NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

salkan
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la salkan » 26 dec 2021, 21:59

:tokralju:
Top5 trener
Cak i na ovom forumu
Džeri Drejk

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 26 dec 2021, 22:06

Burrow
525 jardi
4 TD

Impresivno, pregazio Ravense ove sezone.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 dec 2021, 22:07

Burrow preko 500 yardi :bow:

Billsi citavu tekmu nisu imali punt, svaki napad ili TD ili FG, odbrana Patsa se nije pojavila danas ocito, zasluzili su ribanje od BBa poslije tekme, njihova najlosija tekma ove godine i to kad je bilo najpotrebnije :facepalm:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 dec 2021, 22:14

obozavam NFL utakmice po snijegu, ovo trenutno u Seattleu je idealno :mrgreen:
Don't believe the hype.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 dec 2021, 22:15

salkan je napisao/la:
26 dec 2021, 21:59
Top5 trener
Cak i na ovom forumu
31 povrijedjen igrac
svi corneri out osim onih koji su potpisani prije 10 dana.
Sreca pa nije bilo 725

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 dec 2021, 01:19

mede pokazale harbaughu kako se to radi :mrgreen:

keep nagy :D :D :D

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 27 dec 2021, 06:59

jestamaji je napisao/la:
27 dec 2021, 01:19
mede pokazale harbaughu kako se to radi :mrgreen:

keep nagy :D :D :D
Ravensi, Chargersi i Cardinalsi su se strovalili opasno u zadnja 2-3 tjedna... Cardinalsi će se ugurati u playoff ali jedan od Ravensa i Chargersa će otpasti....

Ako poslije svega zadrže Nagya onda gasi sve :D

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 dec 2021, 08:20

cardinalsi su već u playoffu. ravense su sjeb.ale povrede, da im je jedan 2pt conversion prošao to bi sve skroz drugačije izgledalo … a chargersi su samo chargersi, ni manje ni više :mrgreen:

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 27 dec 2021, 08:39

jestamaji je napisao/la:
27 dec 2021, 08:20
cardinalsi su već u playoffu.
Jesu, ali sad kako stvari stoje PO ce startovati gostovanjem Tampi ili u najboljem slucaju docekace Ramse. Vrlo moguce je da budu "one & done" u PO sto je razocaravajuce, obzirom kakve su partije pruzali tokom sezone. Ali eto, ako su Chargersi Chargersi moze se reci i za Cardinalse da su Cardinalsi :D
Kyler Murray MVP :D :D

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 dec 2021, 08:46

arizona je ofanzivno bez hopkinsa puno tanja, dosta je i do toga

filadelfija-dalas bi u zadnjem kolu mogla biti cool utakmica, jedan od kandidata za SNF :D

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 27 dec 2021, 09:20

Ja vec trazio da vidim jel SNF ali nisu jos postavili. Ako se poklope rezultati, ovo bi mogao biti duel i u PO :D

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 dec 2021, 09:51

mislim da je SNF u zadnjoj hefti iznimka i da se postavlja tek nakon što se predzadnje kolo odigra, za sve ostale runde ima pravilo od 12 dana unaprijed.

pročitao sam negdje da su week 18 predviđene i dvije tekme u subotu, obje na ESPN-u

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 27 dec 2021, 10:07

Pretpostavio sam to za zadnje kolo...Dok vide koja utakmica je dovoljno atraktivna, a opet ciji ishod direktno ne utice na treci klub, valjda.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 dec 2021, 14:52

Coltsi su u playoffu 98% statisticki. Toliko tome da 2-2 nece biti dovoljno. Jos jedan izlet naseg @jeste. Al sve mu je oprosteno ako izbaci armina pa elmu dobije u finalu sto ce se desit u ludilu :mrgreen:

Posto je Tenesi osvaja diviziju jednom pobjedom u sljedece dvije, a levati iz Hjustona su jedna od te 2 nazalost - okrecem se mogucim protivnicima u wc rundi. Kansas ce vjerovatno uzeti no1 i bye, znaci ostat ce na Titansima, Billsima i najvjerovatnije Cinnciju (treba im pobjeda za diviziju). Billse jesmo nabili ko zadnje levate ove sezone, ali opet bi prije Cinnci ili Tenesi. Tenesi je najbolja opcija, nema sanse da nas dobiju 3 za redom jos bez Henrya. Njih bi namlatili 20+ ko od sale. Cinnci je opasan moze Burrow pomahnitat sa bombama, no prva playoff tekma nikad nije davala velike sanse mladim QB. Vidjet cemo, ako Billsi dobiju obje do kraja trebali bi na seed 2, a to znaci da cemo ih izbjeci jer smo mi 5 ili 6.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 dec 2021, 21:08

Ne znam kako ostali navijači Patsa gledaju na to, ali ako se po jutru dan poznaje mi se sa Mac Jonesom nećemo usrećiti, pogotovo u PO utakmicama.

Za mene je tip QB-a kao legenda Indiotsa, koji "dominira" kada sve ide kao po loju, ali čim krene po zlu onda se desi raspad sistema (tačno im možeš vidjeti strah i pogubljenost u očima).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 dec 2021, 21:22

elmu bi mogo dobit jedino ako mu se svi zaraze ;) čovjek jeste prvih par kola imao peh da mu protivnik vazda ubode top heftu (uključujući i blahblaha) ali je imao daleko najviše sreće sa povredama, jedini tim kome se defakto niko bitan nije povrijedio. tako se najlakše uzima FF liga, jedina opasnost je da naletiš na nagaznu minu u playoffu a nje ove godine nema, barem ne od trenutka kada su emiru ispali bitni igrači tipa fournetta ili kelce-ja. meni su ispala sva 4 RB i sva 4 WR koje sam draftao, njemu niko, to se ne može poredit.

coltsi (bez peytona) ko i uvijek, ili se nekako uguraju u playoff ili im malo fali, ali to je to, nikad ništa ozbiljno od njih :D
chiefsi su se vratili tamo gdje su bili prije početka lige, apsolutni su favoriti. neznam koga bi stavio na no.2, takav tim nema trenutno u ligi. chiefse su defanzivni koordinatori usporili nakon što im je todd bowles u super bowlu pokazao kako, ali two deep safetys, udvajanje hilla i limitiranje kelce-a na kratke passove plus jak QB pressure slabo ko može odraditi na nivou koji su bucsi pokazali u super bowlu. vjerovatno niko. možda još najprije ramsi, ali pitanje je mogu li oni doći do chiefsa. sami bucsi bi sa svim ovim povredama mogli biti one and done. volio bi vidjeti playoff mahomes protiv cheatera da ih neko zgazi još više nego su ih titansi zgazili u njihovoj zadnjoj playoff utakmici

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 dec 2021, 21:28

amerosm je napisao/la:
27 dec 2021, 21:08
Ne znam kako ostali navijači Patsa gledaju na to, ali ako se po jutru dan poznaje mi se sa Mac Jonesom nećemo usrećiti, pogotovo u PO utakmicama.

Za mene je tip QB-a kao legenda Indiotsa, koji "dominira" kada sve ide kao po loju, ali čim krene po zlu onda se desi raspad sistema (tačno im možeš vidjeti strah i pogubljenost u očima).
pusti čovjeka da uči, tek je stigao u NFL. osim toga znali su koga uzimaju, nisu ga uzeli ni da bude joe montana kad zagusti niti da baca bombe od 60 jardi ko mahomes iz čista mira. ako nauči čitati odbrane na visokom nivou neće biti lako protiv njega jer on nije QB koji ima samo jednu opciju. pa nije brady brady zato što baca bombe ko dan marino nego zato što mu ništa podvalit nemožeš i za svaku malu grešku te rastavi u paramparčad. ako naprave od maca upola od toga imaju jackpot. dodaj mu dobru odbranu i pokoju prevaru i eto nažalost opet playoff godina

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 28 dec 2021, 09:59

MElloo je napisao/la:
26 dec 2021, 22:15
salkan je napisao/la:
26 dec 2021, 21:59
Top5 trener
Cak i na ovom forumu
31 povrijedjen igrac
svi corneri out osim onih koji su potpisani prije 10 dana.
Sreca pa nije bilo 725
No excuses
Ovi Ravensi štucaju godinama i glavni krivac je uvijek HC
Sjeti se prije dvije sezone i kraha kod kuće sa Titansima (kad je odmarao Lamara i još par startera), sa 14-2?!
Svake sezone nakon 2013 SB frajer zakaže u ključnim utakmicama i donosi potpuno pogrešne odluke, a da je u bilo kojoj drugoj organizaciji dobio bi nogu u guzicu davno. Ravensi su svoje ime zaslužili prije njega, a to što je njemu bitniji HoF nego uspjeh ekipe - to je glavno i to slijepci ne vide. Neka se provjeri šta su neki vrlo važni igrači Ravensa rekli o njemu, kao npr Lewis, Reed, Steve Smith i slični. Frajer je propast, pogotovo nakon poraza republikanaca. Moja zadnja nada je da deCosta vidi sve to i da je dosta. Ideš u HoF ne brini, al pakuj se i ćao
Džeri Drejk

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 dec 2021, 10:23

navijači bi uvijek superbowl i uvijek su nezadovoljni trenerima kad se to ne desi. fire harbaugh, fire tomlin ….samo billyja niko ne otpušta :mrgreen:

najmanje pola lige stoji u redu i čeka da neko napravi takvu grešku…

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 dec 2021, 10:29

čestitke arminu, autsajder je u finalu ali nije bez šansi. ja bi bio bez ikakvih, i ovo je bilo iznad očekivanja nakon onolikih povreda. meni zadnji put u polufinalu randyjev kicker nabeša 24 poena, sad miami defense 25

po meni je ova FF sezona bila izvrsna, nadajmo se da covid neće odlučiti finale

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.