FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Romero koji je ispogađao svašta nešto u zadnje vrijeme:
-Xavi otpisao Coutinha, Umtitija i Laki Luka.
-Dest bi mogao u Bayern. Kao zamjena se spominje Mazraoui iz Ajaxa, kojem ističe ugovor na ljeto.
-Spominje se i De Ligt u nekom ludom scenariju ako uspiju otjerat Coutinha i Umtitija, što je nerealno na sto levela.
-Dest bi mogao u Bayern. Kao zamjena se spominje Mazraoui iz Ajaxa, kojem ističe ugovor na ljeto.
-Spominje se i De Ligt u nekom ludom scenariju ako uspiju otjerat Coutinha i Umtitija, što je nerealno na sto levela.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- DzananMusa11
- Kontakt:
In Newcastle we trust
City 43 nastupa - 16 golova i 4 asistencije ( 14 utakmica s klupe počeo )FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:54Nisam bas pratio Torresa tako da onda nemam sta reci za transfer ali evo gledam jednu stvar. Dolazi za 65m a do sada u karijeri zabio za Valenciu 6 golova a za City 9… Opet puno para za nekoga ko tek treba ispuniti potencijal…
Ali opet bolje tri ovakva Torresa nego jedan Dembele…
Španija 22 nastupa - 12 golova
Dest je zaista vrlo neinteligentan igrač, ako se može uzeti novac za njega a dobesti ovog iz Ajaxa besplatno, ja sam za. Prodati ga još u januaru ako treba, ima Alves da izgura polusezonu.messilla je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:56Romero koji je ispogađao svašta nešto u zadnje vrijeme:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Eh kad bi prodali Desta za 30+ a realno moze pa doveli nekog za Dž. Top bi biloMoodyHank je napisao/la: ↑22 dec 2021, 23:28Dest je zaista vrlo neinteligentan igrač, ako se može uzeti novac za njega a dobesti ovog iz Ajaxa besplatno, ja sam za. Prodati ga još u januaru ako treba, ima Alves da izgura polusezonu.messilla je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:56Romero koji je ispogađao svašta nešto u zadnje vrijeme:
-Spominje se i De Ligt u nekom ludom scenariju ako uspiju otjerat Coutinha i Umtitija, što je nerealno na sto levela.![]()
Izgleda da je to plan uprave. Ovaj Marokanac, kakav god da je, od Desta gori biti ne može.Zalik je napisao/la: ↑22 dec 2021, 23:50Eh kad bi prodali Desta za 30+ a realno moze pa doveli nekog za Dž. Top bi biloMoodyHank je napisao/la: ↑22 dec 2021, 23:28Dest je zaista vrlo neinteligentan igrač, ako se može uzeti novac za njega a dobesti ovog iz Ajaxa besplatno, ja sam za. Prodati ga još u januaru ako treba, ima Alves da izgura polusezonu.messilla je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:56Romero koji je ispogađao svašta nešto u zadnje vrijeme:
-Spominje se i De Ligt u nekom ludom scenariju ako uspiju otjerat Coutinha i Umtitija, što je nerealno na sto levela.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Izgleda da sam gledao samo Premier ligu, 152 utakmice u karijeri, 26 golova… Opet maloRajaz je napisao/la: ↑22 dec 2021, 23:21City 43 nastupa - 16 golova i 4 asistencije ( 14 utakmica s klupe počeo )FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:54Nisam bas pratio Torresa tako da onda nemam sta reci za transfer ali evo gledam jednu stvar. Dolazi za 65m a do sada u karijeri zabio za Valenciu 6 golova a za City 9… Opet puno para za nekoga ko tek treba ispuniti potencijal…
Aah pa sad je jasno otkud (dio) para. Godfather Laporta uzeo kredit kod Goldman Sachsa.
Kakav posao Citija, uzeli igraca za 30m a prodaju ga par godina kasnije za duplo vise iako taj igrac fakticki ne igra nikakvu vaznu ulogu u klubu.
Kakav uzitak mora biti ovim kompetentnim upravama u evropskim klubovima kada pregovaraju sa ovim mentolima iz Barce zadnji x godina.
Valjda bude za Barcu pun pogodak.
Kakav posao Citija, uzeli igraca za 30m a prodaju ga par godina kasnije za duplo vise iako taj igrac fakticki ne igra nikakvu vaznu ulogu u klubu.
Valjda bude za Barcu pun pogodak.
@igrajlopte 🐦
Xavijeva izjava da je Dest taktički ne iteligentan igrac i da ne shvata poziconiranje. Čak mu je dao da proučava igru detaljno ali bez napretka
Jel moze ovako proći sa 352
.................Fati.........Torres
Depay..................................Dembele
........................Pedri
...........DeJong........Gavi/Busquets
...Alba/Garcia...Pique...Araujo
..........................TerS
.................Fati.........Torres
Depay..................................Dembele
........................Pedri
...........DeJong........Gavi/Busquets
...Alba/Garcia...Pique...Araujo
..........................TerS
Ne može
55 miliona za lika koji nije prvotimac, cijene su bas osle u ****.
Može protiv Vrbanjuše.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ne treba se zalijetati, Mazraoui je bio rezerva Destu u tom istom Ajaxu, ali eto ove sezone ima solidnu statistiku. U ligi 14 utakmica 4 gola i dvije asistencije, LP 6 utakmica jedna asistencija.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kakav Depay i prvih 11.Ako dodje Feran i oporavi se Ansu , nadam se nikada vise u prvih 11.Trom i lijen , nepotreban.
Feran je dobar igrac.Nesto slicno sto smo imali u Pedru, taj rang kvaliteta.Svakako potreba ekipi.Na ljeto dovesti Halanda i onda oformiti trojac.
Feran je dobar igrac.Nesto slicno sto smo imali u Pedru, taj rang kvaliteta.Svakako potreba ekipi.Na ljeto dovesti Halanda i onda oformiti trojac.
Ferran jos jedna prevara ciji je menadzer jedan kriminalac iz Valensije, inace Pedrijev menadzer pisao sam o njemu prosle godine.
Bezveze igrac koji je max kvalitet jednog Depaya, bolje da su ustedjeli pare za Haalanda.
Bezveze igrac koji je max kvalitet jednog Depaya, bolje da su ustedjeli pare za Haalanda.
Sumnjam da se baš Halandu ide u ovu Barselonu, finanijski satranu, a ni igrački ne stoji bog zna kako. Uz to sve znamo kako posluje Raiola, sa cijenama svojih igrača. Nemamo mi te pare.
Prevelike pare za Ferana. Vlahović je tu negdje cijenom, a nama napadač treba.
Mada je ovaj klub pretplatio babuka Dembu ko klinca tako da me ništa ne čudi.
Prodaja Dest mi je ok ako je rezerva spremna, ako budu Mingeza i Arauho glumili bekove to je već suicid.
Prevelike pare za Ferana. Vlahović je tu negdje cijenom, a nama napadač treba.
Mada je ovaj klub pretplatio babuka Dembu ko klinca tako da me ništa ne čudi.
Prodaja Dest mi je ok ako je rezerva spremna, ako budu Mingeza i Arauho glumili bekove to je već suicid.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Rajaz je napisao/la: ↑22 dec 2021, 23:21City 43 nastupa - 16 golova i 4 asistencije ( 14 utakmica s klupe počeo )FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:54Nisam bas pratio Torresa tako da onda nemam sta reci za transfer ali evo gledam jednu stvar. Dolazi za 65m a do sada u karijeri zabio za Valenciu 6 golova a za City 9… Opet puno para za nekoga ko tek treba ispuniti potencijal…
Style of play
Regarded as a talented and highly promising young offensive winger in the media, Torres has been described as a traditional wide midfielder, due to his work-rate and penchant for running to the touchline, although he is also capable of cutting inside towards the centre of the pitch; due to his role, nationality, and playing style, Simone Lorini has likened him to Joaquín. Torres is known in particular for his pace, creativity, technique, and his close control at speed, which enables him to take on opponents and overload the flanks, while his height, athleticism, and heading ability also make him a strong aerial presence. Although he primarily plays on the right, he is capable of playing anywhere across the attacking line. In 2018, Spanish football journalist Guillem Balagué noted that Torres "is a dribbler, fast on the wing, can play on either wing, and he has got ability and intelligence. He can also play inside if needed, so he is a modern winger." The Valencia academy director of recruitment, José Giménez, instead stated: "He's powerful, quick, steady with the ball at his feet and strong in the air. He's unpredictable. When he's running with the ball at his feet he can go on inside or outside his man because he is two-footed. He can cross, finish and shoot."
Nego koliko je driblinga imao ybo golove
Druže bukvalno si pisao o Depayu kao da je Ronaldo i to pravi Ronaldo.JoeBleck je napisao/la: ↑23 dec 2021, 08:31Kakav Depay i prvih 11.Ako dodje Feran i oporavi se Ansu , nadam se nikada vise u prvih 11.Trom i lijen , nepotreban.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.