Bujrum na kafu i ručak, kad budeš imao vremena

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bujrum na kafu i ručak, kad budeš imao vremena
Baci na pp ko je cura, možda te usrećim.
Ne pratim Borac više iz moralnih principa ali mislim da znam ko je golman o kojem govorišBuggyTheClown je napisao/la: ↑21 dec 2021, 12:52Baci na pp ko je cura, možda te usrećim.
Inače, bio sam ove godine u Tetovu, nas par na gostovanju protiv Borca. Cigara dođe kao planinski zrak.Vaš bucmasti golman izlazi na poluvremenu i pridružuje se ekipi koja dovršava štok iza nas.
Nisi ti za tako male sredine. Vrijeme ti je za selidbe.
Zenica je poprilično sigurna al' fakat. Da mi je ko dvijehiljaditih pričao da će onaj grad biti na ovom nivou sigurnosti ne bih mu vjerovao, reko bih mu da je lud čovjek
Vazi za Zenicu.Marsal je napisao/la: ↑21 dec 2021, 13:09Zenica je poprilično sigurna al' fakat. Da mi je ko dvijehiljaditih pričao da će onaj grad biti na ovom nivou sigurnosti ne bih mu vjerovao, reko bih mu da je lud čovjekali u jednom trenutku je policija zaista počela raditi posao, pogotovo za vrijeme komesara Semira Šuta.
Sarajevo prilično nesigurnije, a isti osjećaj imam i za Tuzlu.
Mislimo jel tako na istog prijatelja.forgempp je napisao/la: ↑21 dec 2021, 03:07Evo jedan moj poznanik/drug nije navijac, zivi tamo i smislio je drugo ime kad god treba da ide na hrvatsku stranu grada, ko dijete iz srednje skole nikad sam nije smio kuci, vazda u grupama, razredna svaki dan zvala jesul se djeca vratila uredno kuci.Balorda je napisao/la: ↑20 dec 2021, 16:37Gledaj, zavisi iz kojeg ugla gledaš. Mostar ima problem sa navijačima i ako si navijač moraš se okretati oko sebe i paziti gdje hodaš. Realno govoreći to je u isto vrijeme i jedini sigurnosni problem u gradu i sa te strane je daleko sigurniji grad za živjeti od svih većih gradova u BiH. Džeparoša skoro da nema, hladno oružje je misaona imenica, posebno u usporedbi s Bosnom.admin je napisao/la: ↑20 dec 2021, 16:31
Najljepši grad u drzavi, s najluđim ljudima. To koliko se vi između sebe mrzite, za mene je krajnje depresivno, bez želje ikog time da uvrijedim. Konstatno neke tuče, problemi, ljudi nenormalno opterećeni nacionaliznom, da je svaki dan u godini savršen i fa je grad na plaži kao na slici s Maldiva i okolo gole žene služe pića sa kišobrančićima, ja tu priču koja se već 30 godina u mostaru priča ne bih mogao slušati duže od 3 dana.
O tome ko šta i o čemu priča zavisi prije svega s kakvim ljudima se družiš, a čitava država je opterećena nacionalizmom i politikom. Međutim ako se okružiš pravim ljudima, a to je definitivno moguće, nikakvu težinu nećeš osjetiti.
Ubili hljeb u jaranu mu u nekom tamo klubu jer su ga pitali kako se zove i on reko svoje ime.
**** te taj grad kad si u strahu konstantno.
Unofficialpage je napisao/la: ↑21 dec 2021, 13:21Mislimo jel tako na istog prijatelja.forgempp je napisao/la: ↑21 dec 2021, 03:07Evo jedan moj poznanik/drug nije navijac, zivi tamo i smislio je drugo ime kad god treba da ide na hrvatsku stranu grada, ko dijete iz srednje skole nikad sam nije smio kuci, vazda u grupama, razredna svaki dan zvala jesul se djeca vratila uredno kuci.Balorda je napisao/la: ↑20 dec 2021, 16:37
Gledaj, zavisi iz kojeg ugla gledaš. Mostar ima problem sa navijačima i ako si navijač moraš se okretati oko sebe i paziti gdje hodaš. Realno govoreći to je u isto vrijeme i jedini sigurnosni problem u gradu i sa te strane je daleko sigurniji grad za živjeti od svih većih gradova u BiH. Džeparoša skoro da nema, hladno oružje je misaona imenica, posebno u usporedbi s Bosnom.
O tome ko šta i o čemu priča zavisi prije svega s kakvim ljudima se družiš, a čitava država je opterećena nacionalizmom i politikom. Međutim ako se okružiš pravim ljudima, a to je definitivno moguće, nikakvu težinu nećeš osjetiti.
Ubili hljeb u jaranu mu u nekom tamo klubu jer su ga pitali kako se zove i on reko svoje ime.
**** te taj grad kad si u strahu konstantno.![]()
Vareš je jedno od ljepših mjesta, sa jako dobrim ljudima.BuggyTheClown je napisao/la: ↑21 dec 2021, 03:02Pretpostavljam da si bio u Varešu na utakmici. Stadion je Majdanu, starom industrijskom dijelu Vareša koji je stvarno depresivan, zaleđen u vremenu. Par kilometara sjeverno je bolji i nazovimo glavni dio Vareša. Tako i u svakom prilogu snime oronulu željezaru i onda ljudi misle da mi živimo pod tim ruševinama.Robust je napisao/la: ↑21 dec 2021, 00:06al Mostar je jedino dobar zbog jeftinog taksija covjek ima osjecaj da za dvije marke moze pola grada obici hahahahaha
jedino sto ne valja kod mostara je sto izgleda kao Sarajevo 95 ne kontam kako imaju dan dns onoliko rusevina prosetati od starog mosta do mepasa bulevarom onim kao da ide covjek ratnom zonom
sto se tice zenice ono je grad gdje si sa cvajom u dzepu hadzija kakve su im cijene jedino sto je dobra šetnica od odmuta dole do arene i tjt i nekoliko kafica i tjt
a najdepresivniji gradovi su foca, zvornik, i vares sta je ono u pm![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], jasmin10, relativizam i 11 gostiju.