Ma onaj tip iz dnevnjaka,Daniel Djukic.Izgleda da je puko
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
a onaj iz Betparačkih priča, znam ga vrlo dobro, velika šteta što se našao u ovoj situaciji
Pozz glavni admine hvala Ti za link, prvi put vidjeh, tek s kursa njemackog.
Tad nam je grad 1992/03 bio puno urbani,dijelom zbog velikog broja stranaca koji je obitavao a dijelom sto se Pink televizija jos nije toliko pocela pustati i probijati.
Kad su bili ovi lockdowni i poceli 1 put kad su ono pustili raju,igralista barem ovdje u Novom Sarajevu su bila krcata rajom ko onda odmah omoad iza rata.
Krivo mi kad vidim koliko se igralista renoviralo i slicno a 95% vremena zjape prazni.
Bio sam kao dijete ocevidac kad je u sred rata 1994 Edo Omerovic organizovao turnir vanjski u fudbalu na igralistu i dogovorio da nepadaju granate taj dan.
Da imas 31 godinu, da li bi se probao ispaliti Vani?
Sjecam se imam slike humanitarne utakmice iz 1998 na Grbavici Eros Ramazotti s italijanskim pjevacima i nasi fudbaleri i pjevaci.
Onda derbiji poslije rata su bili nesto posebno, nezaboravno atmosfera..kad se samo sjetim.
Mozda se neces sjecati..da li znas da je Colonia nastupala u onom malom skucenom prostoru Centrala 1999?
Blizu moje kuce ima kafic
La Canzona od 1987..kodBosmala
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće vjerovatno, malo glumi budalu vjerovatno. Dok on to snima na TikTok mala je vjerovatnoća da ozbiljno misli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne bih znao za koloniju. Central sam izbjegavao, iskreno.
Ja se ne bih ispalio sigurno sa bilo koliko godina, osim da se zarati nedobog. Ali to je vrlo individualna stvar, svako ima razlicitu situaciju
Ja se ne bih ispalio sigurno sa bilo koliko godina, osim da se zarati nedobog. Ali to je vrlo individualna stvar, svako ima razlicitu situaciju
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑19 dec 2021, 17:36mozda covjek ipak nije ni glumio toliko u klipovima..
Pa sad kad čujem za ovu situaciju i ovaj klip , ima nešto

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Klasicni marketinski potez.Unofficialpage je napisao/la: ↑19 dec 2021, 18:27Neće vjerovatno, malo glumi budalu vjerovatno. Dok on to snima na TikTok mala je vjerovatnoća da ozbiljno misli.
Nesto poput laznog silovanja.
To je to.TheChief je napisao/la: ↑19 dec 2021, 19:46Klasicni marketinski potez.Unofficialpage je napisao/la: ↑19 dec 2021, 18:27Neće vjerovatno, malo glumi budalu vjerovatno. Dok on to snima na TikTok mala je vjerovatnoća da ozbiljno misli.
Nesto poput laznog silovanja.
Ko zeli da se ubije to ucini bez trazenja paznje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma frajko je i ranije problema sa drogom imao. Od svih likova iz Dnevnjaka on mi je najgotivniji bio hahah
-
- Kontakt:
gledo ja dječju Euroviziju, i kad sam vidio naziv grupe koja je predstavila Makedoniju "Dajte muzika" ja sam bio u čudu, ybt ne mogu nikako da skontam kako može da se tako nazove grupa kad sve grupe daju muziku, to mi nikako ne ide u glavu
edit: a inače bili su odlični, zapalili su scenu, svaka im čast
edit: a inače bili su odlični, zapalili su scenu, svaka im čast
Jesu pjevali mojot svet se vika muzika nema vera nitu granica
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
yebote, ja bio kod Ćamile, a u glavi su mi Itana Grbić i Dijana Ujkić, koji sam ja car
-
- Kontakt:
Mislim da je psihicki obolio, hoce to ako konzumiras i neku drogu. Ispoljavanje suicidnih namjera prije suicida i nije toliko neobično.Unofficialpage je napisao/la: ↑19 dec 2021, 18:27Neće vjerovatno, malo glumi budalu vjerovatno. Dok on to snima na TikTok mala je vjerovatnoća da ozbiljno misli.
Koko god ne gine mu ili bolnica ili par godine zatvora za ovo.
Ma kakvo privlacenje paznje pa nije on yutuber na fazon Bake Praseta i tih genijalaca niti covjek ima svoj kanal na youtubu.
Inace kazu komsije da je i prije znao praviti sranja.
Prije mjesec i po krenula je nova sezona maxbet prica i izbacili su samo dvije epizode sto mi je bilo jako cudno jer inace izbace 10-15 pa odu na odmor,sad je jasno da su zbog njega i prestali snimati,pisu da je valjda ostatak ekipe blokirao na drustvenim mrezama.
Ko je pratio njegov rad mislim da nema nikoga kome nije bio jedan od omiljenih likova(meni licno omiljeni),poslusao sam i neki njegov intervju i tad mi je djelovao kao jedan opusten,skroz kul lik i susta suprotnost od ovoga sto sam veceras mogao procitati a i vidjeti.
Inace kazu komsije da je i prije znao praviti sranja.
Prije mjesec i po krenula je nova sezona maxbet prica i izbacili su samo dvije epizode sto mi je bilo jako cudno jer inace izbace 10-15 pa odu na odmor,sad je jasno da su zbog njega i prestali snimati,pisu da je valjda ostatak ekipe blokirao na drustvenim mrezama.
Ko je pratio njegov rad mislim da nema nikoga kome nije bio jedan od omiljenih likova(meni licno omiljeni),poslusao sam i neki njegov intervju i tad mi je djelovao kao jedan opusten,skroz kul lik i susta suprotnost od ovoga sto sam veceras mogao procitati a i vidjeti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Šteta što je sav kvalitetan rep zavrsio sa albumom stigo cumur...marcelo poslije toga jedini radi neku muziku koju mogu slušati.
Dns u vožnji,jedino Vojko V uleti među tram11,bolesnuBracu,starog edu i connect,shortya,tbf..
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad, JayCatwright, lol89 i 6 gostiju.