Ti si stvarno napacen lik
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Da me ne citiraš, ja ne bi ni skontao da postojiš na forumu. Shodno tome, mislim da je čito ko je napaćen hahhahaha
41:34
Eto to me bas pogadja. Pogotovo sto to dolazi od nekoga cije se postojanje primijeti kroz jeftino trollanje, stranacko botovanje itd.
Radije cu biti onaj neprimjetni tip, nego da budem neko ko postoji samo da bi drugima dizao pritisak. Tako je bilo i prije, a duze sam od tebe na ovom forumu, i tako ce biti i ubuduce. Da si ti koliko-toliko kvalitetan troll, ja bih sutio. Al bas Goretzka/Leorey nivo.. Stravicno
Radije cu biti onaj neprimjetni tip, nego da budem neko ko postoji samo da bi drugima dizao pritisak. Tako je bilo i prije, a duze sam od tebe na ovom forumu, i tako ce biti i ubuduce. Da si ti koliko-toliko kvalitetan troll, ja bih sutio. Al bas Goretzka/Leorey nivo.. Stravicno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jbt kad De Bruyne dodje do 30 godina, lete godine.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Odgodjeno Liverpool-Leeds i Wolverhampton-Watford za boxing day..Korona
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Breaking: Wolves v Watford on Boxing Day is off.
Not good news for Arsenal, who will face Wolves on December 28 - just 48 hours after Norwich game.
Wolves will have last played on December 19.
Arsenal nece imati ni 48 sati odmora, a Vukovi 10 dana. Pošteno
Not good news for Arsenal, who will face Wolves on December 28 - just 48 hours after Norwich game.
Wolves will have last played on December 19.
Arsenal nece imati ni 48 sati odmora, a Vukovi 10 dana. Pošteno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma trebalo je na vrijeme prekinuti ligu onda kada je prva utakmica odgodjena zbog korone. Ovo veze s vezom nema, bas preglupo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Meni je fascinantnije Bernardo 27 godina, a jučer bio golobraći mladić iz Monaca
Mada starosna dob za fudbalere se pomjerila dosta, 30 godina je sada faktički peak igrača, a prajm traje i do 33
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nisu se dogovorili da nasumicno odgadjaju utakmice sto konstantno jednim timovima stvara ogromu prednost i cini takmicenje nejednakim za sve. Ako su odlucili da nastave, moralo se nastaviti bez kompromisa
Oni otkazuju utakmice jer ima 5 6 zarazenih, a imaju timove od 25+ igraca plus ogromna baza akademaca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zato će oni igrati kad vi budete odmarali, mislim ako bude prilike da mogu igrati.Brokula je napisao/la: ↑23 dec 2021, 13:46
Nisu se dogovorili da nasumicno odgadjaju utakmice sto konstantno jednim timovima stvara ogromu prednost i cini takmicenje nejednakim za sve. Ako su odlucili da nastave, moralo se nastaviti bez kompromisa
Oni otkazuju utakmice jer ima 5 6 zarazenih, a imaju timove od 25+ igraca plus ogromna baza akademaca
Chelsea had seven cases and were told to play. Leeds had five and Premier League postponed due to "COVID-19, injuries and illness".
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Problem je sto ne postoji nacin da sprijecis nove slucajeve sem da odu u nekakav bubble kao sto je NBA uradio. Testiraju se svaki dan pri dolasku u trening centar pa cekaju testove u autu i opet se igraci zaraze ako ne na treningu onda s rodbinom, prijateljima i sl. Bas ih moras odvojiti od ostatka svijeta da se napravi taj sterilni vakuum.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koji qrac odgodise leeds mater im prcim
Pa samo da uspiju smanjiti na pojedinacne slucajeve, onda bi to mogao tretirati kao normalnu povredu i normalno nastaviti sa ostatkom ekipe. A ne da jedan il dva slucaja zaraze kompletan tim i staff.StevieG8 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 13:54Problem je sto ne postoji nacin da sprijecis nove slucajeve sem da odu u nekakav bubble kao sto je NBA uradio. Testiraju se svaki dan pri dolasku u trening centar pa cekaju testove u autu i opet se igraci zaraze ako ne na treningu onda s rodbinom, prijateljima i sl. Bas ih moras odvojiti od ostatka svijeta da se napravi taj sterilni vakuum.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Leeds 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ako si kad igrao fm-a znas da su najbolje godine igraca sredine terena 28-32.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Justin je napisao/la: ↑23 dec 2021, 14:50Ako si kad igrao fm-a znas da su najbolje godine igraca sredine terena 28-32.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.