Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Panic se ponasa kao da mu je obrvan staru zaklo, a ne ga najurio sa nekoliko treninga ...
Vrabac kriminalac
Srećom golmana imamo na izvoz, ja kontao da nije kakav bek šuter kad ono kurko

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Haha Aleksandar Milojevic na rezervnom spisku. Ovo je postala sprska ludost.
Zahvalnost prvom čovjeku Loznice uputio je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza RS. On je ujedno još uvijek i predsjednik Rukometnog saveza BiH (podnio ostavku koja još uvijek nije usvojena), stoga je njegova izjava, najblaže govoreći, skandalozna:
“Kad god dođem u Srbiju mi se osećamo kao kod svoje kuće, a Srbija i jeste naša kuća. Nikad nisam krio da talentovana djeca iz Republike Srpske treba da igraju za reprezentaciju Srbije. Veliko hvala gradonačelniku Loznice na svemu što je učinio da se Svesrpski kup održi u ovom gradu“, kazao je Umičević.
Zaista, ali stvarno, nemam ništa protiv sporta i uspjeha Srbije u sportu, zasluženo je sve potpuno što ostvaruju, ali ovo je nevjerovatno kakav čovjek, koji još uvijek sjedi na čelu saveza, i jos to sve javno priznaje. Šta onda ta djeca da misle, i kako onda mogu doživljavati ovo svojom državom. Nemam komentara stvarno. Svjesno uništavanje. Zaista žalosno .
“Kad god dođem u Srbiju mi se osećamo kao kod svoje kuće, a Srbija i jeste naša kuća. Nikad nisam krio da talentovana djeca iz Republike Srpske treba da igraju za reprezentaciju Srbije. Veliko hvala gradonačelniku Loznice na svemu što je učinio da se Svesrpski kup održi u ovom gradu“, kazao je Umičević.
Zaista, ali stvarno, nemam ništa protiv sporta i uspjeha Srbije u sportu, zasluženo je sve potpuno što ostvaruju, ali ovo je nevjerovatno kakav čovjek, koji još uvijek sjedi na čelu saveza, i jos to sve javno priznaje. Šta onda ta djeca da misle, i kako onda mogu doživljavati ovo svojom državom. Nemam komentara stvarno. Svjesno uništavanje. Zaista žalosno .

Mislim da ce ovako biti:
G: Buric, Ahmetasevic, Hodzic
DK: Haseljic, Peric
DB: Malinovic, Milojevic
SB: Peric, Karacic
P: Vranjes, Buric
LB: Prce, Terzic, Hamidovic
LK: Ovcina, Draganic
nakon prvenstva upadaju Klis, Gradjan i Vuksic, eventualno Bojic, Pavlovic, Faljic, Kadric, Keskic i nadam se jos neki!
nakon prvenstva upadaju Klis, Gradjan i Vuksic, eventualno Bojic, Pavlovic, Faljic, Kadric, Keskic i nadam se jos neki!
Zasto Milojevic pa nije valjda da je Pavlovic otpao sa spiska. Ovo ostalo se slazem sa tobom.EdinjoBos je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:02Mislim da ce ovako biti:
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Milojevic je stariji 6 godina i ima vise islustva i mislim da je u ovom trenutku da kazem "manje los" od pavlovica. normalno bi bilo da su tu panic, malinovic i velic/keso...EC3 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:45Zasto Milojevic pa nije valjda da je Pavlovic otpao sa spiska. Ovo ostalo se slazem sa tobom.EdinjoBos je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:02Mislim da ce ovako biti:
Pavlovic je sad u rezervama, a ovog jos uvijek drzi na 'glavnom' spisku. Gdje je onaj visoki desni bek, igrao je u Makedoniji (mozda je i sad tamo)? Sa S je nesto, evo razbijam glavu par minuta, ali nikako da se sjetim prezimena.EC3 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:45Zasto Milojevic pa nije valjda da je Pavlovic otpao sa spiska. Ovo ostalo se slazem sa tobom.EdinjoBos je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:02Mislim da ce ovako biti:

Neven Stjepanovic mislim da je jos u Pelisteru. Bio je los u tom dvomecu ali je i dalje kvalitetniji od Milojevica.Ghuraba je napisao/la: ↑23 dec 2021, 22:08Pavlovic je sad u rezervama, a ovog jos uvijek drzi na 'glavnom' spisku. Gdje je onaj visoki desni bek, igrao je u Makedoniji (mozda je i sad tamo)? Sa S je nesto, evo razbijam glavu par minuta, ali nikako da se sjetim prezimena.EC3 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:45Zasto Milojevic pa nije valjda da je Pavlovic otpao sa spiska. Ovo ostalo se slazem sa tobom.EdinjoBos je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:02Mislim da ce ovako biti:
nakon prvenstva upadaju Klis, Gradjan i Vuksic, eventualno Bojic, Pavlovic, Faljic, Kadric, Keskic i nadam se jos neki!Znam da smo ga prije prizivali, pa je odigrao onaj jesan dvomec i bio prilicno tanak, mada opet moze posluziti s klupe.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Nisam siguran da ce na prvenstvo povesti tri golmana,izostavio si Mirka Hercega a on ce biti 100% jedan od putnika na prvenstvo.Od tri LB koja si naveo Terzic igra samo u odbrani i nece Obrvan ostati samo na Hamidovicu i NikoliEdinjoBos je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:02Mislim da ce ovako biti:
To je onaj Milojevic sto igračima psuje Balinsku majku kada igra u Trebinju,ovu mu je zasluga vode ga na evropsko.Ja cirkusa boze sačuvaj
stjepanovicGhuraba je napisao/la: ↑23 dec 2021, 22:08Pavlovic je sad u rezervama, a ovog jos uvijek drzi na 'glavnom' spisku. Gdje je onaj visoki desni bek, igrao je u Makedoniji (mozda je i sad tamo)? Sa S je nesto, evo razbijam glavu par minuta, ali nikako da se sjetim prezimena.EC3 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:45Zasto Milojevic pa nije valjda da je Pavlovic otpao sa spiska. Ovo ostalo se slazem sa tobom.EdinjoBos je napisao/la: ↑23 dec 2021, 21:02Mislim da ce ovako biti:
nakon prvenstva upadaju Klis, Gradjan i Vuksic, eventualno Bojic, Pavlovic, Faljic, Kadric, Keskic i nadam se jos neki!Znam da smo ga prije prizivali, pa je odigrao onaj jesan dvomec i bio prilicno tanak, mada opet moze posluziti s klupe.
Tri golmana neće sigurno voditi, slažem se da će uletiti Herceg zbog odbrane umjesto trećeg golmana.
Je li se to na prvenstvo može voditi samo 15 igrača? Nekako mi to malo, ja bih volio ugurati još Građana na pivota i eventualno trećeg srednjeg beka.
Je li se to na prvenstvo može voditi samo 15 igrača? Nekako mi to malo, ja bih volio ugurati još Građana na pivota i eventualno trećeg srednjeg beka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
i ja mislim da ce herceg uletiti, zaboravio sam ga bio
Lino Červar kordinator za muške nacionalne selekcije Hrvatskog rukometnog saveza.. Ko je kod nas i ima li ga uopšte?
- DzananMusa11
- Kontakt:
Je li se meni čini ili je ovo svesrpski kup sa tipfelerom ?

Dolaskom Obrvana mislio sam iskreno da će doći neke pozitivne promjene u ekipi i sve ostalo,ali izgleda on nastavlja gdje je Suman stao.Sluša kao i prethodni selektori (Magaija,Gobca,Golica)oni mu sastave spisak igrača kažu kako će podijeliti minutažu i hajmo igrati.Tu prednjače igrači iz zapadne županije koji su najbrojni,kojeg bosnju iz (Maglaja,Zavidovica)i ubaci Golicevi par ovi SVETISRBA iz Borca i svi zadovoljni.
Sta ovo niko nista ne pise a momci treniraju
Otpao je Vegar zbog povrede, umjesto njega će uletiti pivot Ademar Leona, Dragan Šoljić.
Edit: A šta je sa onim Jozinovićem? I on je desni bek, vidim da je skupa sa Šoljićem u Ademaru... Je li povrijeđen pa ga nema ili?
Edit: A šta je sa onim Jozinovićem? I on je desni bek, vidim da je skupa sa Šoljićem u Ademaru... Je li povrijeđen pa ga nema ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.