Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Hahaha tacno sam samo cekao kad ce i ovoj budali naci neko opravdanje 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Djed mraz ima bradu do pupka pa ga niko ne proziva zbog iste.
Hahaha poletile balije i Čović foruma da povežu ovo sa nekakvim imaginarnim vehabijama, Pezićem, IZom, Deda Mrazom......
41:34
Svaka čast gospodinu iz aviona.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
još će ovaj idiot što je prijetio da će srušiti avion biti okidač za zaključanje ove teme prije nove godine
a ništa idem u Mostar na doček, rezervna varijanta, a službeno objašnjenje za otkazivanje odlaska na doček u Podgorici su mjere zbog epidemiološke situacije, čuo sam da je i tamo otkazan doček u hotelu, ali to da su karte rasprodate ili je otkazan svejedno mi je, jer tamo neću ići
a ništa idem u Mostar na doček, rezervna varijanta, a službeno objašnjenje za otkazivanje odlaska na doček u Podgorici su mjere zbog epidemiološke situacije, čuo sam da je i tamo otkazan doček u hotelu, ali to da su karte rasprodate ili je otkazan svejedno mi je, jer tamo neću ići
-
- Kontakt:
Nek je zakljucaju da ti ne mozes spamat sa svojim glupostima dosado bozija.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ide ovo pod ključ do ponoći 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
ma samo Lana, koja yebena Ćamila?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na Vucicevom spisku ratnih zlocinaca svako ko je imao 18 i vise godina, a branio se.AshburtonG je napisao/la: ↑29 dec 2021, 21:25Evo razloga reakcije @dscile, dakle nikakva religijska konotacija, naravno ako je istinita prica.Cuj u letu da pokusa otvoriti vrata aviona ??? A novinara ...Čitam komentar njegovog radnog kolege. Lik nikada nije kročio u srbiju.
Srbi ga odveli u logor, sa bratom i sestrom. Sestra višestruko silovana (kasnije počinila samoubistvo), brat ubijen, on preživio sa slomljenim kostima, prebačen u Dansku na liječenje, gore ostao.
Ratne traume.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ti si najludji bratina na ovom forumu...jolicnikola je napisao/la: ↑29 dec 2021, 21:52još će ovaj idiot što je prijetio da će srušiti avion biti okidač za zaključanje ove teme prije nove godine
Imas svoj svijet i ova ti tema dodje ko terapija
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Samo ga je Patrice Kwedi izbacio iz takta. Jednom. Sljedeci post je bio vec o kraljicama soka. Kao feniks se izdigao. 

Pa ne razlikuje se ni izvorno hrišćanstvo, ako slijedis Isusa zabranjeno je sve nabrojano.
Al kako je lik glup to ne mogu da shvatim... pa sve i da se sleti u Bg, saceka se tu u avionu pola sata-sat i picis nazad za Tuzlu, bez izlaska iz aviona u Bg a kamoli prelaska granice i pasoske kontrole. Treba ovome 50k eura kazne i zabrana letenja dozivotna.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Fantasista
- Kontakt:
Kad slete u BG mislim da se busom prebacuju u TZ. Al vidi se da ga je prenos opuco opasno.Kaunas je napisao/la: ↑30 dec 2021, 07:57Al kako je lik glup to ne mogu da shvatim... pa sve i da se sleti u Bg, saceka se tu u avionu pola sata-sat i picis nazad za Tuzlu, bez izlaska iz aviona u Bg a kamoli prelaska granice i pasoske kontrole. Treba ovome 50k eura kazne i zabrana letenja dozivotna.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ma treba ukinuti sve platforme na kojima se može iznositi mišljenje, bez da osoba prethodno odradi KYC i potvrdi svoj identitet koji bi bio svima dostupan.
Lako je pisati pod nekim pseudoninima i nickovima, baš me zanima na šta bi forumi i drustvene mreže ličile kada bi pored svakog profila bila "verified" kvakica.
Živim za taj dan.
Lako je pisati pod nekim pseudoninima i nickovima, baš me zanima na šta bi forumi i drustvene mreže ličile kada bi pored svakog profila bila "verified" kvakica.
Živim za taj dan.
-
- Kontakt:
sad kad sam gledo onu zabranjenu novogodišnju epizodu "Bitangi i princeza", ja sam primjetio da je Tin Janović fakat isti Koma čovječe, ybt, u strašnom sam čudu, baš me zanima što bi Grof reko na ovo?