Premijer liga BiH - aktuelno
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja yebem onu ekipu kojoj je najveći izlazni transfer 100 000 eura za 99 godina postojanja
Zadnja izmjena: BegovicRamiz, dana/u 26 dec 2021, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
I kojoj je pola legendi pocelo navijat za ZrinjskiBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:32Ja yebem onu ekipu kojoj je najveći izlazni transfer 100 000 eura u za 99 godina postojanja

Umjetni klub bili .
Sarajevo i Velez mjerit kao Nutelu i Mazu
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Da ovi novinarčići napišu da su ti yebali ženu bi li im povjerovao?BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:32Ja yebem onu ekipu kojoj je najveći izlazni transfer 100 000 eura u za 99 godina postojanja
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Mozete se vi raspravljati koliko hoćete koji je veći klub,ali Velež Mostar je danas među tri najstabilnija kluba u BIH.
To što su nas neprijatelji i domaći izdajnici od 92 do 2016 uništavali i nisu dali naprijed to je druga balada.
Hvala Bogu mi idemo naprijed,i ova priča sto se pravi je nesto na šta smo ponosni.
Moje informacije govore da je ove godine bilo oko 5000 članski karti,eto pa vidite,raja je prepoznala.
Trenutno na računu imamo oko 2 miliona km u plusu,duga feninga nikome.
Sponzori dolaze svakodnevno,novi ugovori poboljšavaju se.
Ok,pozicija na tabeli za ovu sezonu je takva trenutno,ali ima još da se igra,ima i kup pa vidit ćemo.
To što su nas neprijatelji i domaći izdajnici od 92 do 2016 uništavali i nisu dali naprijed to je druga balada.
Hvala Bogu mi idemo naprijed,i ova priča sto se pravi je nesto na šta smo ponosni.
Moje informacije govore da je ove godine bilo oko 5000 članski karti,eto pa vidite,raja je prepoznala.
Trenutno na računu imamo oko 2 miliona km u plusu,duga feninga nikome.
Sponzori dolaze svakodnevno,novi ugovori poboljšavaju se.
Ok,pozicija na tabeli za ovu sezonu je takva trenutno,ali ima još da se igra,ima i kup pa vidit ćemo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- BegovicRamiz
- Kontakt:
A ja da je vidim i da je to istina, njoj bih vise verovao nego svojim ocima*p!p!t@* je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:59Da ovi novinarčići napišu da su ti yebali ženu bi li im povjerovao?BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:32Ja yebem onu ekipu kojoj je najveći izlazni transfer 100 000 eura u za 99 godina postojanja
Radi se o potpuno izmišljenoj informaciji koju samo smiješni ss.ba može smisliti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:32Ja yebem onu ekipu kojoj je najveći izlazni transfer 100 000 eura za 99 godina postojanja
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Koji je najveći transfer Veleza? Mozda je ovo pitanje za OnlyLeft, on barata ovom historijom iz paleolita.Balorda je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:33Radi se o potpuno izmišljenoj informaciji koju samo smiješni ss.ba može smisliti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:32Ja yebem onu ekipu kojoj je najveći izlazni transfer 100 000 eura za 99 godina postojanja
-
- Kontakt:
Za Mulica iz prve ruke ti mogu reci da je 120k e posudba a otkup ugovora 280k e , za ostale stvari oko transfera ne znam al za njega znam iz prve ruke na obostrano zadovoljstvo je tada potpisano .BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:46Koji je najveći transfer Veleza? Mozda je ovo pitanje za OnlyLeft, on barata ovom historijom iz paleolita.Balorda je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:33Radi se o potpuno izmišljenoj informaciji koju samo smiješni ss.ba može smisliti.BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:32Ja yebem onu ekipu kojoj je najveći izlazni transfer 100 000 eura za 99 godina postojanja
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
ma ukupan transfer je bio 420 000 KM,prvo posudba i sada isplata ostatka ,odnosno otkup ugovora.E sad bi upito ove hablecine sto se rugaju na ovaj transfer da mi kazu koji je to jos neki od nasih klubova zaradio 420 000KM od transfera nakon sto je taj igrac igro samo pola godine za isti klub.Ako je ovo malo za pola godine onda ne znam sta da ti kazem,dabogda mi svakog ovako igraca utapali.Ovi seru sa SS.ba cuj najveci transfer u istoriji Velezaopalaopala je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:56Za Mulica iz prve ruke ti mogu reci da je 120k e posudba a otkup ugovora 280k e , za ostale stvari oko transfera ne znam al za njega znam iz prve ruke na obostrano zadovoljstvo je tada potpisano .BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:46Koji je najveći transfer Veleza? Mozda je ovo pitanje za OnlyLeft, on barata ovom historijom iz paleolita.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hebo tim koji je titulu vidio samo na razglednici pardon i na Tv kad im komsije osvoje. Ne daj Boze da osvoje titulu pa bili bi u rangu sa Realom,Barsom i Bayernom pa opstat se nebi moglo od slinavaca kao sto je ovaj Pastrmka. Zamisli kad svaki dan bolid pise o pobjedi nad grcima sta bi se desilo da budu sampioni nadam se da ce nas Bog postediti toga i da nikad sampioni nece bit kao sto nisu bili od nastankaBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:32Ja yebem onu ekipu kojoj je najveći izlazni transfer 100 000 eura za 99 godina postojanja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sama cinjenica da Aek dolazi iz 20. lige europe a Utrecht iz 7 lige po koeficijentu govori nam da je uspijeh Zrinjskog veci od njihovih komsija,posto onlyleft zivi u proslosti trebao bi provjeriti da je Grcka liga trenutno ispod srpske i hrvatske a veoma blizu nasoj po koeficijentu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Šta vam je, ovo vam je 4000ti put da krenete, i onda vas naši zaspamaju i ode tema u krc.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Ima jedan koji se prodao za 2 mjeseca igranja u klubu za slične pare... a ima isto jedan koji nije odigrao utakmice a prodao se za te pare .rodjak je napisao/la: ↑27 dec 2021, 01:30ma ukupan transfer je bio 420 000 KM,prvo posudba i sada isplata ostatka ,odnosno otkup ugovora.E sad bi upito ove hablecine sto se rugaju na ovaj transfer da mi kazu koji je to jos neki od nasih klubova zaradio 420 000KM od transfera nakon sto je taj igrac igro samo pola godine za isti klub.Ako je ovo malo za pola godine onda ne znam sta da ti kazem,dabogda mi svakog ovako igraca utapali.Ovi seru sa SS.ba cuj najveci transfer u istoriji Velezaopalaopala je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:56Za Mulica iz prve ruke ti mogu reci da je 120k e posudba a otkup ugovora 280k e , za ostale stvari oko transfera ne znam al za njega znam iz prve ruke na obostrano zadovoljstvo je tada potpisano .BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:46
Koji je najveći transfer Veleza? Mozda je ovo pitanje za OnlyLeft, on barata ovom historijom iz paleolita.oni veze u zivotu nemaju ,nakon rata moguce ,mada smo imali nekih transfera i poslije rata kao sto su Majkic u Rusiju,Drakul u Tatran cini mi se,pa evo i Deju smo prodali u Sloveniju i na njemu smo za kratko vrijeme nesto zaradili.Istina kad se sve sagleda nisu to neki transferi ako gledamo globalno,ali za nase uslove zaraditi za pola godine na igracu skoro pola miliona to je vise nego dobra zarada.Uglavnom bice transfera i u buduce tek se tocak zakolutao niza stranu
![]()

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Na kraju vazda ista tema , koga vise boli qur.ac koje koga , imate privatne poruke pa derite , na kraju vazda se na istom završi i sto je najgore nikad neće dobit kraj nego vazda ispočetka .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
uvijek*opalaopala je napisao/la: ↑27 dec 2021, 11:48Na kraju vazda ista tema , koga vise boli qur.ac koje koga , imate privatne poruke pa derite , na kraju vazda se na istom završi i sto je najgore nikad neće dobit kraj nego vazda ispočetka .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
- BegovicRamiz
- Kontakt:
E ybg 420 000 KM i 400 000 eura, veliko je razilazenje. Transfer ko transfer nije los, Fejsal ima 27,28 godina, proveo je polusezonu samo i zarada je solidna. Prema TM posudba je bila 84 000 eura a otkup 100 000 eura. Sam transfer okej ali da bude najveci sa 184 000 eura za klub koji toliko postoji nije okej realno. Sarajevo je Hadzica, Veladzica, Sadikua prodalo za vece pare, evo i Zrinjski ovog omladinca u Dinamo bez da su i igrali u prvom timu kako treba.rodjak je napisao/la: ↑27 dec 2021, 01:30ma ukupan transfer je bio 420 000 KM,prvo posudba i sada isplata ostatka ,odnosno otkup ugovora.E sad bi upito ove hablecine sto se rugaju na ovaj transfer da mi kazu koji je to jos neki od nasih klubova zaradio 420 000KM od transfera nakon sto je taj igrac igro samo pola godine za isti klub.Ako je ovo malo za pola godine onda ne znam sta da ti kazem,dabogda mi svakog ovako igraca utapali.Ovi seru sa SS.ba cuj najveci transfer u istoriji Velezaopalaopala je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:56Za Mulica iz prve ruke ti mogu reci da je 120k e posudba a otkup ugovora 280k e , za ostale stvari oko transfera ne znam al za njega znam iz prve ruke na obostrano zadovoljstvo je tada potpisano .BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:46
Koji je najveći transfer Veleza? Mozda je ovo pitanje za OnlyLeft, on barata ovom historijom iz paleolita.oni veze u zivotu nemaju ,nakon rata moguce ,mada smo imali nekih transfera i poslije rata kao sto su Majkic u Rusiju,Drakul u Tatran cini mi se,pa evo i Deju smo prodali u Sloveniju i na njemu smo za kratko vrijeme nesto zaradili.Istina kad se sve sagleda nisu to neki transferi ako gledamo globalno,ali za nase uslove zaraditi za pola godine na igracu skoro pola miliona to je vise nego dobra zarada.Uglavnom bice transfera i u buduce tek se tocak zakolutao niza stranu
![]()
- Chapman1886
- Kontakt:
Cjenim velež! Velikan je to našeg ex yu (hvala allahu pa je ex,zlo se nikom ne ponovilo) futbala treba rećo činjenicu da je veći od bilo kog kluba u bih.
Velež je veći od sarajeba a o zrinjskom i želji netreba ni pričati,nisu mi u gradu svom najveći
Velež je veći od sarajeba a o zrinjskom i želji netreba ni pričati,nisu mi u gradu svom najveći
Samo Sloboda | COYG
Samo Sloboda ti potpis haha. Znaš li da je prije rata 60% Tuzle navijalo za Beogradske klubove,20% za Sarajevske i Sloboda je imala simpatizera. Ti kao “navijač” Slobode nemaš pravo ni navijaču Iskre da te nešto kažeš, a ne da Veleža spomeneš.Chapman1886 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 13:19Cjenim velež! Velikan je to našeg ex yu (hvala allahu pa je ex,zlo se nikom ne ponovilo) futbala treba rećo činjenicu da je veći od bilo kog kluba u bih.
Halo, navijaš za Slobodu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Mislim da se niste najjasnije razumjeli. Ovaj je na vasoj strani.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 13:25Samo Sloboda ti potpis haha. Znaš li da je prije rata 60% Tuzle navijalo za Beogradske klubove,20% za Sarajevske i Sloboda je imala simpatizera. Ti kao “navijač” Slobode nemaš pravo ni navijaču Iskre da te nešto kažeš, a ne da Veleža spomeneš.Chapman1886 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 13:19Cjenim velež! Velikan je to našeg ex yu (hvala allahu pa je ex,zlo se nikom ne ponovilo) futbala treba rećo činjenicu da je veći od bilo kog kluba u bih.
Halo, navijaš za Slobodu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Rule_hz i 65 gostiju.