English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Da se Barca nalazi u jakoj ligi nestala bi.
Ovako ce i sa ovim amaterima nesto napraviti
Ovako ce i sa ovim amaterima nesto napraviti
Odličan posao za City realno, izvukli su maksimum. Riješit će se FFP-a u nekom dijelu i sad se ima više love za januar i ganjanje Kane-a il koga već.
Ferran nema mjesta u Cityu, a u Barseloni će imat prostora, nek igra pa ćemo vidjet možda postane ok igrač, sretno mu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
City i Chelsea bas znaju izvuci dobar novac za prosjecne igrace.bodi123 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:59Odličan posao za City realno, izvukli su maksimum. Riješit će se FFP-a u nekom dijelu i sad se ima više love za januar i ganjanje Kane-a il koga već.
Ferran nema mjesta u Cityu, a u Barseloni će imat prostora, nek igra pa ćemo vidjet možda postane ok igrač, sretno mu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Otkud uopste Barci sad ovolike pare 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cini mi se da su digli kredit od 1.5 mlrd
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Romagnoli13
- Kontakt:
Barca dužna milijardu i po, i opet troše 60M skoro na poluigrača. Ali FFP za njih ne važi svakako. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prođe brzo deset godina.
<3
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ala mu sjede na punu. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Definitivno. Vidjelo se brzo da momak nema dinamiku i snagu za NBA. Iako ga je Pep gurao teško je mogao do minuta pored Fodena, Rahima, Mahreza Itd.bodi123 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:59Odličan posao za City realno, izvukli su maksimum. Riješit će se FFP-a u nekom dijelu i sad se ima više love za januar i ganjanje Kane-a il koga već.
Zadnji pokušaj je bio igra lažne 9ke jer momak ima strašan osjećaj za go. Ali ipak nije ni spica.
Došao prije 14 mjeseci za 28mil a ode za 55 + bonusi.
Polovica Grealisha.
4-IN-A-ROW
U manjku fudbala okrenuo se dernecima i alkoholu. Mogao bi on kroz par godina u Championshipu sreću tražiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Nemogucw da toliko ima
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ostade Rodgers bez princa Charminga i Pereire a slijede City pa opet Liverpool u NBA u svega par dana.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Previse dobrih klubova u ovom sranju od kupa. Wenger i Ferguson se okrecu u grobu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.