Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

OldFashioned
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la OldFashioned » 28 dec 2021, 23:11

Apolon je napisao/la:
28 dec 2021, 19:56
OldFashioned je napisao/la:
28 dec 2021, 18:58
Šta kaže, dijeca, pa još ne bitna...
Da se čovjek zapita sa kojim prstima tipka, ručnim ili ipak nožnim . . .
To radi da bi se glupani kao ti upecali :yawn:
Glupsone sa 1000000 nadimaka, lik jeste nepismen, raja ga skontala pa sad pokušava pretjerivati ne bi li ispalo kao da se šalio!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 dec 2021, 23:13

EC3 je napisao/la:
28 dec 2021, 23:05
Marsal je napisao/la:
28 dec 2021, 22:58
EC3 je napisao/la:
28 dec 2021, 22:49
Od kad mi je mama umrla sam u problemima, ali trudim se biti optimista.
Koje si godište druže? Šta je bilo mami? :cry:

Ja sad da ostanem bez jednog ili oba roditelja potpuno bih se zijanio, nažalost oni su mi bukvalno sve u životu i vezan sam za njih više nego što bi trebao biti.

Samo se bori, ne znam šta da ti kažem. Život je sranje...možda stvari nekad i krenu nabolje. Možda i ne krenu. Svakako ćemo jednog dana svi umrijet i postat prašina koje se niko neće ni sjećat da je postojala.

Potrudi se da odškoluješ sestru i budeš tu za nju.
Imam 25 godina. Mama je umrla od srcanog udara prije dvije godine. Sve se izdesavalo jako brzo. Bila je lose par dana ali nije htjela doktoru jedva smo je tu noc nagovorili da ode u hitnu. I kad je otisla u svoju sobu da se spremi dozivjela je infarkt. Ja sam je nasao takvu jer je dugo nije bilo. Nebi to nikom pozelio. A ovo sto trolam na forumu a jbg nemam pametnijeg posla nazalost.
Drzi se brate znam kako ti je tesko meni se zbog slicne situacije na kraju i brak raspao al uvijek se nađe neka motivacija da se bori i gura dalje. Pogubis se par godina al krene to na bolje vremenom, mene je sin drzao u zivotu i jos nekad ima crnih dana al puno je bolje nego kad se osvrnem i sjetim se kako je bilo prije.
Svi smo mi svjesni da cemo nekad izgubiti te osobe koje volimo i koje su nam oslonac u zivotu al kad dođe vrijeme za to nemas se gdje okrenuti ali zivot ide dalje nema druge. Vrijeme lijeci sve samo treba gurati naprijed boljeg savjeta nema.
U ostalom kad je najteze vidis ko su ti pravi prijatelji isfiltrira se to sve fino a ti ojacas. Eto malo si mlađi od mene nekih 8 godina al doci ce to sve na svoje vjeruj mi.
You are someone else I am still right here

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 28 dec 2021, 23:29

fera je napisao/la:
28 dec 2021, 23:13
EC3 je napisao/la:
28 dec 2021, 23:05
Marsal je napisao/la:
28 dec 2021, 22:58

Koje si godište druže? Šta je bilo mami? :cry:

Ja sad da ostanem bez jednog ili oba roditelja potpuno bih se zijanio, nažalost oni su mi bukvalno sve u životu i vezan sam za njih više nego što bi trebao biti.

Samo se bori, ne znam šta da ti kažem. Život je sranje...možda stvari nekad i krenu nabolje. Možda i ne krenu. Svakako ćemo jednog dana svi umrijet i postat prašina koje se niko neće ni sjećat da je postojala.

Potrudi se da odškoluješ sestru i budeš tu za nju.
Imam 25 godina. Mama je umrla od srcanog udara prije dvije godine. Sve se izdesavalo jako brzo. Bila je lose par dana ali nije htjela doktoru jedva smo je tu noc nagovorili da ode u hitnu. I kad je otisla u svoju sobu da se spremi dozivjela je infarkt. Ja sam je nasao takvu jer je dugo nije bilo. Nebi to nikom pozelio. A ovo sto trolam na forumu a jbg nemam pametnijeg posla nazalost.
Drzi se brate znam kako ti je tesko meni se zbog slicne situacije na kraju i brak raspao al uvijek se nađe neka motivacija da se bori i gura dalje. Pogubis se par godina al krene to na bolje vremenom, mene je sin drzao u zivotu i jos nekad ima crnih dana al puno je bolje nego kad se osvrnem i sjetim se kako je bilo prije.
Svi smo mi svjesni da cemo nekad izgubiti te osobe koje volimo i koje su nam oslonac u zivotu al kad dođe vrijeme za to nemas se gdje okrenuti ali zivot ide dalje nema druge. Vrijeme lijeci sve samo treba gurati naprijed boljeg savjeta nema.
U ostalom kad je najteze vidis ko su ti pravi prijatelji isfiltrira se to sve fino a ti ojacas. Eto malo si mlađi od mene nekih 8 godina al doci ce to sve na svoje vjeruj mi.
Vrijeme stane, prosle su dvije godine a ja imam osjecaj ko da je prije par minuta bila pored mene. Nadam se da si upravu i da ce sve biti uredu.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 29 dec 2021, 00:25

Bože sačuvaj...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 29 dec 2021, 01:08

Cekaj, ovaj bilbord fakat postoji. :rol: :rol: :rol:

A ja ismijavao Kolindu i Milovanovica, a gledaj komentara gore brace, oni bi dzamahiriju neku pravili. :tokralju: :urnebes:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 dec 2021, 01:32

AshburtonG je napisao/la:
29 dec 2021, 01:08

A ja ismijavao Kolindu i Milovanovica, a gledaj komentara gore brace, oni bi dzamahiriju neku pravili. :tokralju: :urnebes:
Tacno kad vidis ove stvari postane ti malo jasno zasto imaju takvo misljenje.

Dovoljno je vidjeti po komentarima na drustvenim mrezama koliko je tih "vjernika" koji podrzavaju ovakve bilborde.

Nista se ne ponasaju drugacije nego recimo vegani ili pripadnici LGBT populacije, svi moraju znati sta su oni i svima ce da sole pamet kako se trebaju ponasati (govorim generalno gledajuci).
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 dec 2021, 01:40

Doce Djeko licno da okreci ovaj bilbord.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 dec 2021, 01:57

Nek ga ponovo postave, sutra cemo ga opet razje.bat.

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 29 dec 2021, 03:21

sta je slagao ovaj bilboard

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 29 dec 2021, 04:06

To, da smo prevazišli kameno doba.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 29 dec 2021, 08:30

Zabit je napisao/la:
29 dec 2021, 03:21
Cemu ovaj bilboard ? U dzamiju, pa tamo do sutra o pogrešnosti jelke, djeda mraza i NG.

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 29 dec 2021, 08:30

syebali mi planove za odlazak u PG, kažu tamo u hotelu da su ulaznice za doček rasprodate, pa onda otkazana autobuska linija Mostar-Podgorica, i još mi Jadranka tu podyebava, kaže mi da se sramim da tamo idem kod nje na doček, laže ona 100 posto

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 29 dec 2021, 08:46

Pa ovi su kamilica kakvi su bili prije par godina ne sjećam se tačno u kojem gradu, djed mraz u raznim pozama bio, tako nešto :mrgreen:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2021, 08:55

Arvid je napisao/la:
29 dec 2021, 08:46

Pa ovi su kamilica kakvi su bili prije par godina ne sjećam se tačno u kojem gradu, djed mraz u raznim pozama bio, tako nešto :mrgreen:
Mislim da je Krajina ili tako nešto, bili su čak i neki klipovi snimani :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2021, 09:06

Nemojte više da ne bi admin temu brisao, taman fino krenuli :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 29 dec 2021, 09:15

Islamska zajednica Bosne i Hercegovine, i njoj bliske organizacije u posljednje vrijeme, cijelo jedno stoljeće udaljavaju narod od Islama.
tz tz tz tz tz tz

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 29 dec 2021, 09:31

rio_Ferdy88 je napisao/la:
29 dec 2021, 08:55
Arvid je napisao/la:
29 dec 2021, 08:46

Mislim da je Krajina ili tako nešto, bili su čak i neki klipovi snimani :mrgreen:
slika

:urnebes: :tokralju:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 dec 2021, 09:51

Koji bilbord ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 29 dec 2021, 09:52

Zabit je napisao/la:
29 dec 2021, 03:21
Cuj sta?
Ovo je ravno da u americi napises na bilborde, crnci su zasluzni za ogroman broj zakonskih prekrsaja u poredjenju s udjelom u stanovnistvu USA. Tacno, ali bi to samo debilcina uradila.
Ili isto bi bilo tacno da se napravi bilbord u Maoci :" Sve bradonje nisu muslimani, ali su sve selefije bradonje" . :facepalm:

Kome je upucen uopce ovaj bilbord? Koga god zanima vjera, on ce putem spoznaje proci kroz mekteb, dzamiju, islamsku vjeronauku, islamsku literaturu, nece se sigurno na osnovu jeftinog politickog bilborda konvertovat, kojeg su vrlo vjerovatno postavili ovi novokomponovani muslimani aka "volio sam se bost u venu u mladosti, pa sam tako povodljiv usao u kandze nekog nadriucenjaka tipa Pezic".
Ciljana destabilizacija drzave koje se svakako nalazi na stakama i na korak od sukoba.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 dec 2021, 10:11

Inspekcija uklonila ovo smece. Da vidimo hoce li talibanska braca imati dovoljno muda da ga opet postave pa da im citav grad izadje razje.bat ga.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.