Ali dobro, svakom svoje. Neka svako koristi ono što misli da je najbolje.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pasus1: nije to tako. Jedan od primjera.kontrasviju je napisao/la: ↑24 dec 2021, 00:38Žalosno je to što se nekim patriotizmom smatra odabir SDA Telekoma. Ono, direktno finansiraš Asima, Halida Genjca i slične i zbog toga se smatraš patriotom jer su "naši".![]()
Ali dobro, svakom svoje. Neka svako koristi ono što misli da je najbolje.![]()
"Prema Zakonu o javnim poduzećima u Federaciji BiH, članom 12. propisano je da u upravi javnih poduzeća ne mogu biti osobe koje vrše dužnosti u političkim strankama. Imenovanjem za v.d. predsjednika Kantonalnog odbora SDA Sarajevo, Sedin Kahriman ne može biti istovremeno i direktor BH Telecoma."TheChief je napisao/la: ↑24 dec 2021, 00:43Pasus1: nije to tako. Jedan od primjera.kontrasviju je napisao/la: ↑24 dec 2021, 00:38Žalosno je to što se nekim patriotizmom smatra odabir SDA Telekoma. Ono, direktno finansiraš Asima, Halida Genjca i slične i zbog toga se smatraš patriotom jer su "naši".![]()
Ali dobro, svakom svoje. Neka svako koristi ono što misli da je najbolje.![]()
http://fbihvlada.gov.ba/bosanski/zakoni ... uke/1.html
Ovo se nije desilo jednom.
Pasus2: slazem se.
Sta to majke ti?kontemplacija je napisao/la: ↑24 dec 2021, 00:59Gospodin Kahriman je sigurno najuspješniji direktor nekog javnog poduzeća u BiH, strašan posao radi u Telecomu i to se potvrđuje iz dana u dan.
Napokon se izborio sa UM, pokroviteljstvo SFFa uz vrhunski sadržaj, ogroman napredak MojaTV usluge, najbolja sportska ponuda na ovim prostorima, vlastita produkcija zabavnog programa, učešće u bh. filmovima, a evo sada i 6 domaćih serija. Snimanje prve već počelo i premijera se očekuje u martu na MY TV.Mig_Mig je napisao/la: ↑24 dec 2021, 11:53Sta to majke ti?kontemplacija je napisao/la: ↑24 dec 2021, 00:59Gospodin Kahriman je sigurno najuspješniji direktor nekog javnog poduzeća u BiH, strašan posao radi u Telecomu i to se potvrđuje iz dana u dan.
Ne se.ri baba. Sve doslo u ruke zbog telekoma Srbije. Nista se izborio nije i sa takvim sadržajem ima 50% manje korisnika. Moja tv uzas kao i godinama, to sto si naveo snimanje i ostalo je nista za korisnike. Gdje su brzine? Gdje je optika? Sta radi ovo moja web tv sranje jos? Sta je sa radnicima? Drzavim ubijebima, prije docekat smrt vec njih na terenu itd .kontemplacija je napisao/la: ↑24 dec 2021, 12:02Napokon se izborio sa UM, pokroviteljstvo SFFa uz vrhunski sadržaj, ogroman napredak MojaTV usluge, najbolja sportska ponuda na ovim prostorima, vlastita produkcija zabavnog programa, učešće u bh. filmovima, a evo sada i 6 domaćih serija. Snimanje prve već počelo i premijera se očekuje u martu na MY TV.Mig_Mig je napisao/la: ↑24 dec 2021, 11:53Sta to majke ti?kontemplacija je napisao/la: ↑24 dec 2021, 00:59Gospodin Kahriman je sigurno najuspješniji direktor nekog javnog poduzeća u BiH, strašan posao radi u Telecomu i to se potvrđuje iz dana u dan.
Naravno da jeste i to bez pomoći RAKa.
1) neko je morao izgraditi dobre odnose sa TS i ACG
Bravo botino, evo ti nagrada od gazde:kontemplacija je napisao/la: ↑24 dec 2021, 12:02Napokon se izborio sa UM, pokroviteljstvo SFFa uz vrhunski sadržaj, ogroman napredak MojaTV usluge, najbolja sportska ponuda na ovim prostorima, vlastita produkcija zabavnog programa, učešće u bh. filmovima, a evo sada i 6 domaćih serija. Snimanje prve već počelo i premijera se očekuje u martu na MY TV.Mig_Mig je napisao/la: ↑24 dec 2021, 11:53Sta to majke ti?kontemplacija je napisao/la: ↑24 dec 2021, 00:59Gospodin Kahriman je sigurno najuspješniji direktor nekog javnog poduzeća u BiH, strašan posao radi u Telecomu i to se potvrđuje iz dana u dan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.