Ma šta će tražiti išta, baš nema smisla, ako mu duguju plate (a jesu 99%), onda nema ništa od odštete, raskid ide bez problema.GradKamena2 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 20:07Procito sam negdje da Zeljo za Juricica trazi 100.000 km,neznam samo po kojem osnovu kad mu imaju dosta dužni i pokrenuo je postupak za raskid,sredinom mjeseca bi trebalo bit sve gotovo ,vjerujem da ce i ostali igraci tako.
Sine smaras. Na je od grupa protiv Cluja dijelio Hadzicev promasaj zicera,protiv Bresta pokradeni ti ovdje nekakve romane pises niste bitan faktor uopste
GOLEMO BRATE MOJ
I mi smo primili gol u 90+ cetvrtfinale UEFA kupa, da ga nismo primili igrali bi polufinale sa Juventusom
"Navijaci" Sarajeva kupili 500 clanskih za 10 dana a najveci grad u drzavi
Visestruki sampioni Juge i visestruki osvajaci kupa i prvaci BIH,cetvrtfinale Kupa sampiona sa Man Utd itd klub koji je najdalje dogurao u evropi od nasih timova poslije rata vi ste smjesan klub bili i ostali za nas uostalom trofeji sve govore mada kod vas trofeji nisu mjeriloOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:03I mi smo primili gol u 90+ cetvrtfinale UEFA kupa, da ga nismo primili igrali bi polufinale sa Juventusom
Ali da je tetka imala jaja bila bi tetak
Cuj dijelio promasaj
I mi smo izgubili na penalima protiv Lokomotive iz Leipziga, da smo penale pobjedili igrali bi sa Barcelonom
Vi ste niko i nista, najveceg protivnika kojeg ste izbacili u historiji je ekipa iz Belgije
A mi prvaka Engleske
Kao prvo niste igrali cetvrtfinale. Znaci od kada svijet postoji vi nikad niste igrali cetvrtfinale UEFA takmicenja, nikad. Stipu suplju. I zna se jeko od nas bio veci u Yugi. Ja priznajem, mi smo poslije rata obicni racku. Ali iako smo jako losi poslije rata smo izbacili vecu ekipu od vas u Evropi. I da trofeji nisu mjerilo, jeste bitan faktor ali zbog toga ne mozes reci da je neko veci od drugog.zagor1987 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:15Visestruki sampioni Juge i visestruki osvajaci kupa i prvaci BIH,cetvrtfinale Kupa sampiona sa Man Utd itd klub koji je najdalje dogurao u evropi od nasih timova poslije rata vi ste smjesan klub bili i ostali za nas uostalom trofeji sve govore mada kod vas trofeji nisu mjeriloOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:03I mi smo primili gol u 90+ cetvrtfinale UEFA kupa, da ga nismo primili igrali bi polufinale sa Juventusom
Ali da je tetka imala jaja bila bi tetak
Cuj dijelio promasaj
I mi smo izgubili na penalima protiv Lokomotive iz Leipziga, da smo penale pobjedili igrali bi sa Barcelonom
Vi ste niko i nista, najveceg protivnika kojeg ste izbacili u historiji je ekipa iz Belgije
A mi prvaka Engleske
Jasta, sunce sija, ali sta ces, oni su dosli do Oktobra maksimalno. Samo su Zeljo i Velez to uspjelisvrakino1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:26@Only
Eeee da im je znati kako je lijepo proljece igrat u Europi
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.