Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
mislim da nije dovoljno i to cu uvijek misliti kad je bilo dosta vise moguce. dobro pitanje, neznam. ili ce povesti sve trojicu ili hamidovica ostaviti ili cak klisa ostaviti ali mu obecati poziv i minute odmah nakon prvenstva (slicno ce biti i sa vuksicem i jos par njih mladih poput faljica...tj makar ja tako mislim).
Najmanje je to selektorova krivica kad jednostavno ne zele igrati za nasu reprezentaciju ako imaju bolje opcije.EdinjoBos je napisao/la: ↑11 dec 2021, 20:07mislim da nije dovoljno i to cu uvijek misliti kad je bilo dosta vise moguce. dobro pitanje, neznam. ili ce povesti sve trojicu ili hamidovica ostaviti ili cak klisa ostaviti ali mu obecati poziv i minute odmah nakon prvenstva (slicno ce biti i sa vuksicem i jos par njih mladih poput faljica...tj makar ja tako mislim).
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
to je mozda istina za mlivica (da mozda nije htjeo), ali velic je bio "nas" i bio bi i dalje da makar "u pola" okupljamo mlade repke kako to radi pa cak i kosovo ili tzv rs...EC3 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 20:11Najmanje je to selektorova krivica kad jednostavno ne zele igrati za nasu reprezentaciju ako imaju bolje opcije.EdinjoBos je napisao/la: ↑11 dec 2021, 20:07mislim da nije dovoljno i to cu uvijek misliti kad je bilo dosta vise moguce. dobro pitanje, neznam. ili ce povesti sve trojicu ili hamidovica ostaviti ili cak klisa ostaviti ali mu obecati poziv i minute odmah nakon prvenstva (slicno ce biti i sa vuksicem i jos par njih mladih poput faljica...tj makar ja tako mislim).
RK Celje Pivovarna Laško : RK Dobova 29:18 (11:13)
Dvorana Zlatorog, 250 gledalcev, sodnika: Kikel, Zupan
RK Celje Pivovarna Laško: Bojić 3 obrambe, Vujović 8 obramb; Strmljan, Terzić, Mazej, Razgor 3/3, Cokan, Marguč 8/5 Poteko, Ivanković 3, Čepić 1, Kodrin 5, Žabić 2, Mlakar 2, Vlah 2, Suholežnik 3; trener Alem Toskić
Izključitve: 6 min
7-metrovke: 8/9
RK Dobova: Husejnović 2 obrambi, Blaževič 8 obramb; Glogovšek 4, Šafranko 1/1, Abramović 1, Luzar, Kučič 1, Rantah 3, Šukić 4, Kamnikar 1, Mladkovič 1, Mlakar 1, Ferenčak, Bošnjak, Mijušković 1, Nešič; trener: Damjan Radanovič
Spačva Vinkovci - PPD Zagreb 24:33 (12:20)
Dvorana OŠ Bartol Kašić: 300 gledatelja
Suci: Matija Gubica, Boris Milošević
Delegat: Josip Posavec
Spačva Vinkovci: Ćirović 13 obrana, Rimac; Maroš 4, Mažurana B., Vašarević, Čičak 3, Božičević 2, Vignjević 5, Blašković, Pašagić, Lasić 1, Mažurana F. 4, Peštić, Kuže 1, Bolanča 3, Peštić 1
PPD Zagreb: Ivić 12 obrana, Mandić M.; Šipić 1, Vistorop 1, Ćavar 5, Mandić D., Faljić 3, Klarica 3, Srna, Klis 1, Kraljević 5, Sirotić 1, Matanović 2, Ravnić 3, Hrstić 4, Grahovac 4
RD Urbanscape Loka : RD Koper 22:24 (10:14)
RD Koper: Smolnik 6, Breznikar 5, Poklar 5, Žagar 3, Pavlović 2, Vujović 1, Špruk 1, Makuc 1, Muminović, Sanabor, Konjevič, Moljk, Kete, Morato, Logar, Jelovčan.
MRK LJUBLJANA : RK GORENJE VELENJE 26:37 (9:18)
RK GORENJE VELENJE: Verboten (1 obramba), Taletović (12 obramb), Haseljić, Tajnik (3), Pajt (12), Starc, Miklavčič (1), Drobež (4), Sokolič (2), Šiško (2), Grmšek (1), Jovičić (3), Mlivić (2), Predović (2), Kavčič (4), Ravnikar (1)
Dvorana Zlatorog, 250 gledalcev, sodnika: Kikel, Zupan
RK Celje Pivovarna Laško: Bojić 3 obrambe, Vujović 8 obramb; Strmljan, Terzić, Mazej, Razgor 3/3, Cokan, Marguč 8/5 Poteko, Ivanković 3, Čepić 1, Kodrin 5, Žabić 2, Mlakar 2, Vlah 2, Suholežnik 3; trener Alem Toskić
Izključitve: 6 min
7-metrovke: 8/9
RK Dobova: Husejnović 2 obrambi, Blaževič 8 obramb; Glogovšek 4, Šafranko 1/1, Abramović 1, Luzar, Kučič 1, Rantah 3, Šukić 4, Kamnikar 1, Mladkovič 1, Mlakar 1, Ferenčak, Bošnjak, Mijušković 1, Nešič; trener: Damjan Radanovič
Spačva Vinkovci - PPD Zagreb 24:33 (12:20)
Dvorana OŠ Bartol Kašić: 300 gledatelja
Suci: Matija Gubica, Boris Milošević
Delegat: Josip Posavec
Spačva Vinkovci: Ćirović 13 obrana, Rimac; Maroš 4, Mažurana B., Vašarević, Čičak 3, Božičević 2, Vignjević 5, Blašković, Pašagić, Lasić 1, Mažurana F. 4, Peštić, Kuže 1, Bolanča 3, Peštić 1
PPD Zagreb: Ivić 12 obrana, Mandić M.; Šipić 1, Vistorop 1, Ćavar 5, Mandić D., Faljić 3, Klarica 3, Srna, Klis 1, Kraljević 5, Sirotić 1, Matanović 2, Ravnić 3, Hrstić 4, Grahovac 4
RD Urbanscape Loka : RD Koper 22:24 (10:14)
RD Koper: Smolnik 6, Breznikar 5, Poklar 5, Žagar 3, Pavlović 2, Vujović 1, Špruk 1, Makuc 1, Muminović, Sanabor, Konjevič, Moljk, Kete, Morato, Logar, Jelovčan.
MRK LJUBLJANA : RK GORENJE VELENJE 26:37 (9:18)
RK GORENJE VELENJE: Verboten (1 obramba), Taletović (12 obramb), Haseljić, Tajnik (3), Pajt (12), Starc, Miklavčič (1), Drobež (4), Sokolič (2), Šiško (2), Grmšek (1), Jovičić (3), Mlivić (2), Predović (2), Kavčič (4), Ravnikar (1)
Sta ovo Terzic omalovazava nase reprezentativce
kao drago mu je da je izvrsena smjena generacije ali da mladi igraci a pogotovo igraci iz domaceg prvenstva nemaju kvalitet. Izgleda nece jos u penziju 
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
-
- Kontakt:
Znali iko sto je ovaj Cickusic ovako skrt? Zar ga nije sramota necastiti barem za siri spisak?
Zato sto se vise ne pita on ko ce igrati u reprezentaciji, i poznata kafana na Ilidzi gdje su pravljeni spiskovi i dogovori oko toga koga ce se pozvati ..
Obrvan je otjero ološare koji ce mu odredjivati spisak igraca

Jel Muzurovic ikada objasnio kako mu je "Švrakić" sjebao utakmicu sa Švicom?
Frajer tica u glavi, radi sta hoce, kako hoce i kad hoce.. Ekipa u kojoj on igra on je i trener, i igrac, i fizioterapeut i psiholog sve.. Mislite li da je Šahman vodio Iskru ili Cickusic?samoposmatram je napisao/la: ↑19 dec 2021, 21:18Znali iko sto je ovaj Cickusic ovako skrt? Zar ga nije sramota necastiti barem za siri spisak?
Nema plana, dogovora, taktike, igramo okolo dok ja ne postignem pogodak

-
- Kontakt:
I kao takav kara Izvidjaca redovno.Mahmurluk je napisao/la: ↑20 dec 2021, 10:12Frajer tica u glavi, radi sta hoce, kako hoce i kad hoce.. Ekipa u kojoj on igra on je i trener, i igrac, i fizioterapeut i psiholog sve.. Mislite li da je Šahman vodio Iskru ili Cickusic?samoposmatram je napisao/la: ↑19 dec 2021, 21:18Znali iko sto je ovaj Cickusic ovako skrt? Zar ga nije sramota necastiti barem za siri spisak?
Nema plana, dogovora, taktike, igramo okolo dok ja ne postignem pogodak![]()
Vazno je da on nije srednjak koji nezna gola zabit, jer nam takav fali...
**** ovakvu repku.
Nad njim nema niko autoriteta, niko ne spori da je da je dobar igrac sto pokazuje statistika posljednjih nekoliko sezona Premijer lige kada je bio najbolji strijelac lige, ali kad mu ne mozes dogovoriti neke stvari djabe ti je sve ..samoposmatram je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:14I kao takav kara Izvidjaca redovno.Mahmurluk je napisao/la: ↑20 dec 2021, 10:12Frajer tica u glavi, radi sta hoce, kako hoce i kad hoce.. Ekipa u kojoj on igra on je i trener, i igrac, i fizioterapeut i psiholog sve.. Mislite li da je Šahman vodio Iskru ili Cickusic?samoposmatram je napisao/la: ↑19 dec 2021, 21:18Znali iko sto je ovaj Cickusic ovako skrt? Zar ga nije sramota necastiti barem za siri spisak?
**** ovakvu repku.
Bio sam na okupljanju reprezentacije Premijer lige, Bilal u klin on u plocu, i ne ide to tako..
Uostalom, nije mjerilo repka, da se sa njim moze raditi ne bi igrao u Maglaju i Iskri, igrao bi u Zagrebu, Celju itd .. Kvalitetom moze ali djabe pet litara mlijeka ako sutnes nogom kantu pa prolijes svo mlijeko ...
Da je budala i tica u glavi to sigurno stoji,i to da je imao kredita 10 do 15 godina u reprezaciji kao mnogo gori tu se nema šta reci.Jednostavo lik bez treninga dođe jednom Ahmetasevicu ili Mandicu najavi gdje će mu šutati prije utaknice i zabije 15 do 20 golova to nemoze niko nadaleko.Igrače poput Klisa,Hamidovica,Mandica,Sarca koji sad igraju u ozbiljnim ekipama redovno je bacao na guzicu i preko njih zabijao 15 golova i cirkuzio sa njima.lud jeste slažem se ali doktor rukometa za sve naše bekove,ako može jedan Vuksic ili Kadric biti tu smješno bi bilo da njega nema.Evo Koš traži ga pola evrope on dođe bez treninga i zabije im 15 golova i pobjedi tu najbolju školu rukometa na Balkanu to je može svako.Mahmurluk je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:35Nad njim nema niko autoriteta, niko ne spori da je da je dobar igrac sto pokazuje statistika posljednjih nekoliko sezona Premijer lige kada je bio najbolji strijelac lige, ali kad mu ne mozes dogovoriti neke stvari djabe ti je sve ..samoposmatram je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:14I kao takav kara Izvidjaca redovno.Mahmurluk je napisao/la: ↑20 dec 2021, 10:12
Frajer tica u glavi, radi sta hoce, kako hoce i kad hoce.. Ekipa u kojoj on igra on je i trener, i igrac, i fizioterapeut i psiholog sve.. Mislite li da je Šahman vodio Iskru ili Cickusic?
**** ovakvu repku.
Bio sam na okupljanju reprezentacije Premijer lige, Bilal u klin on u plocu, i ne ide to tako..
Uostalom, nije mjerilo repka, da se sa njim moze raditi ne bi igrao u Maglaju i Iskri, igrao bi u Zagrebu, Celju itd .. Kvalitetom moze ali djabe pet litara mlijeka ako sutnes nogom kantu pa prolijes svo mlijeko ...
Slazem se druže sa svime, nema se šta reci . Ja samo konstatujem kakva je situacija i da nece niko igrača kojem ako kazes da dodje u žutoj majici, on dodje u zelenoj. Navodim primjer banalan ..Fagus501 je napisao/la: ↑20 dec 2021, 12:09Da je budala i tica u glavi to sigurno stoji,i to da je imao kredita 10 do 15 godina u reprezaciji kao mnogo gori tu se nema šta reci.Jednostavo lik bez treninga dođe jednom Ahmetasevicu ili Mandicu najavi gdje će mu šutati prije utaknice i zabije 15 do 20 golova to nemoze niko nadaleko.Igrače poput Klisa,Hamidovica,Mandica,Sarca koji sad igraju u ozbiljnim ekipama redovno je bacao na guzicu i preko njih zabijao 15 golova i cirkuzio sa njima.lud jeste slažem se ali doktor rukometa za sve naše bekove,ako može jedan Vuksic ili Kadric biti tu smješno bi bilo da njega nema.Evo Koš traži ga pola evrope on dođe bez treninga i zabije im 15 golova i pobjedi tu najbolju školu rukometa na Balkanu to je može svako.Mahmurluk je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:35Nad njim nema niko autoriteta, niko ne spori da je da je dobar igrac sto pokazuje statistika posljednjih nekoliko sezona Premijer lige kada je bio najbolji strijelac lige, ali kad mu ne mozes dogovoriti neke stvari djabe ti je sve ..samoposmatram je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:14
I kao takav kara Izvidjaca redovno.
**** ovakvu repku.
-
- Kontakt:
Sta si ti vidio? Da BiH neigra rukomet nebi ga ni gledao. Svacam da si ovdje po zadatku dezurnog branioca, ali daj malo se pripremi. Izuci malo sport generalno. Recimo vidi koliko srednjih bekova slusaju trenerske upute, a koliko je improvizacija.Mahmurluk je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:35Nad njim nema niko autoriteta, niko ne spori da je da je dobar igrac sto pokazuje statistika posljednjih nekoliko sezona Premijer lige kada je bio najbolji strijelac lige, ali kad mu ne mozes dogovoriti neke stvari djabe ti je sve ..samoposmatram je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:14I kao takav kara Izvidjaca redovno.Mahmurluk je napisao/la: ↑20 dec 2021, 10:12
Frajer tica u glavi, radi sta hoce, kako hoce i kad hoce.. Ekipa u kojoj on igra on je i trener, i igrac, i fizioterapeut i psiholog sve.. Mislite li da je Šahman vodio Iskru ili Cickusic?
**** ovakvu repku.
Druga stvar zvati lika ticom u glavi, koji predpostavljam uredno zivi, inace nebi ni u Maglaju mogao igrati, nemoze ni Bilal Suman, ali eto ti skupio muda ovdje da napises pod nadimkom Mahmurluk.
Ovo pisem da bi te otrjeznio malo. Pisi realnije, mozda se vise raje ukljuci.
Druže, kad skupiš upola staža ko ja po Evropskim i Svjetskim prvenstvima, Ligi prvaka, Sehi, javi se da ti platim sladoled .. Ende od mene na ovu temusamoposmatram je napisao/la: ↑20 dec 2021, 13:12Sta si ti vidio? Da BiH neigra rukomet nebi ga ni gledao. Svacam da si ovdje po zadatku dezurnog branioca, ali daj malo se pripremi. Izuci malo sport generalno. Recimo vidi koliko srednjih bekova slusaju trenerske upute, a koliko je improvizacija.Mahmurluk je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:35Nad njim nema niko autoriteta, niko ne spori da je da je dobar igrac sto pokazuje statistika posljednjih nekoliko sezona Premijer lige kada je bio najbolji strijelac lige, ali kad mu ne mozes dogovoriti neke stvari djabe ti je sve ..samoposmatram je napisao/la: ↑20 dec 2021, 11:14
I kao takav kara Izvidjaca redovno.
**** ovakvu repku.
Druga stvar zvati lika ticom u glavi, koji predpostavljam uredno zivi, inace nebi ni u Maglaju mogao igrati, nemoze ni Bilal Suman, ali eto ti skupio muda ovdje da napises pod nadimkom Mahmurluk.
Ovo pisem da bi te otrjeznio malo. Pisi realnije, mozda se vise raje ukljuci.

jesu li svi stigli na ove prve pripreme?
Španija bez Aleksa Dušebajeva na prvenstvu, izgleda da nema ni Entreriosa nakon 40 godina reprezentativne karijere 
Ovako kad im pogledaš roster ne izgleda to nešto specijalno i spektakularno kao možda neke druge reprezentacije.
Na Riberinom spisku su golmani Gonzalo Perez de Vargas (Barcelona) i Rodrigo Corrales (Veszprem), desna krila Ferran Sole (PSG), Aleix Gomez (Barcelona) i Kauldi Odriozola (Bidasoa), lijeva krila Angel Fernandez (Barcelona), Aitor Arino (Barcelona) i Miguel Sanchez-Migallon (Kielce), srednji bekovi Agustin Casado (La Rioja) i Ian Tarrafeta (PAUC), desni bekovi Jorge Maqueda (Veszprem) i Eduardo Gurbindo (Dinamo Bukurešt), lijevi bekovi Antonio Garcia (Granollers), Chema Marquez (Granollers) i Joan Canellas (Schaffhausen), te pivoti Adria Figueras (Chartres), Gideon Guardiola (Lemgo) i Inaki Pecina (PAUC).

Ovako kad im pogledaš roster ne izgleda to nešto specijalno i spektakularno kao možda neke druge reprezentacije.
Na Riberinom spisku su golmani Gonzalo Perez de Vargas (Barcelona) i Rodrigo Corrales (Veszprem), desna krila Ferran Sole (PSG), Aleix Gomez (Barcelona) i Kauldi Odriozola (Bidasoa), lijeva krila Angel Fernandez (Barcelona), Aitor Arino (Barcelona) i Miguel Sanchez-Migallon (Kielce), srednji bekovi Agustin Casado (La Rioja) i Ian Tarrafeta (PAUC), desni bekovi Jorge Maqueda (Veszprem) i Eduardo Gurbindo (Dinamo Bukurešt), lijevi bekovi Antonio Garcia (Granollers), Chema Marquez (Granollers) i Joan Canellas (Schaffhausen), te pivoti Adria Figueras (Chartres), Gideon Guardiola (Lemgo) i Inaki Pecina (PAUC).
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Druže opet su od nas bolji 3 puta njihov najloši igrač je bolji od našeg najboljeg ovaj srednji Casado je Magdegurgu dao 25 golova u 2 utaknice skoro ih sam pobijedio.Chema Marquez takodzer za naše bekove izmislio rukomet.Nisu ko prije ali Španija je nešto posebno nacudni rukomet igraju svakog mogu iznedaditiRaonffa je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:15Španija bez Aleksa Dušebajeva na prvenstvu, izgleda da nema ni Entreriosa nakon 40 godina reprezentativne karijere
Entrerios se oprostio nakon Olimpijskih igara, ali svejedno ima da nas ubiju ko Kuduz Bademu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.