StevieG8 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:28pazi sta pises javit ce ti se u privatne porukeRosicky je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:27Šta si ti konzumiroFelixians4 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:25Nek se javi Bruno Fernandes kad njegov klub/reprezentacija s njim u važnoj roli budu dolazili u završnice najelitnijih natjecanja. I Sporting je bolji bez njega,uzgred rečeno.
Zanimljivi fakti: Imam ja u Australiji rođakinju koja je udata za Fernandesa, komu je pak C.Ronaldo bratić.
E pa tako su dosta drugačiji put imali C.Ronaldo i B.Fernandes,al opet glavna prva prava stanica poslije Sportinga bio im je MUTD i skupa igraju sada tamo i za reprezentaciju.
Eto,ogledat će se moguće ITA-POR za Katar ,tu se mrtvi broje..
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
A dobro, nisam ovo vidio ali ako mu je rođak Bruno a on kaže ipak da je Žoržinjo bolji, onda se slažem.soxx je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:29Ne poredi ih niko no vidis i sam sta rodjak fernandesa kazeBenWhite je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:14goals in a season by a Premier League midfielder WITHOUT penalties:
Yaya Toure - 18 goals (24 with penalties)
Frank Lampard - 17 goals (27 wit h penalties)
Bruno Fernandes - 19 GOALS (28 with penalties)
Žoržinjo je obična klada. Ne može on ni sa Xhakom u istu rečenicu a kamoli sa Brunom.
41:34
Brighton ima strasnog trenera 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Od tih 20, 19 su topnici i onaj jedan je policajac
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Felixians4
- Kontakt:
fun facts,morao sam napisati jer je zaista istina. Dakle, imam rođakinju koja je udata za rođaka Cristiana Ronalda,a preziva se Fernandes. Simbolika koja je nastavljana dolje u upisu.Rosicky je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:27Šta si ti konzumiroFelixians4 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:25Nek se javi Bruno Fernandes kad njegov klub/reprezentacija s njim u važnoj roli budu dolazili u završnice najelitnijih natjecanja. I Sporting je bolji bez njega,uzgred rečeno.
Zanimljivi fakti: Imam ja u Australiji rođakinju koja je udata za Fernandesa, komu je pak C.Ronaldo bratić.
E pa tako su dosta drugačiji put imali C.Ronaldo i B.Fernandes,al opet glavna prva prava stanica poslije Sportinga bio im je MUTD i skupa igraju sada tamo i za reprezentaciju.
Eto,ogledat će se moguće ITA-POR za Katar ,tu se mrtvi broje..
A ovo za Fernandes Bruna i Jorginha što sam napisao sam o su fakti
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Adam Cruyff 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
cuj rodjak fernandesa hahahhahahahaha
- Felixians4
- Kontakt:
pogrešno iščitavanje. ništa novo od forumaša bilo koje vrste.
- Pensioner26
- Kontakt:
Pa imao je i Penandes šansu protiv Ville iz penala, ali je nabio u oblake.
Ne ne bruda nisi skontao, on ima rodjaka sto se udao za Ronalda a prezivaju se Fernandes
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Potter je trenutno i zadnjih godina najbolji i najperskepktivniji Eng trener, iako nije neka konkurencija ali eto
Da imaju nekog kvalitetnijeg napadaca bili bi u vrhu i sad i prosle sezone.
Sazrio za nesto vece, ali da mu se da prostor.
Newcastle je definitivno trebao pokusati otkupiti njegov ugovor. Sada bi bilo idealno za Everton da pokusa nesto oko toga kada se Rafa otjera.
A ja Fernandesa jest jak
BašČelik!
Ja mislim da se Newcastle ne može izvući ovu zimu iako se govori o 200M akumuliranog fair playa.
Ne vidim tu kolicinu kvalitetnijih igrača koja bi došla biti prijelazno riješenje bez masnih ugovora.
Trebaju pojačanje u svakoj liniji da bi se borili za opstanak i tu su što se tice Wilson,willock,saintM osovine i golmana Dubravke jedino popunjeni da ima smisla.
Mislim da bi prijelazni rok trebali obilježiti sa par posudba tipa Barkley,LotusCheek,Pepe
Od kupovina Auba,Umtiti i slicni igraci koji su u izlogu pa i oni sto nece da produze ugovore tipa netko od dvojca Rudiger-Cheistiansen
Ne vidim tu kolicinu kvalitetnijih igrača koja bi došla biti prijelazno riješenje bez masnih ugovora.
Trebaju pojačanje u svakoj liniji da bi se borili za opstanak i tu su što se tice Wilson,willock,saintM osovine i golmana Dubravke jedino popunjeni da ima smisla.
Mislim da bi prijelazni rok trebali obilježiti sa par posudba tipa Barkley,LotusCheek,Pepe
Od kupovina Auba,Umtiti i slicni igraci koji su u izlogu pa i oni sto nece da produze ugovore tipa netko od dvojca Rudiger-Cheistiansen
Znaci nisam jedini
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Tuchel je poslije utakmice na Villa Parku potvrdio da je Kante obnovio povredu koljena, a Silva povrijedio zadnju ložu, te ih čekaju nova odsustva sa terena.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Mene bi bilo stid napisat tako nesto, posebno nakon sto ste komplet proslu sezonu proveli u kmecanju za penale.Pensioner26 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 00:29Pa imao je i Penandes šansu protiv Ville iz penala, ali je nabio u oblake.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I ne treba da se izvuku, neka ih u Cshipu, ne bil' Salman i kompanija pocrkali što prije.Rosicky je napisao/la: ↑27 dec 2021, 05:24Ja mislim da se Newcastle ne može izvući ovu zimu iako se govori o 200M akumuliranog fair playa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.