FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neke navike se nikada ne mijenjaju bez obzira ko bio u klubu, upravi, na terenu.
Brko iz druge galaksije!!!
Na hajr.
https://av.az.ba/vijesti/kolumne/706294/poloziti-racuneTo da dojučerašnjem treneru nisu mogli garantirati da će se ići na pripreme veliki je poraz za klub, pa bi ovog puta u izboru rukovodstva zaista trebalo razmisliti o tome mogu li ljudi koji će voditi klub nešto ponuditi. Šta će oni klubu ako ne mogu nešto ponuditi i šta će oni tu ako ne znaju kako će igračima biti isplaćene plaće?
Samo obrisite tacku izmedju v i a.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ova posjeta me tako cini ponosnim,ali u neku ruku i tuznim...tuznim jer STA bi dali neki klubovi da imaju avakve zaljubljenike u klub...Dinamo,Maribor,Osijek,rijeka,miljama daleko ispred nas po organizaciji i svemu ali posjeta tri levela ispod.i zato me vidi i nemogu da vjerujem kako neki ljudi ne iskoriste ovo sto imaju i ne zasucu rukave i podignu ljestvicu u org.kluba...hajde Eldine idi u klub pa da pokažemo do Maja ko su Zeljini Manijaci,digli bi mi posjetu duplo...
- lijevapolutka
- Kontakt:
Hahahahaha nema informacija iz kluba pa sad se svi zadali da napišu koju pametnu.
moSa ljoŽe
A de šta ćeš moraju malo da nam otvore oči, isto kao da mi to ne znamo i bez njihlijevapolutka je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:48Hahahahaha nema informacija iz kluba pa sad se svi zadali da napišu koju pametnu.
Covjek da hoce moze doci do informacija koje zeli. Iskreno ne mogu da vidim da se nesto promjenilo po tom pitanju. Sarajevo je mal grad gdje svako zna svakog bez neke elite i slicno, tako da je jednostavno.
Ne bih se složio, sinoć niko nije znao da je Ibrišimović novi direktor, nijedan portal nije objavio
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
To je zato sto ljude u glavnom interesuju poluinformacije kojima se pridoda i tako postanu interesantne. A da u sustini zele pouzdane informacije onda bi i dosli do njih, ali opet kazem to generalno ljude neinteresuje, nego najvise cula-kazala.
18 miliona duga,to je stvarno previse. Al sami smo sebi krivi,bili smo nijemi posmatraci dok su nam razno-razne uprave gomilale dugove i nisu radile transparentno.
Ako je istina da je dug toliki ja ne vidim ko bi i od investitora prihvatio da uđe u klub da vraca tudze dugove a pogotovo ako je ta cifra tacna onda nam bas nema spasa
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
18 miliona duga!
Nije moguce!
Nek ni jednu fakturu nisu platili.
Nek igraci imaju 10K mjesecno opet ne mogu nakucati 18M duga za 2-3 god.
Jedino da se kralo i sakom i kapom.
Kakvih 18 miliona, apsolutno nije tačno. Dug je sav obračunat i poslan investitoru, kao i svaki drugi papir vezan za Klub, a od tog duga se odbijaju kamate ukoliko se plati glavnica. Hvala Bogu pa nema informacija da se naprđuje i zloupotrebljava. Ubrzo bi mogle biti i fine vijesti.
Ovakve priče bez osnova i da je sve loše mogu praviti samo zlonamjernici.
Nebi li odbili ili natjerali nekog da traži papire.
Čuo ja,rekli meni,znam ja,evo ja vidio stigli dresovi u Fan Shop!
Nebi li odbili ili natjerali nekog da traži papire.
Čuo ja,rekli meni,znam ja,evo ja vidio stigli dresovi u Fan Shop!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Da su uračunate sve kamate, pozajmice, plate, dugovi prema pravnim i službenim licima nemoguće je da je taj dug toliki. Uostalom kada imaš keš svi će ti oprostiti kamatu jer vraćaš cijeli iznos odmah u kešu.
A što kaže Admir istina je, investitor je upoznat apsolutno sa svim bitnim podacima koji su povezani sa radom kluba zadnjih desetak godina a samim tim i sa dugovanjima.
A vi nastavite tu gdje ste stali, samo pišite i iznosite lažne informacije još više i još jače
A što kaže Admir istina je, investitor je upoznat apsolutno sa svim bitnim podacima koji su povezani sa radom kluba zadnjih desetak godina a samim tim i sa dugovanjima.
A vi nastavite tu gdje ste stali, samo pišite i iznosite lažne informacije još više i još jače

Dug i sa kamatom je znatno manji od 18 mio, i to bas manji. Jos kad se glavica otplati kao sto si ti naveo, jos je manji naravno, ali nisam htio da pisem. Ne mogu da razumim kako neko dodje i samo tako napise bez ikakve osnove.Admir74 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 11:46Kakvih 18 miliona, apsolutno nije tačno. Dug je sav obračunat i poslan investitoru, kao i svaki drugi papir vezan za Klub, a od tog duga se odbijaju kamate ukoliko se plati glavnica. Hvala Bogu pa nema informacija da se naprđuje i zloupotrebljava. Ubrzo bi mogle biti i fine vijesti.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Sad očekujem članke na tzv sportskim portalima, tj mahalskim portalima kako Želji nema spasa 

moSa ljoŽe
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Pa nije pogrijesio covjek, samo nije napisao u kojoj valuti 18 miliona. Kad pretvorim, najblize ce biti da je mislio u Kunama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.