Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Cir sam od utakmice dobio.
Karine ****.
Karine ****.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Izgledali smo ko da smo igrali 26og, umorno sporo neinspirativno jednom rjecju jadno. Znam da je City trenutno dosta bolji od nas al kako je ovo isti Leicester koji je neki dan primio 5. Svaki put protiv nas slabiji klubovi ginu ko rudari u Kreki, golman im izgleda ko Kahn a napadaci svaku sansu utrpaju.
A **** ti i ovo kad ima jos pola godine lige a do nove godine sve gotovo, dosadilo vise
Jbt hljeb u odbrani Amartey Ndidi i 2 lika koja ne znam ni napisat a ne das im ni jedan gol pa wtf
A **** ti i ovo kad ima jos pola godine lige a do nove godine sve gotovo, dosadilo vise

Jbt hljeb u odbrani Amartey Ndidi i 2 lika koja ne znam ni napisat a ne das im ni jedan gol pa wtf
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Okrenuti se kupovima. Neka naročita pogibija u EPL nema stvarno smisla.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ovo je sramota.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Prosle godine raspad bio poslije utakmice s WBA a ove ce poslije lestera.
Ekipa koja je zavrsila svoj mec prije 48h odvali te
Jedna utakmica u kojoj je salah los nas svede na rang brightona
Trentu mrsko pratit igrace nazad, dodas tu prenapuhanog VVD koji radi blok kao na terminu
Alison jedan sut u 90min sto je upucen nije u stanju odbranit
Mane abd jos 6 mjeseci i noga uz invalide oxa i keitu a djed milner u penziju ili championship. Grehota je ove igrace drzat u timu a ne davati sansu omladincima
Ceka se novi izgovor zubala na klupi koji kroz citavu karijeru nije uspio izgradit plan B u svojoj taktici.
Ekipa koja je zavrsila svoj mec prije 48h odvali te

Jedna utakmica u kojoj je salah los nas svede na rang brightona

Trentu mrsko pratit igrace nazad, dodas tu prenapuhanog VVD koji radi blok kao na terminu

Alison jedan sut u 90min sto je upucen nije u stanju odbranit

Mane abd jos 6 mjeseci i noga uz invalide oxa i keitu a djed milner u penziju ili championship. Grehota je ove igrace drzat u timu a ne davati sansu omladincima
Ceka se novi izgovor zubala na klupi koji kroz citavu karijeru nije uspio izgradit plan B u svojoj taktici.
Još samo fali da zakmeči Klopp opet na raspored. Ovi prije 48h iskarani na Etihadu i fizički i mentalno, a mi ništa.
A pukne kad vidim da je torres nesto napisao.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Fkt nekad ko da je japa il chapman usao na nas topic
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bas vala, mongoloid.
Glavni krivci za ovo su vlasnici kluba koji vise nemaju nikakvu ambiciju. Mislim da su dostigli svoj maksimum..
Hoces kao titulu a u rosteru imas igrace kao sto su Ox, Gomez, Milner, Thiago, Keita itd..
Kloppa je dobio i takticki nadmudrio trener koji je bio prisiljen da stavi tri veznjaka( dvojcu je stavio na poziciju stopera i jednog na poziciju lijevog beka). Bukvalno sa samo jednim pravim odbrambenim igracem
Hoces kao titulu a u rosteru imas igrace kao sto su Ox, Gomez, Milner, Thiago, Keita itd..

Kloppa je dobio i takticki nadmudrio trener koji je bio prisiljen da stavi tri veznjaka( dvojcu je stavio na poziciju stopera i jednog na poziciju lijevog beka). Bukvalno sa samo jednim pravim odbrambenim igracem

Ma druze igras protiv Leicestera koji je s nekakvim miksanim timom koji veze s vezom nema u citavoj zadnjoj liniji a uz to su igrali bukvalno preksinoc, nema tog rostera koji je tu nekakav izgovor. Da su skrtice jesu ali ovo je iskljucivo na treneru i igracima.Brkooo je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:29Glavni krivci za ovo su vlasnici kluba koji vise nemaju nikakvu ambiciju. Mislim da su dostigli svoj maksimum..
Hoces kao titulu a u rosteru imas igrace kao sto su Ox, Gomez, Milner, Thiago, Keita itd..![]()
Kloppa je dobio i takticki nadmudrio trener koji je bio prisiljen da stavi tri veznjaka( dvojcu je stavio na poziciju stopera i jednog na poziciju lijevog beka). Bukvalno sa samo jednim pravim odbrambenim igracem![]()
Sto meni treba ovo u životu?
Sjebite mi svaku nadu za bilo sta
Sjebite mi svaku nadu za bilo sta
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Svaku utakmicu koju je Thiago startao, dobili smo.
Bez njega, procenat pobjeda samo 36%.
Bez njega, procenat pobjeda samo 36%.
Idemo dalje, dešavaju se porazi. Some good games, some bad games. Svi cemo opet biti tu drugog kad sudija zasvira početak.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ko ce nama uopste igrati desno krilo kad ovi odu na AFCON
Origi-Firmino-Jota
Ox-Firmino-Jota
Ili neka kombinacija sa Williamsom desno

Origi-Firmino-Jota
Ox-Firmino-Jota
Ili neka kombinacija sa Williamsom desno

Ma svejedno, zadnjih 10 igramo bez lijevog pa ide eto nekako
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Molim.
Nije moj problem što pojedinci ne vide dalje od svog nosa i kreiraju mišljenje na osnovu hejta.
Sretna nova svima.
Jedan od njih je vjerovatno Alisson s obzirom da nije fotografisan na treningu juče.
Alisson, Bobby i jos jedan
Ten toes, I done laps in the trench
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.