Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Mislim da je očigledno da momka baš i ne žele u reprezentaciji.
- legenda reala
- Kontakt:
Nista konkretno al haj nek se pomaklo s mrtve tacke.Ghuraba je napisao/la: ↑22 dec 2021, 20:42Evo nas forumas kkbosna je reagovao na klixu i kontaktirao je Colana.legenda reala je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:56Zar ti mislis da postoji novinar koji picki Teletoviću moze postaviti ova pitanja da se on ne naljuti i ne prekine interviju, oni samo idu na intervijue na pripremljena pitanja tj. posaljes im pitanja i oni ako im se sviđaju pitanja odg. sportisti(vecina) su nam nazalost gori od politicara i ne zele da cuju istinu uopste![]()
Mozel ovaj mali dominirati na Eurobasketu ako mogne igrati, iako ja ne vjerujem da ce igrati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima li iko naš u fibi?
Znam da je godišnja sjednica fibe bila u Sarajevu, pa kontam da ovi iz našeg saveza nisu baš nesposobni.
Ne znam iz kojeg razloga nam fiba ne bi izašla u susret u slučaju Garza i Alibegović.
Znam da je godišnja sjednica fibe bila u Sarajevu, pa kontam da ovi iz našeg saveza nisu baš nesposobni.
Ne znam iz kojeg razloga nam fiba ne bi izašla u susret u slučaju Garza i Alibegović.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Takva je situacija i kod Nurkica bila. Sad bi mogao poceti dolaziti kako ga tretiraju u klubu.Zabit je napisao/la: ↑22 dec 2021, 21:45Koristio svoje porijeklo da se progura u Europi. Ovako ga boli qrc za Bosnomsamoposmatram je napisao/la: ↑22 dec 2021, 15:36Mislim da je Garza otpisan za reprezentaciju zbog uspjeha potpisa profesionalnog ugovora. Da je dobio slabiji ugovor mozda bi i zaigrao. Dok ga ovako dobro ide necemo ga gledati.![]()
Pitanje svih pitanja je hoce li iz saveza ista poduzeti po tom pitanju?
Ili ce samo reci da dusmanska FIBA stopira jer nas mrzi.
Dan tmuran ja mahmuran
Nece poduzeti nista, jer mirzu boli urac...
Vrabac kriminalac
Nurkic je igrao sve mladje selekcije, rizikovao NBA ugovor da bi igrao U-20. Previse serete po njemu, a ne znate situaciju.samoposmatram je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:44Takva je situacija i kod Nurkica bila. Sad bi mogao poceti dolaziti kako ga tretiraju u klubu.Zabit je napisao/la: ↑22 dec 2021, 21:45Koristio svoje porijeklo da se progura u Europi. Ovako ga boli qrc za Bosnomsamoposmatram je napisao/la: ↑22 dec 2021, 15:36Mislim da je Garza otpisan za reprezentaciju zbog uspjeha potpisa profesionalnog ugovora. Da je dobio slabiji ugovor mozda bi i zaigrao. Dok ga ovako dobro ide necemo ga gledati.![]()
"Njegova porodica je još 2008. godine, kada je on bio desetogodišnjak, predavala potrebne dokumente u ambasadi za državljanstvo BiH, ali ga tada nisu uspjeli izganjati. Na osnovu toga ćemo tražiti od FIBA-e da ga registruje kao domaćeg igrača. Ostaje nam da vidimo šta će nam iz FIBA-e reći", rekao je Čolan.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Bili su Mirsad Djonlagic i Goran Radonjic, za prvog se zna gdje je sad, a Radonjic radi u kosarkaskom savezu Francuske.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Kakvi brate nasi novinari, kao sto neko rece ovi iz saveza traze pitanja unaprijed pa odluce dali ce odgovoriti ili ne. A i novinari kad imaju priliku da postave neko drugo pitanje sute jer odose akreditacije, nema vise ulaznica za familiju i tako to. Pa pogledaj samo presice za fudbal nabija nas ko kako stigne svaki press ista pitanja. Kakva je atmosfera u timu? I tako te gluposti.Ghuraba je napisao/la: ↑22 dec 2021, 15:56Da imamo bar jednog novinara koji ne pise samo o fuksama, vec da je spreman da kontaktira Teletovica, Colana ili koga vec i da im postavi konkretna pitanja u vezi ovih stvari.
- Zbog kojih prepreka Garza i Alibegovic ne mogu igrati kao domaci kosarkasi?
Kad mu odgovore da je to zbog neposjedovanja bh pasosa do 16. godine, onda postaviti sljedeca pitanja:
- Kako je Alibegovic igrao za juniorsku, a ne moze za seniorsku reprezentaciju?
- Kako Austrija, Svicarska, Nigerija i 50 drugih drzava imaju po 2, 3, 5 i vise naturalizovanih kosarkasa?
Kad mu odgovore da je to sve kosarkaski lobi i da smo mi previse mali, onda postaviti sljedece pitanje:
- Kakav utjecaj u kosarci ima jedna Armenija i je li ona neka velesila u ovom sportu?
Kad mu odgovore da nije, onda postaviti sljedeca pitanja:
- Koji korak ste vi napravili da pokusate osigurati momke da igraju kao domaci igraci?
- Ako niste nista poduzeli, planirate li sta poduzeti - i ako da, onda kad?
- Ako ne mozete nista uraditi po tom pitanju, ima li neko ko moze?
- Ko je dovoljno utjecajan da moze pomoci i na koji nacin?
Ne moze jednostavnije od ovoga![]()
na eurobasketu ne dominiraju ni svi evropljani koji su starteri u nbalegenda reala je napisao/la: ↑22 dec 2021, 21:50Nista konkretno al haj nek se pomaklo s mrtve tacke.Ghuraba je napisao/la: ↑22 dec 2021, 20:42Evo nas forumas kkbosna je reagovao na klixu i kontaktirao je Colana.legenda reala je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:56Zar ti mislis da postoji novinar koji picki Teletoviću moze postaviti ova pitanja da se on ne naljuti i ne prekine interviju, oni samo idu na intervijue na pripremljena pitanja tj. posaljes im pitanja i oni ako im se sviđaju pitanja odg. sportisti(vecina) su nam nazalost gori od politicara i ne zele da cuju istinu uopste![]()
Mozel ovaj mali dominirati na Eurobasketu ako mogne igrati, iako ja ne vjerujem da ce igrati
-
samoposmatram
- Kontakt:
Neserem. Nije do mene sto Nurkic neigra za repku. Cinjenica da ga nema od rusvaja u Mejdanu. Mene licno samo kosarka interesuje. Samo kazem da bi sad mogao se odazivati zbog situacije u klubu.Zabit je napisao/la: ↑23 dec 2021, 00:23Nurkic je igrao sve mladje selekcije, rizikovao NBA ugovor da bi igrao U-20. Previse serete po njemu, a ne znate situaciju.samoposmatram je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:44Takva je situacija i kod Nurkica bila. Sad bi mogao poceti dolaziti kako ga tretiraju u klubu.
Ti momcino valjas gluposti i ovdje i na temi rukometne reprezentacije, a ocito je da veze o zivotu nemas.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Pa igrao je juka protiv ceha zadnju svoju tekmu.
Vrabac kriminalac
-
samoposmatram
- Kontakt:
Namrcio se covjek sto si glup i ne shvatas osnovne stvari, a to je da Juka nema mogucnosti da igra te utakmice posle Ceske + se pravis pametan.samoposmatram je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:14U pravu si. Izbriso iz sjecanja Repesinu eru. Dobar je bio u toj utakmici. Neznam sto je Ghuraba se namrcio. U pitanju veliki fan Nurkica?
Kratko i jasno.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Provociram te?Wanderson je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:38Namrcio se covjek sto si glup i ne shvatas osnovne stvari, a to je da Juka nema mogucnosti da igra te utakmice posle Ceske + se pravis pametan.samoposmatram je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:14U pravu si. Izbriso iz sjecanja Repesinu eru. Dobar je bio u toj utakmici. Neznam sto je Ghuraba se namrcio. U pitanju veliki fan Nurkica?
Kratko i jasno.
samoposmatram je napisao/la: ↑23 dec 2021, 12:14Neserem. Nije do mene sto Nurkic neigra za repku. Cinjenica da ga nema od rusvaja u Mejdanu. Mene licno samo kosarka interesuje. Samo kazem da bi sad mogao se odazivati zbog situacije u klubu.Zabit je napisao/la: ↑23 dec 2021, 00:23Nurkic je igrao sve mladje selekcije, rizikovao NBA ugovor da bi igrao U-20. Previse serete po njemu, a ne znate situaciju.samoposmatram je napisao/la: ↑22 dec 2021, 22:44
Takva je situacija i kod Nurkica bila. Sad bi mogao poceti dolaziti kako ga tretiraju u klubu.
Cuj Nurkic ne igra vise za Repku....uvijek je bio tu ,Kada je mogao.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Porazen, dotucen. Sportski pozdrav od mene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.