FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko je narod postao odvratan, nadrkan i frustriran, da je to nerealno. Kad sretneš kulturnog čovjeka, bude ti čudo. Što neko reče, ugasiti odmah komentare, sve mentol do mentola.
Konacno post,a ne romanGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:31Koliko je narod postao odvratan, nadrkan i frustriran, da je to nerealno. Kad sretneš kulturnog čovjeka, bude ti čudo. Što neko reče, ugasiti odmah komentare, sve mentol do mentola.

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zar sam ti toliki trn u oku?Vanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:34Konacno post,a ne romanGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:31Koliko je narod postao odvratan, nadrkan i frustriran, da je to nerealno. Kad sretneš kulturnog čovjeka, bude ti čudo. Što neko reče, ugasiti odmah komentare, sve mentol do mentola.![]()

Ma jok ba,prepo sam se da nisi sta,ne daj Bože ,hasta, napisati samo tri recenice u postu,fakat zabrinjavajuće...GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:47Zar sam ti toliki trn u oku?Vanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:34Konacno post,a ne romanGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:31Koliko je narod postao odvratan, nadrkan i frustriran, da je to nerealno. Kad sretneš kulturnog čovjeka, bude ti čudo. Što neko reče, ugasiti odmah komentare, sve mentol do mentola.![]()
![]()
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Eto koliko sam razočaran u život, k'o Toma Zdraković.Vanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 19:15Ma jok ba,prepo sam se da nisi sta,ne daj Bože ,hasta, napisati samo tri recenice u postu,fakat zabrinjavajuće...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakve sadržaje ima Osijek, strašno. Evo jedan primjer za nešto što nije teško snimiti, niti ti treba neka posebna pamet.
- ElCartel11
- Kontakt:
To samo zato sto je napravio sazetak mog komentaraVanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:34Konacno post,a ne romanGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:31Koliko je narod postao odvratan, nadrkan i frustriran, da je to nerealno. Kad sretneš kulturnog čovjeka, bude ti čudo. Što neko reče, ugasiti odmah komentare, sve mentol do mentola.![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hem te Barca sekira, hem ti ovi nasi sole rane...GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 19:24Eto koliko sam razočaran u život, k'o Toma Zdraković.
Vidim ja da ove tri recenice fakat ne vode na dobro...
Ma, kod njega je sazetak kad napise roman u tri toma, sve preko toga je ,ono kako kazu " konacno u svom elementu"...ElCartel11 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 19:55To samo zato sto je napravio sazetak mog komentaraVanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:34Konacno post,a ne romanGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:31Koliko je narod postao odvratan, nadrkan i frustriran, da je to nerealno. Kad sretneš kulturnog čovjeka, bude ti čudo. Što neko reče, ugasiti odmah komentare, sve mentol do mentola.![]()
![]()
Zbog ovakvih deb.ila, a ima ih sve vise, ne zasluzujemo bolje od "perioda virsli".JavierBosnia je napisao/la: ↑23 dec 2021, 15:45
Svako se danas naziva navijacem i daje sebi pravo da komentarise sta zeli, djecaku od 17 godina ili bilo kome ovako pisati je bolesno.
Je.bo mu romi, srbi, bosnje, jevreji, manjine i vecine sve po spisku

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čim hejteri skaču, znači da sam na pravom putu.Vanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 20:29Ma, kod njega je sazetak kad napise roman u tri toma, sve preko toga je ,ono kako kazu " konacno u svom elementu"...

Najtoksičnija smo sredina za igrati fudbal u državi, možda i šire..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Djaba se nadate, bit ce ovo skroman prelazni rok. Poslije nove ide SD, poznato lice bh fudbala, ali nikakav spektakl.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Utanjio nam i Nobel ko finansije u klubu.Vanja8 je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:34Konacno post,a ne romanGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:31Koliko je narod postao odvratan, nadrkan i frustriran, da je to nerealno. Kad sretneš kulturnog čovjeka, bude ti čudo. Što neko reče, ugasiti odmah komentare, sve mentol do mentola.![]()
Dok su ga Vijetnamci finansirali imalo se danima sta citati, sad za par minuta i njegove postove procitamo i analiziramo.
You are someone else I am still right here
Znači li ovo prodaja Đokanovića. 
Nadam se da će dobiti priliku, a ne samo biti dio rostera.

Nadam se da će dobiti priliku, a ne samo biti dio rostera.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
e kamo sreće da smo doveli tebe Hiroše i Zakarića a ne Mešanovića i Cmiljanića... bar bi prošlu sezonu završili sa ligom i kupom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 19:41
Kakve sadržaje ima Osijek, strašno. Evo jedan primjer za nešto što nije teško snimiti, niti ti treba neka posebna pamet.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakav Hiroš, dobar igrač, ali odvratan kao čovjek.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 dec 2021, 09:05e kamo sreće da smo doveli tebe Hiroše i Zakarića a ne Mešanovića i Cmiljanića... bar bi prošlu sezonu završili sa ligom i kupom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 19:41
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
što bi El Bake rekao ja,i? neću da pijem kafu sa njim nego hoću da igra za moj klub jer je igračina.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 dec 2021, 09:30Kakav Hiroš, dobar igrač, ali odvratan kao čovjek.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 dec 2021, 09:05e kamo sreće da smo doveli tebe Hiroše i Zakarića a ne Mešanovića i Cmiljanića... bar bi prošlu sezonu završili sa ligom i kupom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2021, 19:41
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Lik za kone navija, imao i onih slika. Ne kažem da je to bitno, ako mu daš dobru lovu, ali djeluje mi kao slina karakterom.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, bhfanatic14, Fouzi1, Jadnimi, JavierBosnia, muhamedhulk, NeSamSafetee, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8, ŠTA_JE i 107 gostiju.