LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Donnie Darko
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jan 2011, 21:27

cuj ostaje samo fisher? pa zasto onda dovode hinricha :lol:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 jan 2011, 21:29

Hinrich bi se mogao super uklopiti.
bio bi nešto kao Ron Harper...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 jan 2011, 21:31

Pasha je napisao/la:Hinrich bi se mogao super uklopiti.
bio bi nešto kao Ron Harper...
hinrich bi njima dobro dosao jer je jako dobar u odbrani ,sut ima ali mislim da od ovog nema nista ovo su vise tracevi po forumima vec realnost

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jan 2011, 21:36

Donnie Darko je napisao/la:cuj ostaje samo fisher? pa zasto onda dovode hinricha :lol:

I ja citam i bas se pitam jesam li ja lud ili sta :shock: ...cak je Heinrich idealan za Lakerse jer ima dobar sut i solidnu odbranu a nije neki razigravac sto lakersima i ne treba...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jan 2011, 22:25

Stanite zar Hinrich ne igra na dvojci. Ja koliko sam pratio njegove nastupe u Chicagu i u repci uvijek je igrao na dvojci ili mene sjecanje vara.

@ adnan24

sta mislis ko bi mogao naslijediti Jacksona. Moja prognoza je ili da ce dati povjerenje nekome iz njegovog strucnog staba ili da ce pokusati jos jedan uspjesan/uzaludan pokusaj da dovedo coacha K.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 jan 2011, 22:27

amerosm je napisao/la:Stanite zar Hinrich ne igra na dvojci. Ja koliko sam pratio njegove nastupe u Chicagu i u repci uvijek je igrao na dvojci ili mene sjecanje vara.

@ adnan24

sta mislis ko bi mogao naslijediti Jacksona. Moja prognoza je ili da ce dati povjerenje nekome iz njegovog strucnog staba ili da ce pokusati jos jedan uspjesan/uzaludan pokusaj da dovedo coacha K.

vara te sjećanje,play je ,to što je znao igrati na 2 je posve druga stvar

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 jan 2011, 22:49

Kirk je citavu karijeru igrao PG, osim kada je Gordon napustio Bullse pa je Hinrich bio najbolje rjesenje na SG za Bullse.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 jan 2011, 22:55

BIHfan je napisao/la:Kirk je citavu karijeru igrao PG, osim kada je Gordon napustio Bullse pa je Hinrich bio najbolje rjesenje na SG za Bullse.
Upravo tako.

Ono sto je najvaznije i sta je pokazatelj koliko je dobar,igrao je playa za USA repku. Bio je solidan dok je nastupao,cak mogu reci i dobar.

O njemu se govorilo i prosle sezone pa je otisao u Wizardse. Nadam se da ce ove biti nesto od njega . Volio bih da dodje u Lakerse.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 jan 2011, 23:45

majestic24 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Kirk je citavu karijeru igrao PG, osim kada je Gordon napustio Bullse pa je Hinrich bio najbolje rjesenje na SG za Bullse.
Upravo tako.

Ono sto je najvaznije i sta je pokazatelj koliko je dobar,igrao je playa za USA repku. Bio je solidan dok je nastupao,cak mogu reci i dobar.

O njemu se govorilo i prosle sezone pa je otisao u Wizardse. Nadam se da ce ove biti nesto od njega . Volio bih da dodje u Lakerse.
Bio je play USA repke, zato sto je vecina otkazivala i sto Coach K nije htio zvijezde na zalasku da uzima...Nista spektakularno nije igrao..

Sjetih se jednog **** sa SP iz Japana, i to s desne strane :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 00:02

Ma ja znam sta moze Kirk ,s njim bi vi bili prvaci bez problema.Moze cuvat obe bekovske pozicije i jedan je od boljih odbrambenih igraca sto se toga tice,moze razigrat ekipu i to jako dobro,moze iskreirat sebi sut,moze pogodit tricu.On je 2 igrao samo od kad je Rose dosao,a nisu imali boljeg na 2,sto bi i vama koristilo kad Kobe uzme loptu on ce se znat otvorit za sut.

Samo sto mislim da od ovog nece bit nista,iako bi vam on zlata vrijedio.Najbolje je to sto moze cuvat iz Bostona i Alena i Ronda i Pierca a vi to trenutno nemate ,jedan takav izbor jer Fisher ne moze ni jednog od njih cuvat.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 jan 2011, 01:32

dema je napisao/la:Alena i Ronda i Pierca a vi to trenutno nemate ,jedan takav izbor jer Fisher ne moze ni jednog od njih cuvat.

Fisher je odradio odlican posao na Allenu u proslosezonskom finalu kada je Ray samo u onoj drugoj utakmici bio na nivou...a njega kada onako krene sut onda nije uopste bitno ko ga cuva...iako slazem se da bi Heinrich bio odlicno pojacanje...

@amerosm

Pojma nemam ko bi mogao biti nasljednik Phila...ja ne mogu da zamislim Lakerse koji ne igraju trougao napad...ne mogu zamisliti da neko drugi trenira Kobe-ja...mislim da smo najblizi varijanti da Kobe postane trener-igrac jer bilo ko drugi osim Phila mislim da nece imati neki uticaj kod Bryanta...naravno nece Kobe biti zvanicno trener ali i danas sa Philom cesto Kobe na time-out uzima onu plocu i crta nekakve akcije :D ...malo glupo to sve zvuci ali mislim da nije toliko nemoguce... :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 08:00

adnan24 je napisao/la:
dema je napisao/la:Alena i Ronda i Pierca a vi to trenutno nemate ,jedan takav izbor jer Fisher ne moze ni jednog od njih cuvat.

Fisher je odradio odlican posao na Allenu u proslosezonskom finalu kada je Ray samo u onoj drugoj utakmici bio na nivou...a njega kada onako krene sut onda nije uopste bitno ko ga cuva...iako slazem se da bi Heinrich bio odlicno pojacanje...

@amerosm

Pojma nemam ko bi mogao biti nasljednik Phila...ja ne mogu da zamislim Lakerse koji ne igraju trougao napad...ne mogu zamisliti da neko drugi trenira Kobe-ja...mislim da smo najblizi varijanti da Kobe postane trener-igrac jer bilo ko drugi osim Phila mislim da nece imati neki uticaj kod Bryanta...naravno nece Kobe biti zvanicno trener ali i danas sa Philom cesto Kobe na time-out uzima onu plocu i crta nekakve akcije :D ...malo glupo to sve zvuci ali mislim da nije toliko nemoguce... :mrgreen:
odradio,to si dobro rekao a nebi bas rekao sjajan,vise solidan ipak je to otislo u 7 utakmica,slobodan je Larry Brown

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 jan 2011, 12:52

dema je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:

@amerosm

odradio,to si dobro rekao a nebi bas rekao sjajan,vise solidan ipak je to otislo u 7 utakmica,slobodan je Larry Brown
Fisher je cuvao Allena itekako korektno, upravu je adnan....
Maltene mu je bio na ruci u svakoj situaciji..

A Brown, ja mislim da nema apsolutne sanse da trenira LAL :D :D
Prije ce Kobe da se oprosti nego da mu ovaj bude trener...

Mada mozda kad ne bi osvojili bi Phil ostao jos jednu sezonu, jer sta ce Phil bez kosarke, penzija za njega nije, i pored svih problema :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 jan 2011, 00:45

Procitao sam prvi dio ovog nekog blog sajta Ispod obruca, i covjek pise da cemo jednog dana pisati o ovoj ekipi Bostona kao o jednoj od najboljih svih vremena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I tu sam prestao da citam :D :D :D

Poslije letimicno gdje Bryanta naziva Salmonsom, Jacksonom i slicno ne treba komentirati...

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jan 2011, 12:38

Za sinocnju predstavu No Comment i svi igraci trebaju da se :oops: :oops: :oops: :oops:
Ono je sinoc bio Sacramento pored Cavsa najlosija ekipa ove sezone u NBA ligi i oni jos izgube na domacem terenu. :roll: :roll:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 jan 2011, 12:47

amerosm je napisao/la:Za sinocnju predstavu No Comment i svi igraci trebaju da se :oops: :oops: :oops: :oops:
Ono je sinoc bio Sacramento pored Cavsa najlosija ekipa ove sezone u NBA ligi i oni jos izgube na domacem terenu. :roll: :roll:
Ja sam vidio rezultat i bila mi je muka bilo sta da komentarisem. Klupa je zakazala prilicno,Shanon je bio jedini dobar. Odom samo 4 poena :o :o :o :o :o

Daj Boze da dovedu Hinricha,jel nemoze se ovako s Fisherom,nemoze!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 jan 2011, 12:47

neno#4 je napisao/la:Procitao sam prvi dio ovog nekog blog sajta Ispod obruca, i covjek pise da cemo jednog dana pisati o ovoj ekipi Bostona kao o jednoj od najboljih svih vremena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I tu sam prestao da citam :D :D :D

Poslije letimicno gdje Bryanta naziva Salmonsom, Jacksonom i slicno ne treba komentirati...

Kompleksi su cudo...samo sto nije pisao kako je Kobe los muz i kako ce njegova djeca imati loseg tatu :D ...sa druge strane Allen ispade najbolji kosarkas svih vremena...ali volim ja procitati ovakav tekst,bude mi veci gust kada Kobe i Lakersi objasne neke stvari na kraju sezone...

Inace sinoc poraz od Kingsa...jedna od onih utakmica u ovoj sezoni kada se protivnik podcijeni maksimalno...a izgleda da su igraci vec fokusirani na nedelju i Boston...isto se moze reci i za zelene koji su tesko porazeni u Phoenixu...Kobe je od sinoc osmi na listi strijelaca svih vremena...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 jan 2011, 03:26

Ne mogu da vjerujem da se SK odlucio prenosti utakmicu OKC-MIA i ako se najveca utakmica ovog takmicenja igra u najboljem mogucem terminu tj. u 12.30 po lokalnom, odnosno u 21.30 h po nasem vremenu. Bio sam ubjedjen da ce se ove godine odluciti za LAL-BOS, jer su i prosle godine bili zahebali situaciju prenosenjem utakmice Toronta protiv Knicksa ja mislim.
Nista sutra moram trazizi stream i onda se moram hebavati i zivcirati ispred racunara jer ne znamo sta ce pruziti nasi igraci, a trenutno su isto kao Kinder jaje nikad ne znas sta te ceka. Ili cemo ih nabiti preko +10 razlike ili ce on nas nabiti mislim da trece solucije nema.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 jan 2011, 03:31

amerosm je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se SK odlucio prenosti utakmicu OKC-MIA i ako se najveca utakmica ovog takmicenja igra u najboljem mogucem terminu tj. u 12.30 po lokalnom, odnosno u 21.30 h po nasem vremenu. Bio sam ubjedjen da ce se ove godine odluciti za LAL-BOS, jer su i prosle godine bili zahebali situaciju prenosenjem utakmice Toronta protiv Knicksa ja mislim.
Nista sutra moram trazizi stream i onda se moram hebavati i zivcirati ispred racunara jer ne znamo sta ce pruziti nasi igraci, a trenutno su isto kao Kinder jaje nikad ne znas sta te ceka. Ili cemo ih nabiti preko +10 razlike ili ce on nas nabiti mislim da trece solucije nema.
pa gledaj preko linka, a i sto se bunis, bice dobra tekma izmedju oklahome i miamija...obracun duranta i jamesa,jedva cekam.... ako nemas link dacu ti za tekmu izmedju bostona i lakersa ;)

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 30 jan 2011, 21:11

drug, mozes li postaviti link za lal-bos ako ti nije problem? hvala

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.