English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Obostrano povlacenje, laporte mu se podvukao pod ruku. Npr dias ikenacho je daleko gore bilo. Poenta da ovakvih duela imas barem 5 svaku utakmicu a najbitnija cinjenica da je lopta nije isla direktno na laportea vec na peterac gdje je sam madison bio koji izbija loptu.CROtorious je napisao/la: ↑26 dec 2021, 16:24Bolje da pitas gdje je mozak ovom liku sto ga vuce, a ima VAR.
Ovi sad kompletni pobjedju timove osakacene koronom, neistine majke mi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Čista ko suza oba penala, Tielemans glup ko ku.rac
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da sam pisao više puta, ali vrijedi ponavljati,
Amartey je najgori igrač u NBA.
Amartey je najgori igrač u NBA.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gotova liga a nije ni januar 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Chapman1886
- Kontakt:
Nova utakmica novo kolo stare stbari,sudijska klaonica arsenala se nastavlha. Suđenje danas ko da igramo protiv luzerpula na anfildu. Ionako ova nosata spodoba iz čelzija u norviču svojom klaunskom igrom podsjeća na kanturinu tijaga. Naj slabija karika naj slabije ekipe.
Samo Sloboda | COYG
Hoće li se igrati drugo poluvrijeme na Tottenhamovom stadionu?
I kad nama Leicester odgode i prebace ih u Januaru kad im se sci vrate.
VAR blasfemija se nastavlja 

4-3
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

- LlullSergio
- Kontakt:

Ajde makar ce ovi sa Cancelom, Diasom i ostalom svitom dobro popusiti na fantasyu

Fino sam napisao TOP4 na pocetku sezone a napadose me sto sam stavio Arsenal a ne United.
Ovako ce i zavrsit sezona, eventualno se mozda City i Pool zamjene al mislim da City uzima.
Ovako ce i zavrsit sezona, eventualno se mozda City i Pool zamjene al mislim da City uzima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Laporte najgori igrač na terenu, mrtva kiksara
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase