FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jedan od igraca koji se dovodio u vezu s nama kako sam cuo potpisao za neki klub u albaniji mate dragicevic
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
vodena_glava je napisao/la:Žujo je gladan para. Ne dam Lazu!
ODAKLE VISE IZVIRETE ?
@ pile87
znas li sta je s Jeseom je li se odlucio sta ce ili jos ceka inostrani angazman. Hvala unaprijed na odgovoru.
znas li sta je s Jeseom je li se odlucio sta ce ili jos ceka inostrani angazman. Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pripreme polahko odmiču i svako odugovlačenje sa dovođenjem "pojačanja" nije pametno. Međutim, ništa novo kad smo mi u pitanju. Godinama je 'vako i navikli smo.
Amarova je glavna kad je u pitanju dovođenje pojačanja, ali to koliko je god dobro ponekad i nije. On je pomalo ćudak frajer (filozof i kontraš po prirodi) i nije se baš ni ranije nešto specijalno proslavio kad je dovođenje igraća u pitanju (svi glavni igraći su došli prije njega). S druge strane dobro je što on ne da da se potpisuju bez veze ugovori i što uvijek gleda da zaštiti klub.
Meni ovo oko Jesea fakat nije jasno. Ako je istina da je frajer u Zadru pa to se s čovjekom za dva sata sve završi. Ponese se loma keša i da vidim koji to igrać neće potpisati. Frajer je igračina za sve ove naše odbrambene igraće.
Šta ostaje? Ništa nego saburati i nadati se da kakvim ćudom konačno dođemo do kakvih pravih igraća. S ovima do titule nećemo pa neka priča ko šta hoće. Nisu u Borcu i Širokom budale. Dva puta nikog više ne možeš uzeti na isti fol. E sad ako ove godine titula nije cilj onda u redu.
Amarova je glavna kad je u pitanju dovođenje pojačanja, ali to koliko je god dobro ponekad i nije. On je pomalo ćudak frajer (filozof i kontraš po prirodi) i nije se baš ni ranije nešto specijalno proslavio kad je dovođenje igraća u pitanju (svi glavni igraći su došli prije njega). S druge strane dobro je što on ne da da se potpisuju bez veze ugovori i što uvijek gleda da zaštiti klub.
Meni ovo oko Jesea fakat nije jasno. Ako je istina da je frajer u Zadru pa to se s čovjekom za dva sata sve završi. Ponese se loma keša i da vidim koji to igrać neće potpisati. Frajer je igračina za sve ove naše odbrambene igraće.
Šta ostaje? Ništa nego saburati i nadati se da kakvim ćudom konačno dođemo do kakvih pravih igraća. S ovima do titule nećemo pa neka priča ko šta hoće. Nisu u Borcu i Širokom budale. Dva puta nikog više ne možeš uzeti na isti fol. E sad ako ove godine titula nije cilj onda u redu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- nikad_izvini
- Kontakt:
**** u Banovićima, smrzo sma se ko pićić
@čamac druže, pa valjda znaš i sam da mi nismo dobili pare od Džeke. Što se tiče ključnih igrača
**** sad, pretjeruješ, realno.
Znači, izvalimo se za Ješea i beton smo, jel
Hapoel nam neće zabiti petardu, zabiće nam čvrku
AKo budemo sretni možda se provučemo sa tri komada. Treba nama više igrača kao što je Ješe. Odakle novci. Rode donose djecu, pare ne donose.
Znaš šta bi bilo ako se Amar izvali za par igrača pola miliona a mi ne budemo prvi. **** familije. To ej naša klasika. Zaboravio si šta se prošli put dešavalo ?
Amar je doveo Markovića, Radovanovića, Ćuluma, Bogičevića, Mešića, Popovića, Višću, Zebu, Savića, (vratio)Jamaka, Popovića, Vasilića, Nikolića, E Čolića, Baljića, Gančeva, Stančeskog, Karića. Sve haman džaba. Pogurao je B. Čolića, sad guraZolotića i onog malo golmana Vederana Kjosevskog, tako nešto.
Igrači ne potpisuju čuvene ugovore do Decembra
Ne može da ide kako ko hoće. Počeli smo i da prodajemo igrače, koliko-toliko. Biće toga još. Šta sad, kako dalje. Ovako kako smo počeli. Lagano, postepeno.
Čemu nervoza. Ja uživam, ne znam za tebe

@čamac druže, pa valjda znaš i sam da mi nismo dobili pare od Džeke. Što se tiče ključnih igrača

Znači, izvalimo se za Ješea i beton smo, jel

Znaš šta bi bilo ako se Amar izvali za par igrača pola miliona a mi ne budemo prvi. **** familije. To ej naša klasika. Zaboravio si šta se prošli put dešavalo ?
Amar je doveo Markovića, Radovanovića, Ćuluma, Bogičevića, Mešića, Popovića, Višću, Zebu, Savića, (vratio)Jamaka, Popovića, Vasilića, Nikolića, E Čolića, Baljića, Gančeva, Stančeskog, Karića. Sve haman džaba. Pogurao je B. Čolića, sad guraZolotića i onog malo golmana Vederana Kjosevskog, tako nešto.
Igrači ne potpisuju čuvene ugovore do Decembra

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
potpis i da dodam samo blekic za pola godine dovodi ekipu do grupne faze LP ili do virsli neznam tacno nek mi neko pomogne koja je prava rijec al jedan je blekic i fala Bogu on je kod komsinica ja sam opusten vjeruj te mi i bez pojacanja jedva cekam da pocne prvenstvonikad_izvini je napisao/la:**** u Banovićima, smrzo sma se ko pićić![]()
@čamac druže, pa valjda znaš i sam da mi nismo dobili pare od Džeke. Što se tiče ključnih igrača**** sad, pretjeruješ, realno.
Znači, izvalimo se za Ješea i beton smo, jelHapoel nam neće zabiti petardu, zabiće nam čvrku
AKo budemo sretni možda se provučemo sa tri komada. Treba nama više igrača kao što je Ješe. Odakle novci. Rode donose djecu, pare ne donose.
potpis i da dodam samo blekic za pola godine dovodi ekipu do grupne faze LP ili do virsli neznam tacno nek mi neko pomogne koja je prava rijec

Steta za Dragicevica bio sam misljenja da bi nam mogao pomoci
ali eto nadam se da ce nam doci napadac bez obzira na ostanak Lazara(90 posto ide) jer realno gledajuci ostale pozicije tu smo veoma losi.Bajro zabija u prijateljskim i prije je to tako bilo
ali je bolji od Nikolica i Baljica.Ova dvojica ne mogu jos uvijek igrati
Sto se tice Jesea fkt bi volio da nam dodje jer kao sto camac kaze za nase stopere je igracina bez ikakve ljutnje
Od E.Colica i Vasilica ocekujem puno vise jer su dosli skoro pa polovinom sezone i nisu prosli pripreme,a ono sto su odigrali bilo je ispod ocekivanog.
Bice tesko do titule.Ukoliko solidan napadac dodje ona se moze i ocekivati.Ovako tesko,ali vidjecemo
Borac je dosta dobar tim,Medjedovic i Veljovic su provjereni igraci
Siroki je uvijek tu,a ako ne budemo ispred mrtvog Sarajeva ne trebamo ni igrati evropu 

Sto se tice Jesea fkt bi volio da nam dodje jer kao sto camac kaze za nase stopere je igracina bez ikakve ljutnje

Od E.Colica i Vasilica ocekujem puno vise jer su dosli skoro pa polovinom sezone i nisu prosli pripreme,a ono sto su odigrali bilo je ispod ocekivanog.
Bice tesko do titule.Ukoliko solidan napadac dodje ona se moze i ocekivati.Ovako tesko,ali vidjecemo

AMAR OSIM!
Hvala ti na ovome...ili ce ovaj forum da bude ili cemo mi koji pisemo normalno jednostavno prestati pisati,pa da ovi pametuju,kao ovaj debil...previse je smeca okolo,i meni vise zivci pocinju da rade...hajde da trajemo kako trebaaleksandar_veliki je napisao/la:federer-debil trajno banovan. Hvala i prijatno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
al najgore je jarane sto ce se opet registrovat... jer ima fazon sa IP adresama... nazalost... obrati paznju na ovog vodena glava... to je 90% isti lik...boccaccio je napisao/la:Hvala ti na ovome...ili ce ovaj forum da bude ili cemo mi koji pisemo normalno jednostavno prestati pisati,pa da ovi pametuju,kao ovaj debil...previse je smeca okolo,i meni vise zivci pocinju da rade...hajde da trajemo kako trebaaleksandar_veliki je napisao/la:federer-debil trajno banovan. Hvala i prijatno.

Vjerovatno ce biti napadac, samo da se rijesi ovo sa Lazillom... nije ni Amar lud da brani titulu bez iskusnijeg napadaca... svaka cast Bejri, zabija na pripremama... al ne vjeruje mu Amar previse u prvenstvu... ima malu minutazu i nije tolika klasa da se pokaze za tako malo vremena... Mali Zvaka bi mogao izrast u pravog napadaca... vjerujem da ce dobivati vise sanse ove godine... vidi se da ima dara...kalimero je napisao/la:Steta za Dragicevica bio sam misljenja da bi nam mogao pomoci ali eto nadam se da ce nam doci napadac bez obzira na ostanak Lazara(90 posto ide) jer realno gledajuci ostale pozicije tu smo veoma losi.Bajro zabija u prijateljskim i prije je to tako bilo ali je bolji od Nikolica i Baljica.Ova dvojica ne mogu jos uvijek igrati
Ne znam raja sto ste vi skepticni po pitanju Vasilica i Cole... jbg ljudi nisu bili spremni, ali znaju igrat... Od oba ocekujem dosta vise nego sto su pruzili u prvoj polusezoni... Cola je brz, prodoran... sjecam se njegovih partija protiv nas... probijao je magupski... uz kvalitetno odradjene pripreme, a u Amara ne sumnjam da ce ih posteno slomit, to ce biti sasvim drugi igraci... a Jese ako dodje dobro i jest... igracina jeste za nasu ligu i dobro bi bilo da imamo jos kojeg stopera zbog kartona, povreda itd, ali opet mislim da je Bogi nas najbolji stoper... i ako se pojavi Jese...

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Iako sam tarpi nisam ovdje da vas provociram,daj boze da uvijek budete drugi ispred nas,pa da se samo mi smijenjujemo na prvom mjestu..Kako sam malo blize upucen u stavri i u FKS i u zelji evo vam jedna info..prije 15 tak dana Zeba je trebo ici na posudbu u Kinu na 6 mjeseci za vjerovali vi ili ne 100.000 eura da zeljo dobije!!!I Amar rekao nemoze daj 200.000 eura ako hoce
ovo je ziva istina znaci imate love nije vam do novca,iskreno ne bih volio da vam dođe Jese pravi je igrac..Zelim vam sve najbolje do derbija i da s eubijamo prijetimo nego samo zezanje akl ono normalno!!pozz mali plavi

pa mi imamo zaokruzen budzet do kraja sezone( europa, bekric, mepas, i drugi spoznori)FGR je napisao/la:Iako sam tarpi nisam ovdje da vas provociram,daj boze da uvijek budete drugi ispred nas,pa da se samo mi smijenjujemo na prvom mjestu..Kako sam malo blize upucen u stavri i u FKS i u zelji evo vam jedna info..prije 15 tak dana Zeba je trebo ici na posudbu u Kinu na 6 mjeseci za vjerovali vi ili ne 100.000 eura da zeljo dobije!!!I Amar rekao nemoze daj 200.000 eura ako hoceovo je ziva istina znaci imate love nije vam do novca,iskreno ne bih volio da vam dođe Jese pravi je igrac..Zelim vam sve najbolje do derbija i da s eubijamo prijetimo nego samo zezanje akl ono normalno!!pozz mali plavi
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Volio bih da dođe Ješe, jer se radi o odličnom stoperu. U Vasilića i nemam beš neko povjerenje. Momak je iskusan (31. godina), ali ne ulijeva sigurnost u igri. Ćiro ga je zvao u repku i kada je dobio priliku napravio je par kardinalnih kikseva. To se desilo i sada protiv Poljaka u Antaliji, a pravio je teške kikseve i u ono malo utakmica igrajući za Želju (sjetimo se samo Borca). Jednom sam rekao na ovom forumu, da ja uvijek dajem punu podršku Želji i svim njegovim igračima, ali jednostavno Vasilić ne ulijeva sigurnost u igri. Mislim da su Bogičević, Mešić i Gančev bolji stoperi od njega i zbog toga bi bilo dobro dovesti Ješea. Što se tiče E. Čolića, mislim da on može pokazati svoje pravo lice. Par puta je bljesnuo i kod nas, ali je to za sada dosta slabo i mora puno puno bolje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
zna i amar da je on igračina za sve naše, ali nije u tome fazon, fazon je u tome što je čovjeku 31 godina, a kinezi imaju mnogo više para nego mi. ****, renome lige i finansijske mogućnosti su takve da afirmisani igrači ovdje dolaze samo dok čekaju inostranstvo ili ako im propadne angažman. i ja bi volio da dođe, jašta, ali ne živi se od ljubavi, naročito kad imaš ženu i djecu.čamac je napisao/la:Pripreme polahko odmiču i svako odugovlačenje sa dovođenjem "pojačanja" nije pametno. Međutim, ništa novo kad smo mi u pitanju. Godinama je 'vako i navikli smo.
možemo mi i sa ovim igračima sto posto do titule u ovoj ligi. al' šta onda, moliti boga da ne izvučemo kakav hapoel ili maccabi...?
U koliko pocinje utakmica protiv Rudara ?
Onda kada Amar odluči.Buddy je napisao/la:U koliko pocinje utakmica protiv Rudara ?

FEDERER= KLOC
ma nek ti ulijeva povjerenje Bajro Spahic u napadu,bjez ba..avlami97 je napisao/la:Volio bih da dođe Ješe, jer se radi o odličnom stoperu. U Vasilića i nemam beš neko povjerenje. Momak je iskusan (31. godina), ali ne ulijeva sigurnost u igri. Ćiro ga je zvao u repku i kada je dobio priliku napravio je par kardinalnih kikseva. To se desilo i sada protiv Poljaka u Antaliji, a pravio je teške kikseve i u ono malo utakmica igrajući za Želju (sjetimo se samo Borca). Jednom sam rekao na ovom forumu, da ja uvijek dajem punu podršku Želji i svim njegovim igračima, ali jednostavno Vasilić ne ulijeva sigurnost u igri. Mislim da su Bogičević, Mešić i Gančev bolji stoperi od njega i zbog toga bi bilo dobro dovesti Ješea. Što se tiče E. Čolića, mislim da on može pokazati svoje pravo lice. Par puta je bljesnuo i kod nas, ali je to za sada dosta slabo i mora puno puno bolje.
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
Idi iskuhaj virsle i oguliHZ_ilidzaa je napisao/la:Ne mogu mali strumfovi iz doline cupovao sebi , a da ne spomenu nas. To se zove KOMPLEKS.

VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
Meni uopšte nije interesantano koga čemo da izvučemo, ako i kada (naravno iduce sezoneChWilla je napisao/la:zna i amar da je on igračina za sve naše, ali nije u tome fazon, fazon je u tome što je čovjeku 31 godina, a kinezi imaju mnogo više para nego mi. ****, renome lige i finansijske mogućnosti su takve da afirmisani igrači ovdje dolaze samo dok čekaju inostranstvo ili ako im propadne angažman. i ja bi volio da dođe, jašta, ali ne živi se od ljubavi, naročito kad imaš ženu i djecu.čamac je napisao/la:Pripreme polahko odmiču i svako odugovlačenje sa dovođenjem "pojačanja" nije pametno. Međutim, ništa novo kad smo mi u pitanju. Godinama je 'vako i navikli smo.
možemo mi i sa ovim igračima sto posto do titule u ovoj ligi. al' šta onda, moliti boga da ne izvučemo kakav hapoel ili maccabi...?

ps. kao sto jedan kolega reče....ja trenutno uživam...

Željezničar za život cijeli !
kad je ova utakmica sa velenjem, sta je sa lazom jeli osto u kazahstanu itd itd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja imam pare od Bekrica i nikom ih nedam !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !