Bravo amebo.
A to je rekao ko?
Ko je rekao da su ti igraci igracine ? Pa na pdf-u Reala se pljuju evo 5 godina sva trojica.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa prosle godine je bio drugi najbolji strelac i najbolji asistent lige , uz sve to natrpao se za Holandiju golova.
U Lyonu je i Mariano dominirao, varljivo je to sve.JoeBleck je napisao/la: ↑24 dec 2021, 23:36Pa prosle godine je bio drugi najbolji strelac i najbolji asistent lige , uz sve to natrpao se za Holandiju golova.
Odlican je bio.Generalno odlican u Lyonu.
Slazem se da nije igrac za velike klubove.Epizoda u Unitedu nije parametar jer je bio previse mlad.
Aman covjek zadnje dvije sezone nije bio top 10 strijelaca league 1,ne znam odakle ti ti podaci.JoeBleck je napisao/la: ↑24 dec 2021, 23:36Pa prosle godine je bio drugi najbolji strelac i najbolji asistent lige , uz sve to natrpao se za Holandiju golova.
Odlican je bio.Generalno odlican u Lyonu.
Slazem se da nije igrac za velike klubove.Epizoda u Unitedu nije parametar jer je bio previse mlad.
Samo u takvim okolnostima je i mogao zaigrati u Barci, nikako drugacijeFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 01:01Nisu se Depayu poklonile zvijezde da dodji u barcelonu nego su se Barceloni poklonile zvijezde da dovede Depaya…
A to zbog nekoliko razloga Barcelona je sretna sto ga je dovela:
1. Sasvim solidan napadac sa trenutnim kadrom
2. Dosao je dzaba
3. Da nije bilo Kumana vjerovatno bi otisao u neki drugi klub
Neki zaboravljaju da je lik dosao dzaba, nema se sta onda zaliti, pogotovo sto je barcelona u najvecoj rezultatskoj i financijskoj krizi… pogledajte kako nam je napad desetkovan od pocetka sezone, zamislite da jos on nije bio dio tima, ne bi imali napadaca ikako….
Kad neko napise kako Depay nije za barcelone i da ga se nije trebalo dovoditi treba samo odgovoriti DOSAO JE DZABA…
Ma de uozbilji se zivota ti.
Dodamo im 70 milki jelElCartel11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 19:45Dortmund se zanima za Ter Stegena.
Odmah se dogovorit mi njima Matsa i jos malo nadodamo za Halanda![]()
Uh kad bi se nekim ludom mogao on mogao zamjeniti sa Donnarumom.. U tom slucaju to bi vec bio jedan od znacajniji poteza za buducnost.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 19:45Dortmund se zanima za Ter Stegena.
I Onana bi bio dobarReX je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:41Uh kad bi se nekim ludom mogao on mogao zamjeniti sa Donnarumom.. U tom slucaju to bi vec bio jedan od znacajniji poteza za buducnost.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 19:45Dortmund se zanima za Ter Stegena.
Zašto onanišete na Onanu?Zalik je napisao/la: ↑27 dec 2021, 07:05I Onana bi bio dobarReX je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:41Uh kad bi se nekim ludom mogao on mogao zamjeniti sa Donnarumom.. U tom slucaju to bi vec bio jedan od znacajniji poteza za buducnost.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 19:45Dortmund se zanima za Ter Stegena.