FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala Bogu kod nas igrali i igraju samo karakteri od igraca
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bio je Hiroš naš pionir ili predpionir, dole je otišao kad su mu naši eksperti rekli da nije dovoljno talentovan.
Fudbalera Željezničara žele u Sarajevu, Tuzla Cityju, Veležu: Prija mi interes, želim promijeniti klub
Mladi fudbaler banjalučkog Željezničara Danilo Teodorović iza sebe ima sjajnu polusezonu u Prvoj ligi RS-a.
Na sedam utakmica Teodorović je čak 12 puta pogađao mrežu protivnika. Na sebe je već skrenuo pažnju, a kako prenosi Srpskainfo, u svojim redovima žele ga Velež, Sarajevo, Tuzla City. Ponude postoje i iz Hrvatske te Srbije.
“Svakako da mi interesovanje klubova prija, ali sve one dolaze u klub i čelnici Željezničar Sport tima pregovaraju. Sa njima sam razgovarao, a naš zajednički dogovor i stav je da treba da promijenim sredinu kako bih napredovao. Ponuda zaista ima i prijaju mi, ali još uvijek ne mogu ništa da kažem jer prelazni rok počinje tek u januaru. Sve opcije su otvorene, i Premijer liga i inostranstvo. Naravno da je meni primamljivije inostranstvo, ali zajedno sa ljudima iz kluba ću pokušati donijeti najbolju odluku za nastavak moje karijere – rekao je Teodorović za Srpskainfo.
Mladi fudbaler banjalučkog Željezničara Danilo Teodorović iza sebe ima sjajnu polusezonu u Prvoj ligi RS-a.
Na sedam utakmica Teodorović je čak 12 puta pogađao mrežu protivnika. Na sebe je već skrenuo pažnju, a kako prenosi Srpskainfo, u svojim redovima žele ga Velež, Sarajevo, Tuzla City. Ponude postoje i iz Hrvatske te Srbije.
“Svakako da mi interesovanje klubova prija, ali sve one dolaze u klub i čelnici Željezničar Sport tima pregovaraju. Sa njima sam razgovarao, a naš zajednički dogovor i stav je da treba da promijenim sredinu kako bih napredovao. Ponuda zaista ima i prijaju mi, ali još uvijek ne mogu ništa da kažem jer prelazni rok počinje tek u januaru. Sve opcije su otvorene, i Premijer liga i inostranstvo. Naravno da je meni primamljivije inostranstvo, ali zajedno sa ljudima iz kluba ću pokušati donijeti najbolju odluku za nastavak moje karijere – rekao je Teodorović za Srpskainfo.
Je li upratio neko kakav je taj Teodorović, osim sto ima tu solidnu statistiku?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ja bi rekao da 60% članova nema pojma šta se dešava u klubu već samo daju pare onako jer je Sarajevo
-
- Kontakt:
Marko Obradović slobodan igrač, a izgleda i lijevi bek Dženan Bureković.
Znaju svi šta se dešava, kome je Sarajevo u srcu nebitna je situacija u klubu. Klub se voli uvijek a ne danas hoću, sutra neću.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 dec 2021, 17:32
ja bi rekao da 60% članova nema pojma šta se dešava u klubu već samo daju pare onako jer je Sarajevo
Pa valjda je i poenta da se klubu pomogne na ovaj nacin ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Daleko od napadača koji može donjeti kvalitet za prvih 11.Nema ni fiziku za klasicnog targeta,eventualno 2 špic u formaciji sa dva napadaca .U Akademiji nema neki napadač klasični u 03' i 04' sem eventualno Bjelonje pa može biti interesantan radi toga ali trenutno ne može praviti razliku u Premijer ligi sigurno.
A eto, nekima ne valja ni to, strasno koliko je narod isfrustriran, svakome se mora naci neka zamjerka, bas su supci ovi ljudi sto su se uclanili i sto vole klub, kako se usudjuje covjek da kcerkama prenese svoju ljubav prema klubu, a da nije prosao test forumasa?!fks74 je napisao/la: ↑24 dec 2021, 17:44Znaju svi šta se dešava, kome je Sarajevo u srcu nebitna je situacija u klubu. Klub se voli uvijek a ne danas hoću, sutra neću.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 dec 2021, 17:32
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
nisam rekao nista lose, i ja sam za to da ljudi budu clanovi kao i ja ali je cinjenica da pola ovih ljudi ne zna kakva se sranja desavaju u klubu. kad bi se zajedno udruzili da niko ne uzima clansku prije neko ubleha iz Splita ne ode puno bi bolje bilo.spezial je napisao/la: ↑24 dec 2021, 18:02A eto, nekima ne valja ni to, strasno koliko je narod isfrustriran, svakome se mora naci neka zamjerka, bas su supci ovi ljudi sto su se uclanili i sto vole klub, kako se usudjuje covjek da kcerkama prenese svoju ljubav prema klubu, a da nije prosao test forumasa?!fks74 je napisao/la: ↑24 dec 2021, 17:44Znaju svi šta se dešava, kome je Sarajevo u srcu nebitna je situacija u klubu. Klub se voli uvijek a ne danas hoću, sutra neću.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 dec 2021, 17:32
On ode dođe neko drugi isto sranje i dalje. Kad bi mu dao otkaz morao bi isplatiti ogroman novac ima li smisla ovo raditi?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 dec 2021, 18:48nisam rekao nista lose, i ja sam za to da ljudi budu clanovi kao i ja ali je cinjenica da pola ovih ljudi ne zna kakva se sranja desavaju u klubu. kad bi se zajedno udruzili da niko ne uzima clansku prije neko ubleha iz Splita ne ode puno bi bolje bilo.spezial je napisao/la: ↑24 dec 2021, 18:02A eto, nekima ne valja ni to, strasno koliko je narod isfrustriran, svakome se mora naci neka zamjerka, bas su supci ovi ljudi sto su se uclanili i sto vole klub, kako se usudjuje covjek da kcerkama prenese svoju ljubav prema klubu, a da nije prosao test forumasa?!
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Kakav ogroman novac?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
da li je zrinja dovodio neka "zvučna imena" pa prekucaše ligu. Kada sam im ljetos pratio transfer rok kontam nema im od evrope ništa a kamo li titule, kad ono ćorak
Nisu ti važna što kažeš "zvučna imena" bitan je timski duh, pozitivna energija da dišu i razmišljaju kao jedan, da svako zna svoj zadatak. Najbolji primjer kod nas su oni, prije par godina ko bi rekao da će Leicester osvojiti ligu, ko bi rekao da će Atalanta igrati polufinale lige prvaka kao i Roma niko. "Zvučna imena" skoro pa ne donose ništa.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
-
- Kontakt:
+ ne izmišljanje pozicija igračima i igranje u formaciji koja im najbolje leži (4-2-3-1).Foux87 je napisao/la: ↑24 dec 2021, 20:02Nisu ti važna što kažeš "zvučna imena" bitan je timski duh, pozitivna energija da dišu i razmišljaju kao jedan, da svako zna svoj zadatak. Najbolji primjer kod nas su oni, prije par godina ko bi rekao da će Leicester osvojiti ligu, ko bi rekao da će Atalanta igrati polufinale lige prvaka kao i Roma niko. "Zvučna imena" skoro pa ne donose ništa.
Ali zamisli kakva botina moras biti da osudjujes covjeka sto se uclanio, sto je uclanio porodicu, sto im prenosi ljubav prema klubu... Pretpostavljam da je ovo poltroncic od neke "legende" pa mu cudno da neko voli Sarajevo bez da ima 200 000 mara...pardon razloga za to !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Benjolos, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, juka55, mnon46, Rodman i 108 gostiju.