RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
.
Zadnja izmjena: kentRA81, dana/u 07 feb 2022, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ozegovic je bio u kombinaciji ali je otpao jer smo potpisali Haskica. Ne bi bilo ok dati 2 masne plate za 2 spica a u odbrani propuh zestoki. Rekli su da bi doveli spica ali samo kao backup opciju. Buric je bio ili Poljska ili kod nas, izgleda da ode tamo jbga, 10 milja mu se nudilo sto je ok po meni. Serbecicu se ne vraca u BiH, ostat ce vani 99% iako smo njemu nudili najvise para od svih igraca. Za Zolotica nemam pojma, a zainteresovani smo za jednog igraca Zelje, realna je opcija pa sad, vidjet cemo sta ce se desiti. Za Santosa je istina sto se pise, Brandao je malo pogurao ali ostaje da se klubovi dogovore.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:11Ozegovic
Mahmic
Buric
Serbecic
Zolotic
@mostarskisin znam da ti ovdje najviše znaš, je li ijedan od ovih realan?
Skoro svi igraci kojima istice ugovor na kraju sezone ce produziti kada krenu pripreme najvjerovatnije, i Hare je voljan potpisati novi ugovor uz povecanje plate logicno.
-
- Kontakt:
Super vijesti,ovo za produžetak saradnje.MostarskiSin je napisao/la: ↑26 dec 2021, 18:50Ozegovic je bio u kombinaciji ali je otpao jer smo potpisali Haskica. Ne bi bilo ok dati 2 masne plate za 2 spica a u odbrani propuh zestoki. Rekli su da bi doveli spica ali samo kao backup opciju. Buric je bio ili Poljska ili kod nas, izgleda da ode tamo jbga, 10 milja mu se nudilo sto je ok po meni. Serbecicu se ne vraca u BiH, ostat ce vani 99% iako smo njemu nudili najvise para od svih igraca. Za Zolotica nemam pojma, a zainteresovani smo za jednog igraca Zelje, realna je opcija pa sad, vidjet cemo sta ce se desiti. Za Santosa je istina sto se pise, Brandao je malo pogurao ali ostaje da se klubovi dogovore.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:11Ozegovic
Mahmic
Buric
Serbecic
Zolotic
Skoro svi igraci kojima istice ugovor na kraju sezone ce produziti kada krenu pripreme najvjerovatnije, i Hare je voljan potpisati novi ugovor uz povecanje plate logicno.
Svaka čast ako zadržimo,zelkovića,radovca,hareta,andusića,uz pojačanja bit ćemo sila iduće godine
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nadam se da nije Vrhovac taj iz Zelje sto pregovaramo.MostarskiSin je napisao/la: ↑26 dec 2021, 18:50Ozegovic je bio u kombinaciji ali je otpao jer smo potpisali Haskica. Ne bi bilo ok dati 2 masne plate za 2 spica a u odbrani propuh zestoki. Rekli su da bi doveli spica ali samo kao backup opciju. Buric je bio ili Poljska ili kod nas, izgleda da ode tamo jbga, 10 milja mu se nudilo sto je ok po meni. Serbecicu se ne vraca u BiH, ostat ce vani 99% iako smo njemu nudili najvise para od svih igraca. Za Zolotica nemam pojma, a zainteresovani smo za jednog igraca Zelje, realna je opcija pa sad, vidjet cemo sta ce se desiti. Za Santosa je istina sto se pise, Brandao je malo pogurao ali ostaje da se klubovi dogovore.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:11Ozegovic
Mahmic
Buric
Serbecic
Zolotic
Bolje je mozda onog JahicaDembaBa21 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 19:09Nadam se da nije Vrhovac taj iz Zelje sto pregovaramo.MostarskiSin je napisao/la: ↑26 dec 2021, 18:50Ozegovic je bio u kombinaciji ali je otpao jer smo potpisali Haskica. Ne bi bilo ok dati 2 masne plate za 2 spica a u odbrani propuh zestoki. Rekli su da bi doveli spica ali samo kao backup opciju. Buric je bio ili Poljska ili kod nas, izgleda da ode tamo jbga, 10 milja mu se nudilo sto je ok po meni. Serbecicu se ne vraca u BiH, ostat ce vani 99% iako smo njemu nudili najvise para od svih igraca. Za Zolotica nemam pojma, a zainteresovani smo za jednog igraca Zelje, realna je opcija pa sad, vidjet cemo sta ce se desiti. Za Santosa je istina sto se pise, Brandao je malo pogurao ali ostaje da se klubovi dogovore.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:11Ozegovic
Mahmic
Buric
Serbecic
Zolotic
+ U21 je
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Vrhovac je za mnoge Ramos, dobar o odbrani,a zna iz prekida zakucati gol, tako da nam ga daj bože...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Vrhovac je pravi evropski stoper nizak, spor, jako agilan… Vise bi volio Osmica gledat na stoperu nego njega.
-
- Kontakt:
Nadam se da je taj iz Zelje Bender 

.
.
.
Zadnja izmjena: kentRA81, dana/u 07 feb 2022, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Za Hareta ima najvise interesa ali sve radi u dogovoru s klubom. Od svih igraca kojim istice ugovor najvise bih volio da on ostane jer ima jos dosta prostora za napredak a i ovako je jedan od boljih u ekipiEspiritosanto je napisao/la: ↑26 dec 2021, 19:05Super vijesti,ovo za produžetak saradnje.MostarskiSin je napisao/la: ↑26 dec 2021, 18:50Ozegovic je bio u kombinaciji ali je otpao jer smo potpisali Haskica. Ne bi bilo ok dati 2 masne plate za 2 spica a u odbrani propuh zestoki. Rekli su da bi doveli spica ali samo kao backup opciju. Buric je bio ili Poljska ili kod nas, izgleda da ode tamo jbga, 10 milja mu se nudilo sto je ok po meni. Serbecicu se ne vraca u BiH, ostat ce vani 99% iako smo njemu nudili najvise para od svih igraca. Za Zolotica nemam pojma, a zainteresovani smo za jednog igraca Zelje, realna je opcija pa sad, vidjet cemo sta ce se desiti. Za Santosa je istina sto se pise, Brandao je malo pogurao ali ostaje da se klubovi dogovore.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:11Ozegovic
Mahmic
Buric
Serbecic
Zolotic
Svaka čast ako zadržimo,zelkovića,radovca,hareta,andusića,uz pojačanja bit ćemo sila iduće godine
Amer Osmanagic, vidim da je bez kluba, kod nas je bio drama dobar, igrac godine. Mozda ga treba vratiti...
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Zar se taj jos uvijek bavi fudbalom ? 

-
- Kontakt:
2021. je druzeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 12:06Amer Osmanagic, vidim da je bez kluba, kod nas je bio drama dobar, igrac godine. Mozda ga treba vratiti...

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
killafrommanilla je napisao/la: ↑27 dec 2021, 16:062021. je druzeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 12:06Amer Osmanagic, vidim da je bez kluba, kod nas je bio drama dobar, igrac godine. Mozda ga treba vratiti...![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
.
Zadnja izmjena: kentRA81, dana/u 07 feb 2022, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakvo smaranje i pretpostavke.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Hoce, u Slobodu

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.