FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Coman prema tz blizu produženja ugovora i u januaru bi mogao biti sklopljen novi ugovor. Došlo izgleda do približavanja u pregovorima između Comana i naše uprave.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Isto tako se naši nadaju da u januaru raskinu ugovor sa Tolisom i izvuku koji milionček. Ali sve su prilike da će ovaj ostati do ljeta i tako otići bez obeštećenja. Interesanata ima dosta, valjda se neki od njih isprsi ovu zimu i tako napravi dobar posao za sve strane.
Vom Jäger zum Gejagten
Sergino Dest, da ili ne? U Ajaxu izgledao kao kvalitetan talenat, u Barceloni posvadjan sa loptom. Poslati Tolissa u zamjenu za njega, moze JN od njega napraviti kvalitetnog beka.
Definitivno su ovdje mnogi žalili što nije došao.
Vidjećemo realno daće nam opciju više na tom desnom beku,a kako će proći vidjećemo.Ako je u Ajaxu bio sjajan u Barci nije bio ni sjena,u ovakvoj Barci teško je biti višak.
Ali definitivno i do menadžera je vidjećemo.Nagelsman bi napokon mogao dobiti bolju opciju na beku posebno u ofanzivi,iskreno ne znam kakav je u defanzivi,ali vjerujem da su naši itekako razmislili i provjerili s Nagelsmanom prije ovog poteza,nakon fijaska sa Sarom.
Itekako će biti zanimljivo vidjeti i šta će biti sa Tolisom,Suleom pa i Comanom.
Realno Sule mi djeluje nesigurno i moguć je odlazak,posebno ako Pavarda prebace na štopera,jednostavno biće previše gužve.Upamecano,Hernandez,Nianzu,Pavard,ali vidjećemo.
Svakako Dest će biti osvježenje i s asvojih 21 godinu daleko bolja opcija od Sarra
Vidjećemo realno daće nam opciju više na tom desnom beku,a kako će proći vidjećemo.Ako je u Ajaxu bio sjajan u Barci nije bio ni sjena,u ovakvoj Barci teško je biti višak.
Ali definitivno i do menadžera je vidjećemo.Nagelsman bi napokon mogao dobiti bolju opciju na beku posebno u ofanzivi,iskreno ne znam kakav je u defanzivi,ali vjerujem da su naši itekako razmislili i provjerili s Nagelsmanom prije ovog poteza,nakon fijaska sa Sarom.
Itekako će biti zanimljivo vidjeti i šta će biti sa Tolisom,Suleom pa i Comanom.
Realno Sule mi djeluje nesigurno i moguć je odlazak,posebno ako Pavarda prebace na štopera,jednostavno biće previše gužve.Upamecano,Hernandez,Nianzu,Pavard,ali vidjećemo.
Svakako Dest će biti osvježenje i s asvojih 21 godinu daleko bolja opcija od Sarra
U Barceloni je i Messi znao izgledati kao posvađan sa loptom. Definutivno dobra kupovina, vremenom se može razviti toliko da izbaci Pavarda sa desnog beka ili ga pogura na njegovu željenu CB poziciju.
- Centre forward
- Kontakt:
Meni nije jasna ta kupovina, ako se ostvari. Haso je opet ters ili nešto drugo ?
Gled'o sam ga par puta i nista posebno. Pitanje je samo koliko novaca će se dati za njega ?
Trebaju ganjat' klase, nema potrebe za nagomilavanjem bu(o)ranije.
Gled'o sam ga par puta i nista posebno. Pitanje je samo koliko novaca će se dati za njega ?
Trebaju ganjat' klase, nema potrebe za nagomilavanjem bu(o)ranije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Uveliko se iza zavjesa sprema zamjena za Lewandowskog, bice zanimljivo za vidjeti ko ce ga naslijediti za godinu-dvije, tri.
Kako za centarfora, tako će biti i priprema terena za novog golmana. Naravno, ne prije 2-3 godine, ustvari dokle god Neuer bude na nivou i imao volje da brani.
Vidim da je Haso doveo nekog Kineza (18god.)
I da ga planiraju pozajmiti nekom Austrijancu ( Klagenfurt) da skuplja iskustvo jer u Bayern II nema pravo van EU osim USA, Kanade i Južne Koreje.
Vidim da je Haso doveo nekog Kineza (18god.)

Vom Jäger zum Gejagten
Po meni Dest nije dobra opcija za desnog beka gledao sam ga par puta i nije me impresionirao,mislim bolji je od Sarra ali od Sarra sam bolji i ja.Treba nam neka klasa poput Daviesa samo da igra desno.
Ali Hasan kad zapne za nekoga ne popušta.

Ali Hasan kad zapne za nekoga ne popušta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dest desno, lijevo Davies, fantastično. Dest je ofanzivno zvijer, u odbrani je neviđena rupa. Mali ima potencijal, vjerujem da vremenom može biti bolji od Pavarda. Naravno, cijena neka razumna 25 mil je okej.
-
- Kontakt:
To Pavard neko mjerilo? 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Dobar izvor iz Brazila piše da dovodite Raphinhu iz Leedsa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Definitivno sam iznenadjen igračima sa kojima se dovodimo u vezu,i koji se spominju kao mogući novi igrači Bayerna
Ovaj Brazilac iz Leedsa iako zaista mislim da je sjajan nevidim apsolutno mjesto u timu za njega,osim ako sa Comanom nije završena priča i on odlazi,ili čak ako je nastao neki problem u vezi novog ugovora Ganabrya.Slična stave je i sa ovim Alvarezom nevidim stavrno gdje bi se uklopio u tim.
Dest iako mislim da je dosta dobar igrač,više bih volio Bakua vidjeti na desnoj strani
Ovaj Brazilac iz Leedsa iako zaista mislim da je sjajan nevidim apsolutno mjesto u timu za njega,osim ako sa Comanom nije završena priča i on odlazi,ili čak ako je nastao neki problem u vezi novog ugovora Ganabrya.Slična stave je i sa ovim Alvarezom nevidim stavrno gdje bi se uklopio u tim.
Dest iako mislim da je dosta dobar igrač,više bih volio Bakua vidjeti na desnoj strani
Izgleda da su zapeli pregovori sa Comanom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izgleda da je tako.
Koliko dugo je u Epl-u, kakav je igrač i vrijedi li tih 50m koliko se pominje?
Vom Jäger zum Gejagten
Solidan igrac, nije world class.
2020-te došao, kad je Leeds izborio EPL.
Dobar je, ja sam se kao simpatizer Liverpoola obradovao kad su ga spomenuli u kontekstu Liverpoola. E sad, vrijedi li 50 ili ne, ono, pitanje je koliko realno bilo koji igrač danas vrijedi. Ali kad vidim koliko se preplaćuju neki drugi, ja bi izdvojio tih 50 za njega.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Izvukose 10 miliona eura za Cuisancea 

- Centre forward
- Kontakt:
Dobar pos'o.
Ima li kakvih novina ? Dolazi li ovaj malac iz Leedsa ? Kakvi se to postupci pokreću protiv Hansa iz Jablanice i ekipe ?
Ima li kakvih novina ? Dolazi li ovaj malac iz Leedsa ? Kakvi se to postupci pokreću protiv Hansa iz Jablanice i ekipe ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Ne dolazi niko u januaru. Onog malog iz Leedsa ocigledno koriste u pregovorima za obnavljanje ugovora Comanu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.