klub tima iz moje okolice osnovan u februaru 2010

probat cu nabavit ja od Vrane grbtm84 je napisao/la:grbovi 1.kantonalne lige tuzlanskog kantona jug 2010/2011
nedostaje grb nk vrana banovic selo
tri, tacnije... dobosnica, doboj i banja lukaonoffon je napisao/la:ja klubova dede mi, imamo ih vise od EnglezaPored "original" Želje, imaju jos dva ako sam dobro primjetio.
Kad smo vec kod broja klubova,koliko Sarajevo ima,dakle citav kanton Sarajevo,ne samo uzi deo grada.tm84 je napisao/la:tri, tacnije... dobosnica, doboj i banja lukaonoffon je napisao/la:ja klubova dede mi, imamo ih vise od EnglezaPored "original" Želje, imaju jos dva ako sam dobro primjetio.
a u bih je registrovano ukupno 612 fudbalskih klubova![]()
od zavisnosti od podrucja, najnizi rang moze biti od 4. do 7.
tako na primjer dva kantona (zapadnohercegovacki i livanjski) ukupno imaju 19 klubova, dok recimo kanton posavina (najmanji u bih) ima vjeroravli ili ne 31 klub. tuzlanski kanton ima cak 112 klubova (najvise u federaciji. kanton sarajevo ima solidan borj od 38 fudbalskih klubova. u rs-u je stanje slicno. na jugu u hercegovini ima veoma malo klubova, 16, dok najvise broji podrucje samac-brcko-bijeljina-zvornik sa 108 klubova. na zapadu ima nesto vise od 150 klubova.
Suma sumarum, federacija broji 311 klubova, a rs 301
meni i dalje ostaje enigma, kako posavski kantona im toliko klubova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.