khurac za zube

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
..hahhahEmir_ZENICA je napisao/la:i ja sam dobio
al po usima
Francuska će, isto tako, loviti četvrtu svjetsku krunu nakon 1995., 2001. i 2009., a njihov izbornik Claude Onesta o finalu kaže:
"Danska? Spremni smo za vas, samo to mogu poručiti" direktan je bio Onesta uz dodatak:
"Imat će potporu s tribina, ali imala je i Švedska. Ako kažem da se nemamo pravo bojati nikoga ako igramo svoju igru mislim da sam sve rekao. Favoriti smo, ne bježimo od toga, ali se i znamo nositi s tim. Godinama je tako" završio je Onesta.
4 razlike za Francusku.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja cu 10 KM na X da uplatim.
ovo je dobro ali ova danska bode oci... ma ja bi ti preporucio da odigras na francuze,veruj mi dobijas sigurno..al na tebi jerobben11 je napisao/la:sta se sutra igra...ja planiram
real 2
benfica 2
rangers 1
city 2
na dansku
sta mislite..i moze li neki par
to ti je najbolje...mada ipak msm da ce to francuzi uzeti,ppa pogledaj kako igraju na svim takmicenjima...jest to da su oslabljeni ali i pored toga prvi favoritirobben11 je napisao/la:hvala na savjetu...a planiram sve ovo, samo na jednom dansku a na drugom na francusku...i po 5 kmalfarouqaminu je napisao/la:ovo je dobro ali ova danska bode oci... ma ja bi ti preporucio da odigras na francuze,veruj mi dobijas sigurno..al na tebi jerobben11 je napisao/la:sta se sutra igra...ja planiram
real 2
benfica 2
rangers 1
city 2
na dansku
sta mislite..i moze li neki par
Zar Gordon igra večeras ???Donnie Darko je napisao/la:
zadnje pare sto sam imo sam stavio na ovo
ma donnie prolupao gordon povredjen vec duze vremebosanac035 je napisao/la:Zar Gordon igra večeras ???Donnie Darko je napisao/la:
zadnje pare sto sam imo sam stavio na ovo
U ponedjeljak ćeš dignuti pare,a ta kvota će ti se odbiti.hariskavaz je napisao/la:ajd da mi neko pomogne, objasni,,,nedaju mi se citati pravila kladionica,,,,skino sam psg2,standard hX i lille hX,,,medjutim na listicu mi se nalazi jos De Graafschap - Utrecht koji je odgodjen,,sta sad,,jel mogu sutra otici po dobitak, naravno uz odbijanje kvote od odgodjene utakmice,,,,aaa kladio sam se u formuli
igra li Rosenborg sutra ??mandraX je napisao/la:Sutra:
Salzburg - KAC z2
Frisk Asker - Valerenga z2
dobro ti igras ovu nba samo kod tebe malo obrnutoalfarouqaminu je napisao/la:evo vam nba eja za veceras
indiana chicago 2
toronto minesota preko 200 koseva
wash memphis 2
houston san antonio 2
new orleans sacramento 2
mozete jos odigrati beasley preko 24 poena, i bleka preko 20
Da, Rosenborg - Lillehamerhodža je napisao/la:
igra li Rosenborg sutra ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.