Ovo je kao ona što je uklonila muda pa pliva sa djevojkama sada i obara rekorde. Totalno nelojalna konkurencija. Neka promijeni sport, ne možeš igrati lopte sa 100 kila.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Re: English Premier League
Lukaku je zvijer 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koliko je penala Jorgan dao ove sezone? Da je Bruno toliko dao sad bi se pričalo, a ovaj često i 2 komada na utakmici ima.
Koji je ovo penal za Chelsea u ovoj sezoni?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Arsenal bi ove sezone hladno držao vrh dosuđenih penala da sudije nisu slijepi.
Danas situaciju gdje Aarons brani gol rukom var ne gleda
Danas situaciju gdje Aarons brani gol rukom var ne gleda
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Ne pratim EPL, ali Maitland-Niles se spominje kao novo pojačanje Rome, kakav je?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Haman 7, najvise u ligi
Drugi je arsenal sa 4
Pricalo bi se, tj hvalio bi se bruno.
Jorginja ko yebe
Jel se Bruno bavi vise ovim sportom uopste?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Most goals in a season by a Premier League midfielder WITHOUT penalties:
Yaya Toure - 18 goals (24 with penalties)
Frank Lampard - 17 goals (27 with penalties)
Bruno Fernandes - 19 GOALS (28 with penalties)
Žoržinjo je obična klada. Ne može on ni sa Xhakom u istu rečenicu a kamoli sa Brunom.
Frank Lampard - 17 goals (27 with penalties)
Žoržinjo je obična klada. Ne može on ni sa Xhakom u istu rečenicu a kamoli sa Brunom.
41:34
- Pensioner26
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
Nek se javi Bruno Fernandes kad njegov klub/reprezentacija s njim u važnoj roli budu dolazili u završnice najelitnijih natjecanja. I Sporting je bolji bez njega,uzgred rečeno.
Zanimljivi fakti: Imam ja u Australiji rođakinju koja je udata za Fernandesa, komu je pak C.Ronaldo bratić.
E pa tako su dosta drugačiji put imali C.Ronaldo i B.Fernandes,al opet glavna prva prava stanica poslije Sportinga bio im je MUTD i skupa igraju sada tamo i za reprezentaciju.
Eto,ogledat će se moguće ITA-POR za Katar ,tu se mrtvi broje..
Zanimljivi fakti: Imam ja u Australiji rođakinju koja je udata za Fernandesa, komu je pak C.Ronaldo bratić.
E pa tako su dosta drugačiji put imali C.Ronaldo i B.Fernandes,al opet glavna prva prava stanica poslije Sportinga bio im je MUTD i skupa igraju sada tamo i za reprezentaciju.
Šta si ti konzumiroFelixians4 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:25Nek se javi Bruno Fernandes kad njegov klub/reprezentacija s njim u važnoj roli budu dolazili u završnice najelitnijih natjecanja. I Sporting je bolji bez njega,uzgred rečeno.
pazi sta pises javit ce ti se u privatne porukeRosicky je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:27Šta si ti konzumiroFelixians4 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:25Nek se javi Bruno Fernandes kad njegov klub/reprezentacija s njim u važnoj roli budu dolazili u završnice najelitnijih natjecanja. I Sporting je bolji bez njega,uzgred rečeno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne poredi ih niko no vidis i sam sta rodjak fernandesa kazeBenWhite je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:14goals in a season by a Premier League midfielder WITHOUT penalties:
Frank Lampard - 17 goals (27 wit h penalties)
Felixians4 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:25Nek se javi Bruno Fernandes kad njegov klub/reprezentacija s njim u važnoj roli budu dolazili u završnice najelitnijih natjecanja. I Sporting je bolji bez njega,uzgred rečeno.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.