Amin
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Max Allegri
Otkako je Mige Mige zamijenio starog 123456 uloga kapitena apsolutno ne postoji. Fina vlast isto SDA, samo što je Narod i Pravda. I još kad kao kapiten nešto predložiš samo bi se svađalo i ubijeđivalo kako si ti u krivu, a ono u pravu.
To pravilnik ne poznaje, čak po pravilniku više savez ne može sam donositi odluke, što je prije bio slučaju, nego isključivo kapiteni, u slučaju nesporazuma, ti kao član saveza bi trebao poznavati pravilnik. Kako je ubačen taj drugi bonus par kolo nije u potpunosti regularno (jer to nema nigdje, niti ima negdje opcija da savez može u toku lige mijenjati), da si razmišljao, a ne pravio se pametan kao inače ne bi stavljao Engleze, jer je utakmica bilo dovoljno.Mig_Mig je napisao/la: ↑21 dec 2021, 17:08@Padovan, jeste ja sam odgovoran za Turski derbi koji sam ubacio, zadnje kolo je regularno, to sto je bilo malo zezanja sa Legendom je nesto drugo, pravilnik je jasan, a drugi Bonus par je samo nesto sto smo predvidili da ce nam trebati te je i bio svrsishodan.
Clan 15.
U slucaju nesporazuma u takmicenju igraci ili timovi ne smatraju nesto korektno odluceno,tada dolazi do glasanja.Glasati imaju pravo kapiteni ekipa.U slucaju da neki klub nije odredio kapitena na vrijeme i dodje do glasanja,taj klub nece imati pravo glasa u tom trenutku.
Sad u pauzi između sezona da kapiteni napišu sve probleme sa pravilnikom i sve što im ne paše, te da se to riješi prije početka naredne sezone, da se ne ulazi u kontroverze bezveze.
Čak i povećati broj bonus parova na tri privremeno dok ne bude sve stabilno sa covidom. Tri para iz tri lige i zdravo.
Čak i povećati broj bonus parova na tri privremeno dok ne bude sve stabilno sa covidom. Tri para iz tri lige i zdravo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neki su se vec javili da ce iznjeti svoje prijedloge, mi ih rado cekamo. Sto se tice situacije koja nas je zadesila,neke stvari ne mogu cekati,jer smo u danu kad su izlazili parovi saznali da englezi odgadjaju utakmice. To je bilo privremeno rješenje koje nikoga nije ostetilo.Otelo je napisao/la: ↑22 dec 2021, 10:36Sad u pauzi između sezona da kapiteni napišu sve probleme sa pravilnikom i sve što im ne paše, te da se to riješi prije početka naredne sezone, da se ne ulazi u kontroverze bezveze.
Max Allegri
Ma napisat ce qrac.Otelo je napisao/la: ↑22 dec 2021, 10:36Sad u pauzi između sezona da kapiteni napišu sve probleme sa pravilnikom i sve što im ne paše, te da se to riješi prije početka naredne sezone, da se ne ulazi u kontroverze bezveze.
80% samo je tu da trolla a kad je nesto uradit sakriju se.
- __Liedson__
- Kontakt:
Jesu li se uredjivale vise All time tabele i lista strijelaca poslije 23. sezone?
liste strijelaca nisu, za tabele ne znam
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- legenda reala
- Kontakt:
nije nista kako je sekretar otiso, trebo je on to odraditi naci vremena
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- CROtorious
- Kontakt:
@Napapijri 4 lagana komada u barazu.

I peti u najavi.
I peti u najavi.
Zadnja izmjena: CROtorious, dana/u 22 dec 2021, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Proradio sam kad je najvise trebalo, 4 gola u barazu i cekam peti.
Edit: Petarda
Zadnja klupa ostaje u Prvoj ligi i najavljuje borbu za trofeje naredne sezone.
Edit: Petarda
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Momci čestitke na opstanku u ligi
. Realno bili smo blizu da uradimo nešto što vjerovatno nikad niko nije, a to je da za samo četiri sezone odemo iz treće lige u prvu, pa se ekspresno vratimo nazad
, ali realno nema šanse da mi izgubimo baraž utakmicu
.
Edit: Čestitke i Zadnjoj klupi na opstanku u prvoj ligi
Edit: Čestitke i Zadnjoj klupi na opstanku u prvoj ligi
Blue Train
Svaka cast tebi i @Sukiju, ja sam kao i uvijek udario po stativama
Nije to bas nesto za pohvaliti se ali takva mi je evo citava godina, zbog ovako ocajne forme smo i dosli do baraza i kao i uvijek
i to rijesili u svoju korist 
Ta moja ocajna forma me dovela cak u razmisljanje da napustim klub nakon bezbroj sezona i ispadanja u trecu ligu, pa vracanja u prvu, pa evo opet umalo povratka u trecu i 2 kupa u medjuvremenu ali sad necu iz inata pa hajde da vidimo dokle ce nas to sljedece sezone dovesti
Ta moja ocajna forma me dovela cak u razmisljanje da napustim klub nakon bezbroj sezona i ispadanja u trecu ligu, pa vracanja u prvu, pa evo opet umalo povratka u trecu i 2 kupa u medjuvremenu ali sad necu iz inata pa hajde da vidimo dokle ce nas to sljedece sezone dovesti
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Najdominantnija predstava ove sezone
Max Allegri
Gotova je i 26. Sezona. Moze se reci jako uspijesna, bili smo na preko 95% tipovanja sto je bio i prvoshodni zadatak. Jos jednom Cestitke pobjednicima liga te onima koji ipak ovu sezonu smatraju rezultatski uspjesnom. Iako smo imali plan da 27. Sezonu krenemo vec u nedjelju i utorak, zbog najavljeni odgoda u ELP i mi pravimo pauzu te 27. Sezonu startamo 07.01.2022. Do tada probat ćemo riješiti dio pravilnika, arhivirati rezultate, naravno napraviti raspored za 27.sezonu. Molba za kapitene da probaju popuniti rostere svojih ekipa, one koji zele da rade transfere da nam iste najave na vrijeme. Prijelazni rok je otvoren. Sretno svima. 
Max Allegri
-
scudetto89
- Kontakt:
Posto ste koristili bergerove tablice za raspored, mozes li napisati za sve tri lige startne brojeve svakog kluba kad ste pravili raspored za ovu sezonu, pretpostavljam da je isti sablon za sve tri lige. Ovo bi bilo interesantno da uporedimo ostvarene rezultate, da vidimo koliko stvarno utice raspored na tabelu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
startni brojevi su ti uvijek pozicija kluba na kraju lige prethodne sezone, samo uzmi tabelu na linku ispod
viewtopic.php?f=52&t=1880
viewtopic.php?f=52&t=1880
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Da zakljucimo sezonu 26 svečanom dodjelom trofeja
Strijelac lige za sezonu 26 je Kulesza sa postignutih 17 golova, igrač SK Stolac H koji se takmičio u 2 ligi.

Osvajač 3.Lige za sezonu 26 je ekipa RSD Čekićara

Osvajač 2.Lige za sezonu 26 je ekipa FK Garaže

ŠAMPION SS LIGE ZA SEZONU 26 JE EKIPA GREEN DRAGONSA

ČESTITKE OSVAJAČIMA TROFEJA
Trofeji su postavljeni u trofejne sale
viewtopic.php?f=52&t=958
Strijelac lige za sezonu 26 je Kulesza sa postignutih 17 golova, igrač SK Stolac H koji se takmičio u 2 ligi.

Osvajač 3.Lige za sezonu 26 je ekipa RSD Čekićara

Osvajač 2.Lige za sezonu 26 je ekipa FK Garaže

ŠAMPION SS LIGE ZA SEZONU 26 JE EKIPA GREEN DRAGONSA

ČESTITKE OSVAJAČIMA TROFEJA
Trofeji su postavljeni u trofejne sale
viewtopic.php?f=52&t=958
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Arhivirane su 24 sezone za ligu, kup i baraž. Za superkup ne. Dakle fale zadnje dvije sezone, tj čitava godina.__Liedson__ je napisao/la: ↑22 dec 2021, 17:59Jesu li se uredjivale vise All time tabele i lista strijelaca poslije 23. sezone?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.