FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije Suljic jedini koji ne zeli zbog psovki da se vrati.Svaki igrac se raspita prije nego sto dodje u klub.Mnogi ce za manju platu ili istu igrati u Veležu ili Tuzla Sity nego u Sarajevu.Krpic kaze ne bih vise igra za Sarajevo da mi daju milion maraka,Bilbija isto ,i mnogi drugi.PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 dec 2021, 00:04Pričao drug sa Suljićem prije, kaže naježi se kad se sjeti šta mu je istok sve dobacivao dok je igrao. Pidro mali plače u svlačionici, lupa, baca stvari. Smiruju ga igrači. Ne može da podnese šta mu govore. Ko igrač je loš, ima problem, ali psovati što njemu psuju je dno. Lik u vjeri, povučen...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2021, 21:41.......................Bagarić
Suljić...................X..........................X
.................Kapić..... Đokanović
Pidro....Mujakić.....Lazić....Šabanović
...................... Dizdarević
Očekuješ nekog Hadžibegića (iskreno se nadam da će sa njim postići dogovor), ispljuvat će ga ljudi nakon 15 pobjeda i jednog kiksa. Neće ljudi da slušaju psovke nekih isfrustriranih, neostvarenih ličnosti. Koji svoj kukavičluk liječe na utakmicama Sarajeva. Hoćeš titulu, kup, Europu, hoćeš moj k. Sa takvim ponašanjem i nisi za Europe.
Ima i za takve lijeka. Još malo sabura.
-
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 dec 2021, 00:26Jel Suljic raskinuo ugovor sa tim klubom u Madjarskoj?

Zato treba slusati glas navijacaamypitar je napisao/la: ↑30 dec 2021, 08:55Nije Suljic jedini koji ne zeli zbog psovki da se vrati.Svaki igrac se raspita prije nego sto dodje u klub.Mnogi ce za manju platu ili istu igrati u Veležu ili Tuzla Sity nego u Sarajevu.Krpic kaze ne bih vise igra za Sarajevo da mi daju milion maraka,Bilbija isto ,i mnogi drugi.PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 dec 2021, 00:04Pričao drug sa Suljićem prije, kaže naježi se kad se sjeti šta mu je istok sve dobacivao dok je igrao. Pidro mali plače u svlačionici, lupa, baca stvari. Smiruju ga igrači. Ne može da podnese šta mu govore. Ko igrač je loš, ima problem, ali psovati što njemu psuju je dno. Lik u vjeri, povučen...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2021, 21:41.......................Bagarić
Očekuješ nekog Hadžibegića (iskreno se nadam da će sa njim postići dogovor), ispljuvat će ga ljudi nakon 15 pobjeda i jednog kiksa. Neće ljudi da slušaju psovke nekih isfrustriranih, neostvarenih ličnosti. Koji svoj kukavičluk liječe na utakmicama Sarajeva. Hoćeš titulu, kup, Europu, hoćeš moj k. Sa takvim ponašanjem i nisi za Europe.

Davno sam rekao, da su navijaci najveci kancer kluba, cast izuzetcima.
Mnogo igraca i trenera kvalitetnih je zbog istih otislo i nije svoj maksimum pruzilo. Prvi Bilbija, pa mozemo do sutra nabrajati ostale.
- Paraglajder
- Kontakt:
A Suljić je inače Ariel Ortega lično? Šta bi da su igrali sedamdesetih, izvršavali samoubistva vješanjem u svlačionici?amypitar je napisao/la: ↑30 dec 2021, 08:55Nije Suljic jedini koji ne zeli zbog psovki da se vrati.Svaki igrac se raspita prije nego sto dodje u klub.Mnogi ce za manju platu ili istu igrati u Veležu ili Tuzla Sity nego u Sarajevu.Krpic kaze ne bih vise igra za Sarajevo da mi daju milion maraka,Bilbija isto ,i mnogi drugi.PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 dec 2021, 00:04Pričao drug sa Suljićem prije, kaže naježi se kad se sjeti šta mu je istok sve dobacivao dok je igrao. Pidro mali plače u svlačionici, lupa, baca stvari. Smiruju ga igrači. Ne može da podnese šta mu govore. Ko igrač je loš, ima problem, ali psovati što njemu psuju je dno. Lik u vjeri, povučen...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2021, 21:41.......................Bagarić
edit:
čuj ovog gore, Pidro u vjeri pa mu ne treba psovati?

Psiho test uvesti našim vedetama, ako ne može istrpiti da mu istok *ebe dijete dok je bilo embrij onda za njega nije fudbal. Šta bi da izađe pred 50.000 ljudi?
YNWA
-
- Kontakt:
Kakav je tek pritisak u Beogradu i Splitu, gdje mlate igrače na ulici, razbijaju im auta......pa opet im kapitalci dolaze svaki prelazni rok.
Pritisak je kad radis za milju maraka i ne znas hoces li ostati na poslu do sutra, a pri tome hranis porodicu. Ovo sto oni smatraju pritiskom je luksuz kojeg bi mnogi pozeljeli. Bukvalno jedino sto radis jeste da treniras i na utakmici pokazes ono sto si do tada naucio, a pri tome primas ogromne novce za nase uslove. U biti, pritisak je izgovor za neznanje. Pogledajte na netu press konferenciju Jasikeviciusa poslije meca Barcelona - Unics. Onaj ko ne moze da izdrzi "pritisak" nije igrac za Sarajevo i to prije svega zbog nekvaliteta, a ne istoka, zapada, sjevera ili juga. Pravi igraci uzivaju u pritisku, pokazuju ono najbolje od sebe i ne traze izgovor.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Paraglajder
- Kontakt:
Možemo mi sad pričati kako su sočne psovke i povici sa istoka najblaže rečeno nekulturni, no sa tim se treba pomiriti jer generalno naše društvo pojede nedostatak stida i kućnog odgoja. Dovoljno je ući u tramvaj i provozati se tri stanice da insanu sve bude jasno.
Međutim, koliko god da ne opravdavam takav vid "pritiska" na naše igrače, uvijek će mi draži biti bolesnik Sarajeva koji je na istoku čitav život, od recimo plaćenika na terenu, u ovom slučaju Asmira Suljića, kojem bi, da mu nije FKS, vrh u karijeri bila Mladost iz Župče a zatim magacin u Amku. Je li mu valjao istok sa povicima "šejtan, šejtan"?
Međutim, koliko god da ne opravdavam takav vid "pritiska" na naše igrače, uvijek će mi draži biti bolesnik Sarajeva koji je na istoku čitav život, od recimo plaćenika na terenu, u ovom slučaju Asmira Suljića, kojem bi, da mu nije FKS, vrh u karijeri bila Mladost iz Župče a zatim magacin u Amku. Je li mu valjao istok sa povicima "šejtan, šejtan"?

YNWA
Napapijri je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:28Pritisak je kad radis za milju maraka i ne znas hoces li ostati na poslu do sutra, a pri tome hranis porodicu. Ovo sto oni smatraju pritiskom je luksuz kojeg bi mnogi pozeljeli. Bukvalno jedino sto radis jeste da treniras i na utakmici pokazes ono sto si do tada naucio, a pri tome primas ogromne novce za nase uslove. U biti, pritisak je izgovor za neznanje. Pogledajte na netu press konferenciju Jasikeviciusa poslije meca Barcelona - Unics. Onaj ko ne moze da izdrzi "pritisak" nije igrac za Sarajevo i to prije svega zbog nekvaliteta, a ne istoka, zapada, sjevera ili juga. Pravi igraci uzivaju u pritisku, pokazuju ono najbolje od sebe i ne traze izgovor.
Pravi igraci igraju u Evropi, a ne u Bosni.
Opsovati nekome dijete je nešto najgore što se može opsovati. Ja bi mu uletio na tribinu za tu psovku, pa kada bi bio ubijen.Paraglajder je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:07A Suljić je inače Ariel Ortega lično? Šta bi da su igrali sedamdesetih, izvršavali samoubistva vješanjem u svlačionici?amypitar je napisao/la: ↑30 dec 2021, 08:55Nije Suljic jedini koji ne zeli zbog psovki da se vrati.Svaki igrac se raspita prije nego sto dodje u klub.Mnogi ce za manju platu ili istu igrati u Veležu ili Tuzla Sity nego u Sarajevu.Krpic kaze ne bih vise igra za Sarajevo da mi daju milion maraka,Bilbija isto ,i mnogi drugi.PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 dec 2021, 00:04
Pričao drug sa Suljićem prije, kaže naježi se kad se sjeti šta mu je istok sve dobacivao dok je igrao. Pidro mali plače u svlačionici, lupa, baca stvari. Smiruju ga igrači. Ne može da podnese šta mu govore. Ko igrač je loš, ima problem, ali psovati što njemu psuju je dno. Lik u vjeri, povučen...
edit:
čuj ovog gore, Pidro u vjeri pa mu ne treba psovati?Kako igra dobro ga neko autom ne satare na prelazu.
Psiho test uvesti našim vedetama, ako ne može istrpiti da mu istok *ebe dijete dok je bilo embrij onda za njega nije fudbal. Šta bi da izađe pred 50.000 ljudi?
-
- Kontakt:
Da je se Kurdica riješiti i njegovi startova i Hebib samo udje da žuti dobije , ko ce ga trpiti jos godinu ipo kao i Ahmeta
- LutakSutko
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:28Pritisak je kad radis za milju maraka i ne znas hoces li ostati na poslu do sutra, a pri tome hranis porodicu. Ovo sto oni smatraju pritiskom je luksuz kojeg bi mnogi pozeljeli. Bukvalno jedino sto radis jeste da treniras i na utakmici pokazes ono sto si do tada naucio, a pri tome primas ogromne novce za nase uslove. U biti, pritisak je izgovor za neznanje. Pogledajte na netu press konferenciju Jasikeviciusa poslije meca Barcelona - Unics. Onaj ko ne moze da izdrzi "pritisak" nije igrac za Sarajevo i to prije svega zbog nekvaliteta, a ne istoka, zapada, sjevera ili juga. Pravi igraci uzivaju u pritisku, pokazuju ono najbolje od sebe i ne traze izgovor.

Na tribinama ima razne stoke i to je cinjenica, al vise ljude raspali cinjenica da rade za 8-9 stoja, prehranjuju obitelj od tog, i onda vide lika koji ima 4-5 milja kako centrira na porodiliste il ne moze dobacit do gola. Sto kaze Tobe, na treninzima se smiju i zayebavaju, na tekmama ne mogu Ljubic nadigrat, primaju ogromne pare i jos placu kad im neko opsuje. Zar svi treneri pjetlica ne uce djecu prvo da ne slusaju ni tribine ni roditelje ni nikog? Barem mene su moji treneri u lokalnom klubu tako ucili, da se iskljucim. A sta bih ja trebao kad zayebem na poslu, propadne isporuka gradje, sef mi derne sto Bogova i jos skine od plate, trebam sjest iza hale i plakat?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jest neko pratio Besica u Simm Bau? ima on kod nas mjesta za klupe? mislim Salcin ide opet u Velez.
Puna i ogromna podrska navijacima s Istoka ! Jbte nehljebima sve sto imaju !!
Cuj,Suljic intelektualac iz Hrasnice,njemu nesto smeta ? Lik zna dvije recenice bosanskog i jednu madjarskog i ono se nesto naslo javljat ?! Idi igraj balet,seljacino raspala !!
Ili Pidro ,idi uci za hodzu,okani se fudbala ,bolje i za tebe i za nas. Steta trave koju gazi !!
Fudbaleri ne odlaze iz kluba ,jer ih netko psuje. Psuje se svugdje u Evropi i svijetu. Igraci odlaze ,jer ih klub lose tretira. Ne isplacuju place,obecavaju eure,daju marke. Plate kasne,premije kasne. Puno praznih obecanja,puno nekorektnosti od strane kluba. Zato ljudi napustaju klub.
A kad neko spomenu Hadzibegica. Dovoljno sam star ,da ga se sjecam dok je igrao. Njemu se psovalo 10x koliko ovim jadovima danas. Ali Hadzija je fudbaler i covjek,njemu je to sega ,sala. Njemu ne trebaju izgovori !!
Cuj,Suljic intelektualac iz Hrasnice,njemu nesto smeta ? Lik zna dvije recenice bosanskog i jednu madjarskog i ono se nesto naslo javljat ?! Idi igraj balet,seljacino raspala !!
Ili Pidro ,idi uci za hodzu,okani se fudbala ,bolje i za tebe i za nas. Steta trave koju gazi !!
Fudbaleri ne odlaze iz kluba ,jer ih netko psuje. Psuje se svugdje u Evropi i svijetu. Igraci odlaze ,jer ih klub lose tretira. Ne isplacuju place,obecavaju eure,daju marke. Plate kasne,premije kasne. Puno praznih obecanja,puno nekorektnosti od strane kluba. Zato ljudi napustaju klub.
A kad neko spomenu Hadzibegica. Dovoljno sam star ,da ga se sjecam dok je igrao. Njemu se psovalo 10x koliko ovim jadovima danas. Ali Hadzija je fudbaler i covjek,njemu je to sega ,sala. Njemu ne trebaju izgovori !!
- robertkosar
- Kontakt:
Jel Pidro i kompanija igraju ili slusaju sta se sa tribina komentarise, Ovog Pidru bi ja objesio za muda poslije Milismija i Svinjskog a ovaj ga debil od trenera nagradio da igra.Satbi se desilo kad bi im trener zbog indolentne igre i nezalaganja opalio samar kao sto je Srbo tresno Paju.PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 dec 2021, 00:04Pričao drug sa Suljićem prije, kaže naježi se kad se sjeti šta mu je istok sve dobacivao dok je igrao. Pidro mali plače u svlačionici, lupa, baca stvari. Smiruju ga igrači. Ne može da podnese šta mu govore. Ko igrač je loš, ima problem, ali psovati što njemu psuju je dno. Lik u vjeri, povučen...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2021, 21:41.......................Bagarić
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Lako je tebe bilo naučiti da ne slušaš navijače kad tvoj lokalni klub nije imao ni njih ni tribine...napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:54Napapijri je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:28Pritisak je kad radis za milju maraka i ne znas hoces li ostati na poslu do sutra, a pri tome hranis porodicu. Ovo sto oni smatraju pritiskom je luksuz kojeg bi mnogi pozeljeli. Bukvalno jedino sto radis jeste da treniras i na utakmici pokazes ono sto si do tada naucio, a pri tome primas ogromne novce za nase uslove. U biti, pritisak je izgovor za neznanje. Pogledajte na netu press konferenciju Jasikeviciusa poslije meca Barcelona - Unics. Onaj ko ne moze da izdrzi "pritisak" nije igrac za Sarajevo i to prije svega zbog nekvaliteta, a ne istoka, zapada, sjevera ili juga. Pravi igraci uzivaju u pritisku, pokazuju ono najbolje od sebe i ne traze izgovor.![]()
![]()
![]()
Na tribinama ima razne stoke i to je cinjenica, al vise ljude raspali cinjenica da rade za 8-9 stoja, prehranjuju obitelj od tog, i onda vide lika koji ima 4-5 milja kako centrira na porodiliste il ne moze dobacit do gola. Sto kaze Tobe, na treninzima se smiju i zayebavaju, na tekmama ne mogu Ljubic nadigrat, primaju ogromne pare i jos placu kad im neko opsuje. Zar svi treneri pjetlica ne uce djecu prvo da ne slusaju ni tribine ni roditelje ni nikog? Barem mene su moji treneri u lokalnom klubu tako ucili, da se iskljucim. A sta bih ja trebao kad zayebem na poslu, propadne isporuka gradje, sef mi derne sto Bogova i jos skine od plate, trebam sjest iza hale i plakat?

Nemojte igrati očajno svaku tekmu, pa vam se neće psovati. Dakle, uvijek postoji rješenje. - F.N.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Kockoglavi
- Kontakt:
Zato je dosta raje pobjeglo na zapadnu tribinu sa istoka zbog tih degenaLutakSutko je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:50Istok je najvece zlo
kosta nas godinama
20 frustriranih idiota pljuju i psuju mrtve, djecu, kosti
Pa i sa stadiona je pobjegloKockoglavi je napisao/la: ↑30 dec 2021, 10:42Zato je dosta raje pobjeglo na zapadnu tribinu sa istoka zbog tih degenaLutakSutko je napisao/la: ↑30 dec 2021, 09:50Istok je najvece zlo
kosta nas godinama
20 frustriranih idiota pljuju i psuju mrtve, djecu, kosti
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Chony533, Ferrante071, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hamagara, keli, mercurial, NazorUso, pitar, Posejdon, riki46, Rule_hz i 169 gostiju.