Zbog toga je i tražio ispisnicu, u igri je i Borac
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Radi mi pp. Probaj ponovo poslati ili mozda nisi primjetio da imas 50 poruka koje si vec poslao ljudima pa mi zbog toga nije dosla tvoja poruka. Moras u tom slucaju prvo izbrisati neke koje si poslao pa onda poslati nove poruke..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- jointunija
- Kontakt:
Koje je to auto i otkud nama klupsko auto,izuzev Pekićevog?1921boy je napisao/la: ↑21 dec 2021, 14:57Prvo navratio slučajno, bio u prolazu a sad vraća auto koje je dužio. Zanimljivo, šta više interesantno. Zašto vraća auto ako se vraća ponovo u BiH i nastavlja saradnju?
Nije bilo priče o raskidu, a prije dva dana nekoliko članova upravnog odbora sjedi sa jednim trenerom u jednom elitnom restoranu aferim!
Ne razumijem čemu zataškavanje i laganje? Zbog koga i kome je to u interesu?
I ne mislim da se zataškava i petlja,nego mudro šuti.Ne mora mahala baš sve znati.
Pozz
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ma nije to klupsko auto. Jbg, navikli smo na transparentnostjointunija je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:08Koje je to auto i otkud nama klupsko auto,izuzev Pekićevog?1921boy je napisao/la: ↑21 dec 2021, 14:57Prvo navratio slučajno, bio u prolazu a sad vraća auto koje je dužio. Zanimljivo, šta više interesantno. Zašto vraća auto ako se vraća ponovo u BiH i nastavlja saradnju?
Nije bilo priče o raskidu, a prije dva dana nekoliko članova upravnog odbora sjedi sa jednim trenerom u jednom elitnom restoranu aferim!
Ne razumijem čemu zataškavanje i laganje? Zbog koga i kome je to u interesu?
I ne mislim da se zataškava i petlja,nego mudro šuti.Ne mora mahala baš sve znati.
Pozz

Biće to sve dobro!

mosa lošmi stićko tit-ula!
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Bersaga
- Kontakt:
Mekić je bio pozvan za utakmicu protiv USA. Nije mogao putovati jer nije vakcinisan.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- Bersaga
- Kontakt:
Na vakat smo se riješili prevaranta iz Londona, upetljan i to dobro u aferu "respiratori". Kakva je mraka bila u klubu i oko kluba, red da je da pogodimo sa Diglisićem.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Ja kad sam pisao od prvog dana da je Ceric prevarant i lazov, ljudi me pljuvali da sam neki hejter a frajer poznat u Engleskoj po svojim malverzacijama. Cak sam i stavljao screenshot kako je za 5 god, otvorio i zatvorio preko 20 “kompanija” pa su te vijesti preuzele medije u BiH.
Tačno kao da nam je neko bacio neke sihre, sve sto se moze lose desiti u fudbalu, desi se nama.
Samo se nadam da ova prica o Diglisicu ne ostane samo na tome.. prica i nista konkretno
Tačno kao da nam je neko bacio neke sihre, sve sto se moze lose desiti u fudbalu, desi se nama.
Samo se nadam da ova prica o Diglisicu ne ostane samo na tome.. prica i nista konkretno
U igri je jos jedan igrac ito bojo ima ponudu zrinje
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
s.1. objavio jutros.FK Borac mogao bi angažovati novog sportskog direktora tokom zimske pauze.
Nakon nekoliko godina u Borcu žele aktivirati poziciju sportskog direktora, a izbor je pao na Tomislava Ivkovića. Kako saznaje nas portal, trener Plavih je najozbiljniji kandidat za ovu funkciju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Bersaga
- Kontakt:
Nekad respektabilan portal, sad smijurija.LjoZee je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:42s.1. objavio jutros.FK Borac mogao bi angažovati novog sportskog direktora tokom zimske pauze.
Nakon nekoliko godina u Borcu žele aktivirati poziciju sportskog direktora, a izbor je pao na Tomislava Ivkovića. Kako saznaje nas portal, trener Plavih je najozbiljniji kandidat za ovu funkciju.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Rahmet ti duši Aldene...
Kada stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba ću za te' doći
Kada stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba ću za te' doći
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Direktorcic, Grbavica786, greenwood, Hrasno15, Lewy21, seha77, WeekendOffender, zeljovolimte i 80 gostiju.