Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjanic bio povrijeden,,danas poceo opet intezivno sa treningom,,,kako to da ni jedan nas portal nije objavio,,da je pjana bio lakse povrijede, zato nije igrao zadnju tekmu,,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kako je onda cjelo vrijeme,to jest ona dva zadnja meca sjedio na klupi.vrebac86 je napisao/la:Pjanic bio povrijeden,,danas poceo opet intezivno sa treningom,,,kako to da ni jedan nas portal nije objavio,,da je pjana bio lakse povrijede, zato nije igrao zadnju tekmu,,,![]()
![]()
![]()
Ako laze koza ne laze rog,to jest postoji jedna sprava koja se zove kamera.
Daj boze da je bila u pitanju povreda,a ne izigravanje bijesnog majmuna'(mislim na Puela.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
bio lakse povrijeden,, i zbog toga je bio na klupi,,,nije dobio ni min,,inace bi ga ubacio u 80 min,,harishp je napisao/la:Kako je onda cjelo vrijeme,to jest ona dva zadnja meca sjedio na klupi.vrebac86 je napisao/la:Pjanic bio povrijeden,,danas poceo opet intezivno sa treningom,,,kako to da ni jedan nas portal nije objavio,,da je pjana bio lakse povrijede, zato nije igrao zadnju tekmu,,,![]()
![]()
![]()
Ako laze koza ne laze rog,to jest postoji jedna sprava koja se zove kamera.
Daj boze da je bila u pitanju povreda,a ne izigravanje bijesnog majmuna'(mislim na Puela.
Povijedenog igraca staviti na klupu. 
To se ni kod Brace G.G nebi desilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
**** ga ti vjerujes u ono samo sto se tebi svida,,,harishp je napisao/la:Povijedenog igraca staviti na klupu.
E moj ti @vribac sad je doslo vrijeme da vise ni svoju ruku u tudji dzep ne smijes ''turiti''.vrebac86 je napisao/la:**** ga ti vjerujes u ono samo sto se tebi svida,,,harishp je napisao/la:Povijedenog igraca staviti na klupu.
A kamoli i da svom oku vjerujes,pogotovo ako si frljav.
P.S lakse ili teze povrijedjenog igraca ni u snu neces postaviti na klupi zar ne.
Niti taj takav moze pomoci ekipi,a da ne govorim o moguce jos tezoj povredi u slucaju da ovaj mora uci u igru.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jel pjanic povrijedjen ili sta se desava sa njim, evo gledam po rezultatitackacom nema ga ni na klupi???
pjana je otisao za London danas na potpis za Chelsea, i odjedom telefon zazvoni i ja se probudi, kad ono moram na poso..e2_ze je napisao/la:jel pjanic povrijedjen ili sta se desava sa njim, evo gledam po rezultatitackacom nema ga ni na klupi???
BLUE NATION.
Pjanic je vadio zube (umnjake) ove sedmice, i zato valjda ne igra. Nije zajebancija.
http://translate.google.com/translate?j ... l%3Fpopup3
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Pjanic je vadio zube (umnjake) ove sedmice, i zato valjda ne igra. Nije zajebancija.
BLUE NATION.
Kao što ovaj jedan reče, Meksiko će nas ubiti, sredina nam je totalno van forme, počevši od Pjanića, Misketa i da ne nabrajam 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Principatus
- Kontakt:
Neznam bas koliko nam je sredina van forme. Tesko je procjeniti.Elddar je napisao/la:Kao što ovaj jedan reče, Meksiko će nas ubiti, sredina nam je totalno van forme, počevši od Pjanića, Misketa i da ne nabrajam
To je mogla biti i u Slovackoj, ali tu je bila veoma jaka.
Ocekivam isto protiv Mexika.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ja bih volio da se pjana izgubi iz lyona, malo vremena dobija, samo zato sto onaj voli francuze, a daleko moze biti bolji igrac za lyon u buducnosti, ali eto ne pitamo se mi... ja bih njeg volio vidjeti u arsenalu, da bude prvi bosanac tu(hajrovica ne racunam) a sigurno bi se dobro razvio u arsenalu, a sa brojem utakmica cak bi ih imao i dovoljno 
dokazi to @harisuhp@ on nevjeruje,,na pocetku sam gore napisao da je vec neko vrijeme lakse povrijeden neznam sta je u pitanju nista strasno valjda,,istina je da mu Pujolcic daje malu minutazu i bez toga i to je zalosno,,,ali izgleda da je i njegovo vrijeme prosloJaydoo82 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Pjanic je vadio zube (umnjake) ove sedmice, i zato valjda ne igra. Nije zajebancija.
Puel-u sve po spisku !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
sve mi je ovo sumnjivo ,neku noc sam ih gledao protiv nice u kupu gurkuf je nosio broj 8
Jesi li siguran,ne moze mu broj uzeti u pola sezonealemao je napisao/la:sve mi je ovo sumnjivo ,neku noc sam ih gledao protiv nice u kupu gurkuf je nosio broj 8
1921-2011
Jedno pises a deseto objasnjavas.vrebac86 je napisao/la:dokazi to @harisuhp@ on nevjeruje,,na pocetku sam gore napisao da je vec neko vrijeme lakse povrijeden neznam sta je u pitanju nista strasno valjda,,istina je da mu Pujolcic daje malu minutazu i bez toga i to je zalosno,,,ali izgleda da je i njegovo vrijeme prosloJaydoo82 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Pjanic je vadio zube (umnjake) ove sedmice, i zato valjda ne igra. Nije zajebancija.
http://translate.google.com/translate?j ... l%3Fpopup3![]()
Tip je cjelo vrijeme sijedio svih devedeset minuta vec dvije teme za redom.Mora da je tad namjestao blombu na prednjem zubicu.
I kad je bio najzdraviji otkad je onaj Gourcuff dosao on vise mjesta u ekipi nema.Povreda ili ne,hvatat mu se noge.
O vremenu da je proslo je nebuloza i to zesca.Pa Pjani je tek 20 godina i njegovo vrijeme proslo.
P.S da @Esii Gourcuff je nosio osmicu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne kontam,kako to u pola sezone da mu uzme broj
e svasta u Bozijoj basci.
Evo veceras Gourcuff nosio 29
1921-2011
U kupu im brojevi poredani ko magarci.Od 1do 11Esii TM87 je napisao/la:Ne kontam,kako to u pola sezone da mu uzme broje svasta u Bozijoj basci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu