Glupsone sa 1000000 nadimaka, lik jeste nepismen, raja ga skontala pa sad pokušava pretjerivati ne bi li ispalo kao da se šalio!Apolon je napisao/la: ↑28 dec 2021, 19:56To radi da bi se glupani kao ti upecaliOldFashioned je napisao/la: ↑28 dec 2021, 18:58Šta kaže, dijeca, pa još ne bitna...
Da se čovjek zapita sa kojim prstima tipka, ručnim ili ipak nožnim . . .![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Drzi se brate znam kako ti je tesko meni se zbog slicne situacije na kraju i brak raspao al uvijek se nađe neka motivacija da se bori i gura dalje. Pogubis se par godina al krene to na bolje vremenom, mene je sin drzao u zivotu i jos nekad ima crnih dana al puno je bolje nego kad se osvrnem i sjetim se kako je bilo prije.EC3 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:05Imam 25 godina. Mama je umrla od srcanog udara prije dvije godine. Sve se izdesavalo jako brzo. Bila je lose par dana ali nije htjela doktoru jedva smo je tu noc nagovorili da ode u hitnu. I kad je otisla u svoju sobu da se spremi dozivjela je infarkt. Ja sam je nasao takvu jer je dugo nije bilo. Nebi to nikom pozelio. A ovo sto trolam na forumu a jbg nemam pametnijeg posla nazalost.Marsal je napisao/la: ↑28 dec 2021, 22:58Koje si godište druže? Šta je bilo mami?![]()
Ja sad da ostanem bez jednog ili oba roditelja potpuno bih se zijanio, nažalost oni su mi bukvalno sve u životu i vezan sam za njih više nego što bi trebao biti.
Samo se bori, ne znam šta da ti kažem. Život je sranje...možda stvari nekad i krenu nabolje. Možda i ne krenu. Svakako ćemo jednog dana svi umrijet i postat prašina koje se niko neće ni sjećat da je postojala.
Potrudi se da odškoluješ sestru i budeš tu za nju.
Svi smo mi svjesni da cemo nekad izgubiti te osobe koje volimo i koje su nam oslonac u zivotu al kad dođe vrijeme za to nemas se gdje okrenuti ali zivot ide dalje nema druge. Vrijeme lijeci sve samo treba gurati naprijed boljeg savjeta nema.
U ostalom kad je najteze vidis ko su ti pravi prijatelji isfiltrira se to sve fino a ti ojacas. Eto malo si mlađi od mene nekih 8 godina al doci ce to sve na svoje vjeruj mi.
You are someone else I am still right here
Vrijeme stane, prosle su dvije godine a ja imam osjecaj ko da je prije par minuta bila pored mene. Nadam se da si upravu i da ce sve biti uredu.fera je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:13Drzi se brate znam kako ti je tesko meni se zbog slicne situacije na kraju i brak raspao al uvijek se nađe neka motivacija da se bori i gura dalje. Pogubis se par godina al krene to na bolje vremenom, mene je sin drzao u zivotu i jos nekad ima crnih dana al puno je bolje nego kad se osvrnem i sjetim se kako je bilo prije.EC3 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:05Imam 25 godina. Mama je umrla od srcanog udara prije dvije godine. Sve se izdesavalo jako brzo. Bila je lose par dana ali nije htjela doktoru jedva smo je tu noc nagovorili da ode u hitnu. I kad je otisla u svoju sobu da se spremi dozivjela je infarkt. Ja sam je nasao takvu jer je dugo nije bilo. Nebi to nikom pozelio. A ovo sto trolam na forumu a jbg nemam pametnijeg posla nazalost.Marsal je napisao/la: ↑28 dec 2021, 22:58
Koje si godište druže? Šta je bilo mami?![]()
Ja sad da ostanem bez jednog ili oba roditelja potpuno bih se zijanio, nažalost oni su mi bukvalno sve u životu i vezan sam za njih više nego što bi trebao biti.
Samo se bori, ne znam šta da ti kažem. Život je sranje...možda stvari nekad i krenu nabolje. Možda i ne krenu. Svakako ćemo jednog dana svi umrijet i postat prašina koje se niko neće ni sjećat da je postojala.
Potrudi se da odškoluješ sestru i budeš tu za nju.
Svi smo mi svjesni da cemo nekad izgubiti te osobe koje volimo i koje su nam oslonac u zivotu al kad dođe vrijeme za to nemas se gdje okrenuti ali zivot ide dalje nema druge. Vrijeme lijeci sve samo treba gurati naprijed boljeg savjeta nema.
U ostalom kad je najteze vidis ko su ti pravi prijatelji isfiltrira se to sve fino a ti ojacas. Eto malo si mlađi od mene nekih 8 godina al doci ce to sve na svoje vjeruj mi.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
- OldFashioned
- Kontakt:
Bože sačuvaj...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- AshburtonG
- Kontakt:
Cekaj, ovaj bilbord fakat postoji.
A ja ismijavao Kolindu i Milovanovica, a gledaj komentara gore brace, oni bi dzamahiriju neku pravili.

A ja ismijavao Kolindu i Milovanovica, a gledaj komentara gore brace, oni bi dzamahiriju neku pravili.

Tacno kad vidis ove stvari postane ti malo jasno zasto imaju takvo misljenje.AshburtonG je napisao/la: ↑29 dec 2021, 01:08Cekaj, ovaj bilbord fakat postoji.![]()
![]()
![]()
A ja ismijavao Kolindu i Milovanovica, a gledaj komentara gore brace, oni bi dzamahiriju neku pravili.![]()
![]()
Dovoljno je vidjeti po komentarima na drustvenim mrezama koliko je tih "vjernika" koji podrzavaju ovakve bilborde.
Nista se ne ponasaju drugacije nego recimo vegani ili pripadnici LGBT populacije, svi moraju znati sta su oni i svima ce da sole pamet kako se trebaju ponasati (govorim generalno gledajuci).
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Doce Djeko licno da okreci ovaj bilbord.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nek ga ponovo postave, sutra cemo ga opet razje.bat.
sta je slagao ovaj bilboard
- OldFashioned
- Kontakt:
To, da smo prevazišli kameno doba.
- LlullSergio
- Kontakt:
-
- Kontakt:
syebali mi planove za odlazak u PG, kažu tamo u hotelu da su ulaznice za doček rasprodate, pa onda otkazana autobuska linija Mostar-Podgorica, i još mi Jadranka tu podyebava, kaže mi da se sramim da tamo idem kod nje na doček, laže ona 100 posto
Pa ovi su kamilica kakvi su bili prije par godina ne sjećam se tačno u kojem gradu, djed mraz u raznim pozama bio, tako neštoAshburtonG je napisao/la: ↑29 dec 2021, 01:08Cekaj, ovaj bilbord fakat postoji.![]()
![]()
![]()
A ja ismijavao Kolindu i Milovanovica, a gledaj komentara gore brace, oni bi dzamahiriju neku pravili.![]()
![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je Krajina ili tako nešto, bili su čak i neki klipovi snimaniArvid je napisao/la: ↑29 dec 2021, 08:46Pa ovi su kamilica kakvi su bili prije par godina ne sjećam se tačno u kojem gradu, djed mraz u raznim pozama bio, tako neštoAshburtonG je napisao/la: ↑29 dec 2021, 01:08Cekaj, ovaj bilbord fakat postoji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nemojte više da ne bi admin temu brisao, taman fino krenuli 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Islamska zajednica Bosne i Hercegovine, i njoj bliske organizacije u posljednje vrijeme, cijelo jedno stoljeće udaljavaju narod od Islama.
tz tz tz tz tz tz
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 dec 2021, 08:55Mislim da je Krajina ili tako nešto, bili su čak i neki klipovi snimaniArvid je napisao/la: ↑29 dec 2021, 08:46Pa ovi su kamilica kakvi su bili prije par godina ne sjećam se tačno u kojem gradu, djed mraz u raznim pozama bio, tako neštoAshburtonG je napisao/la: ↑29 dec 2021, 01:08Cekaj, ovaj bilbord fakat postoji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Koji bilbord ?AshburtonG je napisao/la: ↑29 dec 2021, 01:08Cekaj, ovaj bilbord fakat postoji.![]()
![]()
![]()
![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Cuj sta?
Ovo je ravno da u americi napises na bilborde, crnci su zasluzni za ogroman broj zakonskih prekrsaja u poredjenju s udjelom u stanovnistvu USA. Tacno, ali bi to samo debilcina uradila.
Ili isto bi bilo tacno da se napravi bilbord u Maoci :" Sve bradonje nisu muslimani, ali su sve selefije bradonje" .

Kome je upucen uopce ovaj bilbord? Koga god zanima vjera, on ce putem spoznaje proci kroz mekteb, dzamiju, islamsku vjeronauku, islamsku literaturu, nece se sigurno na osnovu jeftinog politickog bilborda konvertovat, kojeg su vrlo vjerovatno postavili ovi novokomponovani muslimani aka "volio sam se bost u venu u mladosti, pa sam tako povodljiv usao u kandze nekog nadriucenjaka tipa Pezic".
Ciljana destabilizacija drzave koje se svakako nalazi na stakama i na korak od sukoba.
Inspekcija uklonila ovo smece. Da vidimo hoce li talibanska braca imati dovoljno muda da ga opet postave pa da im citav grad izadje razje.bat ga.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.