FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neće on niđe.
Dovest Meha Kodra ako se ima para.
Novi trener mora bit namazan mudar i ako FANJIMO nebude se mogo prodat, da ga ubjedi da uzimanje para i muzenje kluba za sjedenje po tribinama nije dobro ni za KLUB NI ZA NJEGA.
Mozemo pricat sta hocemo cinjenica da mi nemozemo tako lahko sad naci igraca Fanjimovi kvaliteta, plus sad se odmorio zalijecio ako je ima kakvih povredica kad prodje pripreme bice ko mina. I bolje potrosit pare na dobrog spica nego fanimu davat pare za nista..Ako se moze prodat to je nesto drugo..
Samim tim ako bi doveli Suljica i vratili fanima mi bi imali automatski da nikog ne dovedemo bolje bekove jer ova dvoica ce pored svog posla radit 40% pidrinog i sabanovog
Nazalost napad nebi osjetio nikakav napredak jer njima ni ronaldo cristjan sa bekamom nebi pomogo, zato takodje smatram da bi krstea cmiljenica i ahmeta trebalo otjerat i dovest spica nadimak elitna ubica jedac djece itd jer za te tri plate koje nista ne pridonose mozea dovest takvog
Uz dobro trenera koji zna bar izmjene napravit na vrijeme i koji zna bar u 33 utakmice bar u 2 promjenit formaciju mozemo bit medju 3 ekipe i osvajaci kupa
Jer izbacite Nermina i jos jednog standardnog iz zrinjskog na 7 utakmica vidjecete da od tih 7 nece pobjedit 3 a 2 ce zijanit
Novi trener mora bit namazan mudar i ako FANJIMO nebude se mogo prodat, da ga ubjedi da uzimanje para i muzenje kluba za sjedenje po tribinama nije dobro ni za KLUB NI ZA NJEGA.
Mozemo pricat sta hocemo cinjenica da mi nemozemo tako lahko sad naci igraca Fanjimovi kvaliteta, plus sad se odmorio zalijecio ako je ima kakvih povredica kad prodje pripreme bice ko mina. I bolje potrosit pare na dobrog spica nego fanimu davat pare za nista..Ako se moze prodat to je nesto drugo..
Samim tim ako bi doveli Suljica i vratili fanima mi bi imali automatski da nikog ne dovedemo bolje bekove jer ova dvoica ce pored svog posla radit 40% pidrinog i sabanovog
Nazalost napad nebi osjetio nikakav napredak jer njima ni ronaldo cristjan sa bekamom nebi pomogo, zato takodje smatram da bi krstea cmiljenica i ahmeta trebalo otjerat i dovest spica nadimak elitna ubica jedac djece itd jer za te tri plate koje nista ne pridonose mozea dovest takvog
Uz dobro trenera koji zna bar izmjene napravit na vrijeme i koji zna bar u 33 utakmice bar u 2 promjenit formaciju mozemo bit medju 3 ekipe i osvajaci kupa
Jer izbacite Nermina i jos jednog standardnog iz zrinjskog na 7 utakmica vidjecete da od tih 7 nece pobjedit 3 a 2 ce zijanit
-
- Kontakt:
Sretno Asmire
Nema razloga da Kapic ide.Teske gluposti.

Nema razloga da Kapic ide.Teske gluposti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Šejtanee 
Imao je Sablic u njemu dobru ideju da ga upari na zadnjem veznom sa Kapicem ali nije mu se dalo

Imao je Sablic u njemu dobru ideju da ga upari na zadnjem veznom sa Kapicem ali nije mu se dalo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Marko Futacs raskinuo ugovor sa Olimpijom.
Ekstra napadac za našu ligu.
Ante Simundza napustio klupu Mure. Valjda ce u Ludogorec ali možemo mi ispipati situaciju
Ante Simundza napustio klupu Mure. Valjda ce u Ludogorec ali možemo mi ispipati situaciju

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ante je vec njihovElCartel11 je napisao/la: ↑29 dec 2021, 19:17Marko Futacs raskinuo ugovor sa Olimpijom.
Ante Simundza napustio klupu Mure. Valjda ce u Ludogorec ali možemo mi ispipati situaciju![]()

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Asmir Suljić, zadovoljan sam 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa Rifet koji će opet igrati ko i do sad nam i ne treba. Realno, nije on nešto pokazao ni u prvom mandatu, kao ni sad.
Naravno, ako ima opcija nek ostane, solidan veznjak, ali mislim da nije neko za kim se treba plakati. Daj bože da on ostane i demantuje me.
Naravno, ako ima opcija nek ostane, solidan veznjak, ali mislim da nije neko za kim se treba plakati. Daj bože da on ostane i demantuje me.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
POTRESI NA KOŠEVU Čovek koji je dva puta sa Zvezdom ušao u Ligu šampiona preuzima Sarajevo
kakav clanak od maxbetsport.rs
na kraju samo intervju od ss.ba prepisali.
kakav clanak od maxbetsport.rs

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Tu su još prekaljeni Dragan Jović koji je u prošlosti sjedio na klupi Bordo tima, zatim bivši igrač Sarajeva koji je s Borcem osvojio titulu Marko Maksimović te relativno novo ime, Vladimir Janković koji je radio u Crnoj Gori i Srbiji.
kandidatima nema kraja
kandidatima nema kraja
- napoleon72
- Kontakt:
Bas vala. U dva mandata ima jednu dobru utakmicu. Susic 2.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2021, 19:49Pa Rifet koji će opet igrati ko i do sad nam i ne treba. Realno, nije on nešto pokazao ni u prvom mandatu, kao ni sad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Izvor za Suljića?
-
- Kontakt:
Ko je uopšte lupio da Kapić odlazi, na portalima ne piše ništa.
Joj novinara sto se takmice ko ce doci, reci ne znamo i to je to valjda uspiju utrefiti nekog.a od suljica nema nista beze se nadate..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma lupio neko bzvz,ostaje momak,ozenio se sad u subotu.Historicar je napisao/la: ↑29 dec 2021, 20:12Ko je uopšte lupio da Kapić odlazi, na portalima ne piše ništa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma spekulise se vec neko vrijeme za kapica zbog onih sranja sto je prozivio, realno niko mu ne bi mogo zamjeriti da odluci otici jer se ne osjeca sigurno ovdje. Momku treba klub i ljudi oko kluba dati podrsku i obecati zastitu, i tako ga privoliti da ostane
-
- Kontakt:
Sat od 120.000 maraka mu je ekspresno vracen, iste noci kada su mu ga ukrali.Opet, vjerujem da mu se dosta toga zgadilo nakon te noci, ali siguran sam da bi nam bio od koristi na proljece, poslije odrađenih priprema sa normalnim trenerom.spezial je napisao/la: ↑29 dec 2021, 20:27Ma spekulise se vec neko vrijeme za kapica zbog onih sranja sto je prozivio, realno niko mu ne bi mogo zamjeriti da odluci otici jer se ne osjeca sigurno ovdje. Momku treba klub i ljudi oko kluba dati podrsku i obecati zastitu, i tako ga privoliti da ostane
Šta je to Kapić pokazao u dresu Sarajeva, pa da bude neka žalost ako on ode.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 dec 2021, 18:29Dolazi Suljic ode Kapic. Ne možemo mi 2 dobra sastaviti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin