RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Bajric, Salcin, plus jedan u21 tako računamo
Ti si naša ljubav jedina!
Bravo za Upravu!
Rješen napadač, i to kakav!
Rješen napadač, i to kakav!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ja bi jos doveo golmana, odbranbenog i jos jednog napadaca u slucaju nedaj boze povrede Haskica da se ima reserva.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Valjalo bi kada bi produzili ugovor sa Ovcinom.
Zna li neko kakva je tu situacija?
Zna li neko kakva je tu situacija?
-
- Kontakt:
I sada tvrdim da još nije kasno na razgovor uzeti BENJAMINA TATARA!Ugovor mu ističe u Kuvajtu a familija mu je u Jablanici.Mislim da nebi imao ništa protiv da zaigra u VELEŽU.Treba probati!
ehhhhhhh to bi jos vece pojacanje bilo nego Haskic.Mostarac1974 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 21:39I sada tvrdim da još nije kasno na razgovor uzeti BENJAMINA TATARA!Ugovor mu ističe u Kuvajtu a familija mu je u Jablanici.Mislim da nebi imao ništa protiv da zaigra u VELEŽU.Treba probati!
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Uzimajte ovog jahica iz zelje dok mozete... momak ima kvalitet I jednim udarcem ubijate 2 muhe..em je bolji od svih vssih stopera em je 19 godina...
-
- Kontakt:
Zajedno smo prolazili kroz prvu ligu federacije i borili se protiv svake zajebancije. Drago mi je da vas vidim sve sretne, zive i zdrave prije svega, jer se u nasem klubu radi posteno.
Haskic je imao jos nekolike ponude od klubova iz PL Bosne i Hercegovine i bez ikakvih pregovora je pristao na dolazak u naš klub.
Koristim ovu priliku da se javno poserem pojedincima na glavu na facebook stranici, moroni jedni debilski, nista im ne valja na svijetu, pa ni njihov život.
Haskic je imao jos nekolike ponude od klubova iz PL Bosne i Hercegovine i bez ikakvih pregovora je pristao na dolazak u naš klub.
Koristim ovu priliku da se javno poserem pojedincima na glavu na facebook stranici, moroni jedni debilski, nista im ne valja na svijetu, pa ni njihov život.
-
- Kontakt:
Takodjer, i nek se dobro napusefudbalfudbal je napisao/la: ↑25 dec 2021, 23:25

-
- Kontakt:
I ja, da vas pitam ima li neko ovde slučajno da je za dolazak onog Santosa, pa mi onakvih igrača imamo hrpu u rosteru plus ovaj stranac, za šta nam to treba. Po meni se puno bolji igrač može dovesti za iste pare.
Ja evo lično ne bi volio, prije svega jer na krilnim pozicijama a i bekovskim smo baš popunjeni, tako da ne vidim nijednu opciju da bi on trenutno mogao biti u prvoj postavi.
Mislim da ga nećemo dovesti iz razloga isto što uprava traži igrače koji će odskakati od ekipe, i koji će donositi prevagu na utakmicama.
Ja evo lično ne bi volio, prije svega jer na krilnim pozicijama a i bekovskim smo baš popunjeni, tako da ne vidim nijednu opciju da bi on trenutno mogao biti u prvoj postavi.
Mislim da ga nećemo dovesti iz razloga isto što uprava traži igrače koji će odskakati od ekipe, i koji će donositi prevagu na utakmicama.
Brate takvih je uvijek bilo i takvih će uvijek biti. I ja sam ovdje 10+ puta yebo svima mater sto seru. Nemoj da te to opterećuje, Tito im ne može pomoći. Tako je kako jefudbalfudbal je napisao/la: ↑25 dec 2021, 23:25Zajedno smo prolazili kroz prvu ligu federacije i borili se protiv svake zajebancije. Drago mi je da vas vidim sve sretne, zive i zdrave prije svega, jer se u nasem klubu radi posteno.
Jučer novi grb
Danas Haskic
Trasu…
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Brandao vise nema ni zelje ni motiva kao prije, Santos mi djeluje puno bolji 1 na 1 i jaci u duelima od njega, nama takvo krilo treba, samo sto Brandao ima bolji osjecaj za podvaliti loptu i izbaciti igraca u gol sansu. Cvija mrtav, ali za klupe moze posluziti.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 dec 2021, 23:39I ja, da vas pitam ima li neko ovde slučajno da je za dolazak onog Santosa, pa mi onakvih igrača imamo hrpu u rosteru plus ovaj stranac, za šta nam to treba. Po meni se puno bolji igrač može dovesti za iste pare.
Haskic (Sijamija)
Santos (Brandao) - Andjusic (Salcin) - Peco (Cvijanovic)
Radovac - U21 (Drina?)
Radovic - Mahmic - novi stoper - Ovcina
Golman (tipa Buric, zamjena u21)
To je moja zelja pa sad… na klupi bi bili igraci sto su spomenuti u zagradama plus Bajric na kojeg Fedja ozbiljno racuna, Edo, Cosic itd
Onaj spic kod Zelje BL bi nam legao pravo ali sumnjam da ce doci kod nas, veliku odstetu traze.
Za ovaj sastav se slažemMostarskiSin je napisao/la: ↑26 dec 2021, 02:41Brandao vise nema ni zelje ni motiva kao prije, Santos mi djeluje puno bolji 1 na 1 i jaci u duelima od njega, nama takvo krilo treba, samo sto Brandao ima bolji osjecaj za podvaliti loptu i izbaciti igraca u gol sansu. Cvija mrtav, ali za klupe moze posluziti.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 dec 2021, 23:39I ja, da vas pitam ima li neko ovde slučajno da je za dolazak onog Santosa, pa mi onakvih igrača imamo hrpu u rosteru plus ovaj stranac, za šta nam to treba. Po meni se puno bolji igrač može dovesti za iste pare.
Haskic (Sijamija)
Santos (Brandao) - Andjusic (Salcin) - Peco (Cvijanovic)
Radovac - U21 (Drina?)
Radovic - Mahmic - novi stoper - Ovcina
Golman (tipa Buric, zamjena u21)
To je moja zelja pa sad… na klupi bi bili igraci sto su spomenuti u zagradama plus Bajric na kojeg Fedja ozbiljno racuna, Edo, Cosic itd
Onaj spic kod Zelje BL bi nam legao pravo ali sumnjam da ce doci kod nas, veliku odstetu traze.
I onda još na klupi imaš
Zvonic, Cosic, Hasanovic, Prses, Vehabovic, Bajric, Zajmovic….
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pozdrav. Da vam nije dosao Haskic dosao bi vam Ozegovic iz Partizana, povjerljive informacije.
Jos trebaju nam 3 kvalitetna igraca da bi se mogli nadati necemu, vec sad se treba poceti praviti sampionski tim za sledecu sezonu
ako se ma mogucnost dovesti jos jednog kvalitetnog napadaca super bi bilo. nikad covjek ne zna hoce li povreda odstraniti igraca vise mjeseci sa terena i onda si odmah donji ako nemas kvalitetnu zamjenu.
ako se ma mogucnost dovesti jos jednog kvalitetnog napadaca super bi bilo. nikad covjek ne zna hoce li povreda odstraniti igraca vise mjeseci sa terena i onda si odmah donji ako nemas kvalitetnu zamjenu.
- DzananMusa11
- Kontakt:
MOže vazda Cvija na špica, a Zeljković na stopera. Doslovno smo promjenama pozicija uništili 2 igrača koji su došli do reprezentacije na svojim prirodnim pozicijama, i to zaslužene reprezentacije, ne ove americke farseKonzerva je napisao/la: ↑26 dec 2021, 11:54Jos trebaju nam 3 kvalitetna igraca da bi se mogli nadati necemu, vec sad se treba poceti praviti sampionski tim za sledecu sezonu
Ozegovic
Mahmic
Buric
Serbecic
Zolotic
@mostarskisin znam da ti ovdje najviše znaš, je li ijedan od ovih realan?
Mahmic
Buric
Serbecic
Zolotic
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izvinete na upadu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:11Ozegovic
Mahmic
Buric
Serbecic
Zolotic
Šerbečić 99% ostaje u Norveškoj.
Pročitao sam negdje da je Burić blizu potpisa u Poljskoj
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sa Haskićem smo jači za 10%.
Stoper i golman su slijedeći prioritet.
Ostale pozicije bi popunjavao jedino u slučaju sporazummog raskida sa nekim igračima.
Nema smisla gomilati igrače.
Stoper i golman su slijedeći prioritet.
Ostale pozicije bi popunjavao jedino u slučaju sporazummog raskida sa nekim igračima.
Nema smisla gomilati igrače.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Od njih dvojice sigurno nistaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:25Izvinete na upadu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:11Ozegovic
Mahmic
Buric
Serbecic
Zolotic
Šerbečić 99% ostaje u Norveškoj.
Pročitao sam negdje da je Burić blizu potpisa u Poljskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.