English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Čuj broqrac

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Čudi me da Mančesteru nisu odgodili još koju utakmicu da se i Pogba vrati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nema potrebe, ne može on ispratiti one dvije štoperice svakako.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
"We spoke at length on Wednesday," said interim United manager Ralf Rangnick, revealing Martial's desire to quit Old Trafford.
"He explained to me he's been at Manchester United now for the last seven years and he feels it's the right time for a change, to go somewhere else.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jedini problem je sto ga nece niko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uparit ga sa saint maximinom
Procito howe ragnicka

Procito howe ragnicka

Sudija prolaznik kad je u pitanju pistaljka za Newcastle
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Fascinantna je činjenica koliko je United nepovezan u svim linijama.
Gledam Arsenal već par kola jer igraju prelijep nogomet i oni su sad svemirski brod za ovaj United iako su im igraci anonimusi u usporedbi sa Unitedovim.
Negledljivo...
Gledam Arsenal već par kola jer igraju prelijep nogomet i oni su sad svemirski brod za ovaj United iako su im igraci anonimusi u usporedbi sa Unitedovim.
Negledljivo...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Od svih njemačkih ubleha, Rangnickov honeymoon period je ubjedljivo najkraći
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Je l' mi može neko reći kakav fudbal preferira ovaj njemački sportski radnik? Posjed, presing, kontranapad? Jer ovo ne liči ni na šta.
Sve što sam rekao nakon njihovog svršavanja na pobjedu protiv Palasa, to mislim i sada. Prodavač magle i ništa drugo bez obzira na rezultat protiv poluraspalog Njukasla.
Sve što sam rekao nakon njihovog svršavanja na pobjedu protiv Palasa, to mislim i sada. Prodavač magle i ništa drugo bez obzira na rezultat protiv poluraspalog Njukasla.
41:34
Tesko ce se ovdje sta napravit bez martiala
Jesil ih gledao protiv Norvica? Pa njih je Norvic ubio bio, i na kraju dadose Ronaldu neki penalBenWhite je napisao/la: ↑27 dec 2021, 21:49Je l' mi može neko reći kakav fudbal preferira ovaj njemački sportski radnik? Posjed, presing, kontranapad? Jer ovo ne liči ni na šta.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
In training Rangnick uses two stopwatches, one with a countdown set at 8 seconds (the maximum time to win the ball back) and one at 10 seconds, the time for using possession.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Pensioner26
- Kontakt:
Lijepo sam rekao da je Ole strucnjak za ovog farmera.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
A jesu ga navikali, umjesto da su mu dali poziciju u klubu jer je to ono što bolje radi a ganjali Pottera il Ten Haga
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Polako ljudi, ima još 40min.
Za početak je dobro skontao da nema ništa od igre sa dva defenzivna vezna.
Za početak je dobro skontao da nema ništa od igre sa dva defenzivna vezna.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.