Pa u traileru za Morbiusa je scena sa Keatonovim Vultureom.Donnie Darko je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:24Ne.
Mislim, poslije ovog Spidermana uvijek je sve otvoreno i moguće, ali u principu, ne.

Hype is real.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa u traileru za Morbiusa je scena sa Keatonovim Vultureom.Donnie Darko je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:24Ne.
Mislim, poslije ovog Spidermana uvijek je sve otvoreno i moguće, ali u principu, ne.

hahah ne skonta da je izasao a nesto slabo na torrente idem u zadnje vrijeme tj. bacim pogled vidim nema nista interesantno, tako da mi je promaklo a sad vidim da kasnim bas

sve preporuke ali bas za gledanje u kinu ne kuci na nekom bezveze monitoru.
 sve preporuke ali bas za gledanje u kinu ne kuci na nekom bezveze monitoru. strasno koliko brzo covjecanstvo napreduje.
 strasno koliko brzo covjecanstvo napreduje.

Nisam gledao trailere, pretpostavio sam da MCU ne želi da ima išta s tim, ali sam očigledno fulio.Finn je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:27Pa u traileru za Morbiusa je scena sa Keatonovim Vultureom.Donnie Darko je napisao/la: ↑22 dec 2021, 18:24Ne.
Hype is real.
Morbius je zapravo u svom nekom morbiusverseu, ako je suditi po traileru. Tu je Keaton iz MCU, tu je Oscorp iz Amazing Spider-Mana i mural Spider-Mana iz Raimijevih filmova. Plus Morbius u jednoj sceni govori "I Am Venom".Donnie Darko je napisao/la: ↑23 dec 2021, 18:14
Nisam gledao trailere, pretpostavio sam da MCU ne želi da ima išta s tim, ali sam očigledno fulio.
Ima, 1.1. od 00.30h na.MY TV

primjetio sam taj kanal, novi ocigledno. Dosta sadrzaja ce biti meni se cini
  primjetio sam taj kanal, novi ocigledno. Dosta sadrzaja ce biti meni se cini
gledao, meni bas sranje, nisam ocekivao nesto sad vau film al ovako los
 ... ono kec top trebali zavrsiti al eto nisu mi ni druga dva dijela losa koliko raja kudi al ovaj je bas katastrofa
  ... ono kec top trebali zavrsiti al eto nisu mi ni druga dva dijela losa koliko raja kudi al ovaj je bas katastrofa   
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BaiMai, rio_Ferdy88 i 6 gostiju.