FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nayebat će ovdje nije ni svjestan ja mislim1921boy je napisao/la: ↑26 dec 2021, 20:36Oro je sin legendarnog pisca Nedžada Ibrišimovića. Na zvaničnoj su izbacili ovo: Oro Ibrišimović dio je upravljačke strukture regionalne kompanije koja se bavi distribucijom IT opreme i zastupnik je velikih svjetskih brandova.
Ibrišimović će, sukladno statutu, ovu funkciju obavljati maksimalno šest mjeseci. - ukratko do skupštine!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma on je tu najviše mjesec dana, odnosno do skupštine i do izbora novog rukovodstva.Raonffa je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:33Nayebat će ovdje nije ni svjestan ja mislim1921boy je napisao/la: ↑26 dec 2021, 20:36Oro je sin legendarnog pisca Nedžada Ibrišimovića. Na zvaničnoj su izbacili ovo: Oro Ibrišimović dio je upravljačke strukture regionalne kompanije koja se bavi distribucijom IT opreme i zastupnik je velikih svjetskih brandova.
Ibrišimović će, sukladno statutu, ovu funkciju obavljati maksimalno šest mjeseci. - ukratko do skupštine!![]()
Brko iz druge galaksije!!!
Jos ako je istina da od eldina diglisica nema nista jer kao puno je struja koje nisu za to da on udje u klub kao nez kolko je istina prica se da trazi pomocni teren za zalogovnicu jer kao on ce unjet novac u klub ulozit al kazu trazi i on nesto patka ili istina vidjecemo al očito je zapelo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Kako glup post Bože mili.Neymar11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:40Jos ako je istina da od eldina diglisica nema nista jer kao puno je struja koje nisu za to da on udje u klub kao nez kolko je istina prica se da trazi pomocni teren za zalogovnicu jer kao on ce unjet novac u klub ulozit al kazu trazi i on nesto patka ili istina vidjecemo al očito je zapelo
Pametnije je nekad ništa ne napisati
Cek glup post sto sam iznjeo info od jednog clana uprave bivse ?sto kazem moze bit laz .ev reci nam ti jel se covjek oglasio ?jel moze ko reci sa sigurnoscu dal se pregovara ili ne ?Dejan1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:43Kako glup post Bože mili.Neymar11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:40Jos ako je istina da od eldina diglisica nema nista jer kao puno je struja koje nisu za to da on udje u klub kao nez kolko je istina prica se da trazi pomocni teren za zalogovnicu jer kao on ce unjet novac u klub ulozit al kazu trazi i on nesto patka ili istina vidjecemo al očito je zapelo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Najbitnije je da se ti prestaneš oglašavati.Neymar11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:48Cek glup post sto sam iznjeo info od jednog clana uprave bivse ?sto kazem moze bit laz .ev reci nam ti jel se covjek oglasio ?jel moze ko reci sa sigurnoscu dal se pregovara ili ne ?Dejan1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:43Kako glup post Bože mili.Neymar11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:40
Jos ako je istina da od eldina diglisica nema nista jer kao puno je struja koje nisu za to da on udje u klub kao nez kolko je istina prica se da trazi pomocni teren za zalogovnicu jer kao on ce unjet novac u klub ulozit al kazu trazi i on nesto patka ili istina vidjecemo al očito je zapelo
Dobro si naglasio, bivše uprave. Da je sad u klubu, pa hajde, ali BIVŠINeymar11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:48Cek glup post sto sam iznjeo info od jednog clana uprave bivse ?sto kazem moze bit laz .ev reci nam ti jel se covjek oglasio ?jel moze ko reci sa sigurnoscu dal se pregovara ili ne ?Dejan1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:43Kako glup post Bože mili.Neymar11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:40
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Neymar11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:48Cek glup post sto sam iznjeo info od jednog clana uprave bivse ?sto kazem moze bit laz .ev reci nam ti jel se covjek oglasio ?jel moze ko reci sa sigurnoscu dal se pregovara ili ne ?Dejan1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:43Kako glup post Bože mili.Neymar11 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:40

pritisni peticu i zapocni igricu a zelje i pozdrave za sviju u studiju i reziji nakon nagradnog oduzimanja

-
- Kontakt:
Polahko, stat cemo i ovim forumima u kraj, samo polahko.
Očigledno je da samo prelazite sa foruma na forum, sa portala na portal i kupite i prenosite informacije koje je neko tamo napisao ko se predstavlja navijačem Željezničara a ustvari možda to i nije. I sa ovakvom vrstom pisanja samo dajete povod ovim novinarčićima da se raspišu i blebetaju o raznim glupostima i razočaraju sve navijače kojima je Željo bitan a informacija uopšte nije istinita.
Zbog čega naslovi egzodus na Grbavici, ko sljedeći odlazi, ko izađe neka ugasi svjetlo sve zbog toga što su informacije limitirane maksimalno i jedina tačna informacija koju novinarčići imaju jeste ta da znaju da smo u pregovorima i to je sve.
Ako te zanima šta je prava istina javi se u privatne poruke pa da ti prenesem iz prve ruke TAČNE informacije. A do tada molim sve forumaše da ne iznose ovakve poluinformacije.
Zbog čega naslovi egzodus na Grbavici, ko sljedeći odlazi, ko izađe neka ugasi svjetlo sve zbog toga što su informacije limitirane maksimalno i jedina tačna informacija koju novinarčići imaju jeste ta da znaju da smo u pregovorima i to je sve.
Ako te zanima šta je prava istina javi se u privatne poruke pa da ti prenesem iz prve ruke TAČNE informacije. A do tada molim sve forumaše da ne iznose ovakve poluinformacije.
Ko je bivši član uprave? Neki od ove trojice što su se uhvatili noge?
-
- Kontakt:
Pa nego sta nego idu naslovi takvi sa ovog portala, Beganovic, Causevic i drugi ce sve cesce takve naslove i clanke objavljvati, yebo ih morz i oni njega!
-
- Kontakt:
Čitam ove zadnje stranice i ne vjerujem. Kakvi idioti ovdje pišu ovo je za Bogu plakati.
Željezničar za život cijeli!
Da se ne lazemo nije ovo tacno.
U zadnje vrijeme, hajmo reci od pocetka pauze do danas, 95% informacija prvo su objavili portali pa nakon nekoliko sati zvanicna potvrdila ili jos neke nije potvrdila (Ivkovic, Zdunic).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jarane, sve za cvaju, mater bi prodali, za Beganovića ne znam, a ovaj drugi kao navijač Želje.footballfan1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:05Pa nego sta nego idu naslovi takvi sa ovog portala, Beganovic, Causevic i drugi ce sve cesce takve naslove i clanke objavljvati, yebo ih morz i oni njega!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Govorim o informacijama koje su vezane za pregovore sa investitorom. Ovo stoji što se tiče trenera i igračkog kadra. Nisam se baš najbolje izrazio.