Stvarno su bezobrazni,nek si stupio strajk,nedaj se zahebavat,moraju se oni tebe prilagodit,ne ti njima,dosta si se ti njima prilagodjavao

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

pa nego sta kako ja kazem, a ne oni kako sheruharry_90 je napisao/la:@alfarouqaminu
Stvarno su bezobrazni,nek si stupio strajk,nedaj se zahebavat,moraju se oni tebe prilagodit,ne ti njima,dosta si se ti njima prilagodjavao

ako vidis da te ne hebu ni 2% pocni strajk gladju
  ako vidis da te ne hebu ni 2% pocni strajk gladju   
   mislis da nam alfa ne zivi u Kanadi,al meni sumnjivo da strajkuju,pa nije to Balkan jbt..
  mislis da nam alfa ne zivi u Kanadi,al meni sumnjivo da strajkuju,pa nije to Balkan jbt.. 
sto ici ces na koncert cece?harry_90 je napisao/la:@alfarouqaminu
Tako je alfa,nedaj se zahebavatako vidis da te ne hebu ni 2% pocni strajk gladju

@legenda Barcelone
Poznata reisova recenicamislis da nam alfa ne zivi u Kanadi,al meni sumnjivo da strajkuju,pa nije to Balkan jbt..
Evo citam moguci koncert Cece na Kosevu

ma ne verujem da ce ceca ici u tu provaliju da pravi koncertharry_90 je napisao/la:@alfarouqaminu
Ko je to rekao,samo kazem kako sam procitao,ne vjerujem ni da ce doci do koncerta,samo medijske spekulacije

ma de si sexmashino,skola hebe,a?Sexmachineboy je napisao/la:Odkad nisam bio tu, hebem ti limit i BH Telecom..

Ma kakva škola odmaram već 30. dan.. U ponedeljak kreče to s*anje.. valjda danas malo još uživati..alfarouqaminu je napisao/la:ma de si sexmashino,skola hebe,a?Sexmachineboy je napisao/la:Odkad nisam bio tu, hebem ti limit i BH Telecom..

ma de da me stignes...Sexmachineboy je napisao/la:Ma kakva škola odmaram već 30. dan.. U ponedeljak kreče to s*anje.. valjda danas malo još uživati..alfarouqaminu je napisao/la:ma de si sexmashino,skola hebe,a?Sexmachineboy je napisao/la:Odkad nisam bio tu, hebem ti limit i BH Telecom..
Dobar si vidim, već 3000 postova pređenih, nikad te neću stići

dobro je nadam se da ce te biti manje na forumu....jeeeeeeeeeeeeSamo F.K.S !! je napisao/la:Jos danas onda pakao krece

Nemoj da ti moram dokazivati u čemu sam sve bolji..alfarouqaminu je napisao/la: ma de da me stignes...
mnogo sam bolji od tebe, u svakom pogledu

znam u baletu si bolji od meneSexmachineboy je napisao/la:Nemoj da ti moram dokazivati u čemu sam sve bolji..alfarouqaminu je napisao/la: ma de da me stignes...
mnogo sam bolji od tebe, u svakom pogledu

A stići ću ja tebe, ne bježiš mi puno, nekih 1000 postova.. šta je to..

ma de jos si maliSexmachineboy je napisao/la:Skidam igricu pa se malo zabavio oko toga
Baš bih volio da ti mogu pokazati u čemu sam sve bolji.. de smisli neki način, pa da vidiš ko je gazda..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.