AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ova pobjeda nas na forumu ne treba zavarati da nam ne trebaju pojačanja u januaru a naročito ne upravu. Štoper, napadač, Adli i Faivre (ili neko drugi za to desno krilo) su obavezni. Borba za titulu će biti ugašena sredinom druge polovice prvenstva ako se ne dovedu pojačanja. A da nam je potreban i povratak povrijeđenih igrača da i ne govorimo.
Jedino je glupo sto profesionalni igrac postavlja onako ruku bez nekog prevelikog intenziteta u skok igri. Ko kakva kokos.
Druze nije bitno za ovu tekmu, ali bitno je iz razlog sto ce ovaj dilinger poststi prva opcija u januaru.
Ja se nadam cudu nekom i da ponajmanje pricamo o njegovoj igri tokom januara.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Braćo. S obzirom na fizičko i psihičko stanje u kojem se nalazim. A koje moram popraviti u narednom periodu, prije nego inshallah dobijem vizu za Njemačku. I ako sam prvobitno htio da termin za vizu dobijem što brže. Sad se nadam da do toga neće doći makar naredna 3 mjeseca.
Jer nakon višesedmičnog istraživanja, raznih testiranja. Posjete privatnim i državnim ordinacijama. Ustanovljeno je takvo stanje, da sam morao hitno početi sa uzimanjem antidepresiva i antipsihotika. Na sve to pojavili su se i srčani problemi. Ali, elhamdulillah. Sve što je Allah odredio, dogodit će se svakako.
Tako da. Želim vam puno dobrih stvari i zdravlja. Te se čujemo ako Bog da za par mjeseci.
Jer nakon višesedmičnog istraživanja, raznih testiranja. Posjete privatnim i državnim ordinacijama. Ustanovljeno je takvo stanje, da sam morao hitno početi sa uzimanjem antidepresiva i antipsihotika. Na sve to pojavili su se i srčani problemi. Ali, elhamdulillah. Sve što je Allah odredio, dogodit će se svakako.
Tako da. Želim vam puno dobrih stvari i zdravlja. Te se čujemo ako Bog da za par mjeseci.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Druze zelim ti da to sve sto prije popravis i izvuces se iz tog stanja.
Drz se Rom bice to sve dobro aBda
- Beduin
- Kontakt:
Mogu druze pretpostaviti kako ti je, necu o tome javno. Ali ako trebadnes bilo kakav savjet, licno iskustvo ili prijedlog, bujrum javi se u pp i pricat cemo.
Samo cu ti jedno reci - psihijatar itekako moze pomoci, nikakva sramota to nije, uz Allahovu volju i pravilno doziranje i upotrebu lijekova te jaku volju sve ces to prebroditi i biti kao nov.
Samo cu ti jedno reci - psihijatar itekako moze pomoci, nikakva sramota to nije, uz Allahovu volju i pravilno doziranje i upotrebu lijekova te jaku volju sve ces to prebroditi i biti kao nov.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Šta god je, nije jače od tebe i neće te pobjediti. Tu smo ako možemo nekako pomoći.
Drži se druže, svi smo uz tebe
Drži se druže, svi smo uz tebe
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Iskreno mi je žao pročitati, rom13. Velika podrška i pozdrav uz mudre riječi mističnog pjesnika Rumija, Mevlane https://www.blissquote.com/2019/03/rumi ... n.html?m=1
Svako dobro ljudino, želim tebi i tvojima mnogo zdravlja i da se što prije oporaviš. Zapamti i znaj da je to stanje maraton, a ne šprint, treba tu vremena i strpljenja - izdrži!
Svako dobro ljudino, želim tebi i tvojima mnogo zdravlja i da se što prije oporaviš. Zapamti i znaj da je to stanje maraton, a ne šprint, treba tu vremena i strpljenja - izdrži!
Javi nam se kad budeš spreman, nedostajat ćeš nam ovdje koliko i Kjaer ekipi, podrška sa juga ☆Life is a balance between holding on and letting go. - Rumi
Rom brz oporavak druže, zeznuto stanje ali ništa što se ne može prevazići uz jaku volju, a vjerujem da je ti imaš!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rom brate, da te dragi Bog sačuva iskušenja koja ne možeš podnijeti i podari zdravlje!
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ostani jak brate i da ti Bog pomogne da to sve prebrodis
Izdrzi brate sta god je u pitanju i vrati nam se jaci nego prije.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Dokle si ti, LS18, IME, Depo, 8i ?
075 ❤
075 ❤
Ja sam nakon dugo vremena ušao samo da pružim podršku Romagnoliju, brz oporavak..
Svi smo mi u nekom jadu, ne znam šta je u pitanju ali gledaj sebe i bori se, sve živ čovjek predevera!
Selam!
Svi smo mi u nekom jadu, ne znam šta je u pitanju ali gledaj sebe i bori se, sve živ čovjek predevera!
Selam!
Tek na pocetku brate, tako da ni sam ne znam sta se radi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- crvenocrni
- Kontakt:
Podrska za brata Rom-a! Takodje sam na raspolaganju, kao i Beduin, za neki savjet jer sam slicno prosao prije 18 godina i mogu ti reci da sam se skroz oporavio za manje od 2 mjeseca. Slobodno se javi u pp ako imas potrebu. 
- Beduin
- Kontakt:
Onda saburaj i zipa se, ne znas odakle vrebaju.
Ja zavrsio, ako trebadnes pomoc slobodno se javi.
075 ❤
075 ❤
Imas PP
- Fantasista
- Kontakt:
Podrška za druga Romagnolia, nadam se da će sve biti ok. Vrati se jači nego ikada kapitenu 
Od kad do kad je zimski prelazni rok u Italiji 
Milan are pressing for Muriel but currently there are no margins for his departure from Atalanta. Milan are focused on a defender and a winger if Castillejo leaves (Genoa and Spanish clubs interested in him)
Milan are pressing for Muriel but currently there are no margins for his departure from Atalanta. Milan are focused on a defender and a winger if Castillejo leaves (Genoa and Spanish clubs interested in him)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.