Top5 trener
Cak i na ovom forumu
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ravensi, Chargersi i Cardinalsi su se strovalili opasno u zadnja 2-3 tjedna... Cardinalsi će se ugurati u playoff ali jedan od Ravensa i Chargersa će otpasti....
Jesu, ali sad kako stvari stoje PO ce startovati gostovanjem Tampi ili u najboljem slucaju docekace Ramse. Vrlo moguce je da budu "one & done" u PO sto je razocaravajuce, obzirom kakve su partije pruzali tokom sezone. Ali eto, ako su Chargersi Chargersi moze se reci i za Cardinalse da su Cardinalsi
pusti čovjeka da uči, tek je stigao u NFL. osim toga znali su koga uzimaju, nisu ga uzeli ni da bude joe montana kad zagusti niti da baca bombe od 60 jardi ko mahomes iz čista mira. ako nauči čitati odbrane na visokom nivou neće biti lako protiv njega jer on nije QB koji ima samo jednu opciju. pa nije brady brady zato što baca bombe ko dan marino nego zato što mu ništa podvalit nemožeš i za svaku malu grešku te rastavi u paramparčad. ako naprave od maca upola od toga imaju jackpot. dodaj mu dobru odbranu i pokoju prevaru i eto nažalost opet playoff godinaamerosm je napisao/la: ↑27 dec 2021, 21:08Ne znam kako ostali navijači Patsa gledaju na to, ali ako se po jutru dan poznaje mi se sa Mac Jonesom nećemo usrećiti, pogotovo u PO utakmicama.
Za mene je tip QB-a kao legenda Indiotsa, koji "dominira" kada sve ide kao po loju, ali čim krene po zlu onda se desi raspad sistema (tačno im možeš vidjeti strah i pogubljenost u očima).
No excuses
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.