Znao sam odavno da si i roditeljima dosadan,pa hoce da te se rese.Samo F.K.S !! je napisao/la:Pasha usvoji mene emir je star za usvajanje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znao sam odavno da si i roditeljima dosadan,pa hoce da te se rese.Samo F.K.S !! je napisao/la:Pasha usvoji mene emir je star za usvajanje

Liv Boeree,ima jedna lepsa slika ali smara me da joj smanjujem velicinu.Interista di cuore je napisao/la:devil koja ti je ta na avataru ?

pasha usvoji ovu sirocad sa forumaSamo F.K.S !! je napisao/la:Pasha usvoji mene emir je star za usvajanje

Fora je sto je preko 6 KB,slika nije do dimenzija,al' dobra je i ova slika.Interista di cuore je napisao/la:pa samo kopiraj onaj url i ubaci...
al je dobra,sad sam malo gledo slike
ma devile aj postavi i tu da vidimo...mada jessica je konzaDevil je napisao/la:Fora je sto je preko 6 KB,slika nije do dimenzija,al' dobra je i ova slika.Interista di cuore je napisao/la:pa samo kopiraj onaj url i ubaci...

Gledam tekmu mrzi me,a tebi tesko da ukucas na googlu i da ti izbaci.alfarouqaminu je napisao/la:ma devile aj postavi i tu da vidimo...mada jessica je konzaDevil je napisao/la:Fora je sto je preko 6 KB,slika nije do dimenzija,al' dobra je i ova slika.Interista di cuore je napisao/la:pa samo kopiraj onaj url i ubaci...

Ja sam gledao zadnjih pola sata, ali je bilo brutalno. Momak je pio konjsku spermu na primjerharry_90 je napisao/la:Nezz jel neko od vas gledao maloprije na RTL Jacckes broj dva,jaoo sta ljudi rade,malo je falilo da pocnem povracat,koje gadosti jbt
harry_90 je napisao/la:Nezz jel neko od vas gledao maloprije na RTL Jacckes broj dva,jaoo sta ljudi rade,malo je falilo da pocnem povracat,koje gadosti jbt

ovaj treba na slum dunkDonnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
isusa ti dragog boga

pa de si ti harry nema te nidje ko u zemlju da si propaoharry_90 je napisao/la:Nezz jel neko od vas gledao maloprije na RTL Jacckes broj dva,jaoo sta ljudi rade,malo je falilo da pocnem povracat,koje gadosti jbt

Ma ziv sam,ne brini se,a vidim bgmi tebi dobro ide sa postovima,neka to se cijeni,kako si ??alfarouqaminu je napisao/la:pa de si ti harry nema te nidje ko u zemlju da si propaoharry_90 je napisao/la:Nezz jel neko od vas gledao maloprije na RTL Jacckes broj dva,jaoo sta ljudi rade,malo je falilo da pocnem povracat,koje gadosti jbt

Bio je jedan prije njega,jeo od konja g.ovno za 200 dolara i pojede jbo te dan,hvatanje anakonde,izgrizla onog momka sa cvikama,al najbrutalnije kad momka zatvorise i ubacise mu anakondu,jbt koji je to strahTed Mosby je napisao/la:Ja sam gledao zadnjih pola sata, ali je bilo brutalno. Momak je pio konjsku spermu na primjerharry_90 je napisao/la:Nezz jel neko od vas gledao maloprije na RTL Jacckes broj dva,jaoo sta ljudi rade,malo je falilo da pocnem povracat,koje gadosti jbt

iako je ruzni britanski naglasak,vrijedi pogledat
  iako je ruzni britanski naglasak,vrijedi pogledat  

ma ja strajkujem, ja hocu na forum ovi iz skole mi ne daju...ebiga onda ja stupio u strajkharry_90 je napisao/la:Da pitam ove iz Tuzle,sta bi sa ove dvije zgrade,hoce li se pravit ??
@alfarouqaminu
Cuj strajk,jbt pa Kanada ne zaostaje puno za Bosnom,ili ti strajkas ??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.