Tomo, hvala za sve!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cim je objavljeno bilo za Nazifa znalo da nece ni Ivkovic ostati.
Rezultati kao rezultati manje-vise su mu bili okej uz par utakmica gdje je moralo bolje (Posusje, Rudar, Radnik u gostima npr.). Puno veci mi je problem kod njega bilo lizanje sa Upravom i Nazifom, muljanje sa njim oko odlaska i te neke stvari van njegovog posla, tj. zelenog terena.
U svakom slucaju sretno mu bilo gdje da ode. I njemu i njegovom pomocniku koji mi je bio ok.
Rezultati kao rezultati manje-vise su mu bili okej uz par utakmica gdje je moralo bolje (Posusje, Rudar, Radnik u gostima npr.). Puno veci mi je problem kod njega bilo lizanje sa Upravom i Nazifom, muljanje sa njim oko odlaska i te neke stvari van njegovog posla, tj. zelenog terena.
U svakom slucaju sretno mu bilo gdje da ode. I njemu i njegovom pomocniku koji mi je bio ok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Mi smo davno bankrotirali, samo jos niko nije stisnuo muda da nam kaze
sta mislite o cemu ljudi u klubu ako jos neko i ima da je ostao razmisljaju
1. gdje ce za vikend
2. kakva su snizenja za novu
3. sta obuci za novu
4. proslava nove
.
.
.
99. isplata plata , dobavljaca, i planiranje priprema
1. gdje ce za vikend
2. kakva su snizenja za novu
3. sta obuci za novu
4. proslava nove
.
.
.
99. isplata plata , dobavljaca, i planiranje priprema
Mnogih prije njega mi je bilo zao, Tome vala i nije. Sretno mu svakako
-
- Kontakt:
Mislim da zna u kojem ce entitetu nastaviti svoj rad.LjoZee je napisao/la: ↑24 dec 2021, 17:06Cim je objavljeno bilo za Nazifa znalo da nece ni Ivkovic ostati.
Ma da, Borac. Inace, evo poruke koju je poslao igracima u spoileru jer je duga.OdbrambeniOP je napisao/la: ↑24 dec 2021, 17:37Mislim da zna u kojem ce entitetu nastaviti svoj rad.
Ode Tomo u Borac, nije džaba onoliko hvalio suđenje u Banja Luci.
Juricic i Bojo u Zrinjskom, pregovori u toku.
Juricic i Bojo u Zrinjskom, pregovori u toku.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Brate, ja tebi vjerujem sta god da ti napišeš jer ti sta god si do sad napisao je bilo tako, i imaš 100% tacne informacije u klubu i oko kluba. Ja se nadam da ovo ide u pravom pravcu i da nam dolaze bolji dani za našeg Želju!
Tomo hvala i sretno!
VOLIM TE ŽELJO!
U Želju treba da dođe novi investitor? Za Ivkovića ne mogu reći da nije očekivano. Samo ne smije se ovo nastaviti, jer mora doci direktor koji nece napustiti, i trener dovoljno dobar kome će se pružiti šansa da izgradi ekipu. Od jedne sezone nema ništa.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Otišle taldžije iz kluba
Poruka Ivkovica navijacima i javnosti nakon odlaska. U ovom boldiranom se vjerovatno i krije razlog odlaska one trojice jucer.Poštovani, sa današnjim danom sam nažalost prekinuo saradnju sa FK Željezničar. U srijedu kad sam dobio mail od Upravnog odbora u kojem je pisalo da ne mogu garantirati da u sljedećih šest mjeseci ne mogu osigurati osnovne stvari, znači plaće za igrače, zaposlenike klub, omladinske škole i za sve koje su tamo u Želji, dva dana sam razmišljao i danas sam donio odluku koja nije bila jednostavna jer sam se zaista dosta vezao za klub i za igrače, najviše za igrače i nisam mogao dozvoliti da se ta patnja i dalje nastavi.
-
- Kontakt:
Sa klupe otišao najbolji trener koji je vodio ovaj klub u zadnjim godinama,hvala Tomo i Marenzzi za sve 
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
Da je bio neko ozbiljniji imali bi 7-8 bodova vise. Osakacenu ekipu je sakatio skoro svaku utakmicu, svako kolo imao ispade sa izjavama, hvala i dovidjenja, a luzerski mentalitet nek odnese negdje drugo.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, drzgemboadislic, Lewy21, Manijakdolopate i 40 gostiju.