FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Fabio Blanco.
Nisam znao da je Ferran rođen 29. februara. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
dobre vijesti, Dembele nece produziti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
zaista ne znam na osnovu cega trazi/ili njegovi agenti toliki novac, za ovih pet sezona u barci nije opravdao ulozeni novac, osim toga, sklon je povredama, profesionalizam mu nije jaca strana... okej, neka engleska ekipa ce mu dati taj novac, jer imaju para za bacanje
- 126 matches
- 30 goals
- 23 assists
- 104 matches missed due to injury
bolju statistiku ima napadač nekog kluba sa dna tabele, a igrao uz najboljeg ikad, pola asistencija i nisu asistencije nego dodavanja obična
imam osjećaj da je klošar odigrao ona dva dobra poluvremena samo da bi izvukao više love, onda bi opet po starom .. nikad od njega igrača
- 30 goals
- 23 assists
bolju statistiku ima napadač nekog kluba sa dna tabele, a igrao uz najboljeg ikad, pola asistencija i nisu asistencije nego dodavanja obična
imam osjećaj da je klošar odigrao ona dva dobra poluvremena samo da bi izvukao više love, onda bi opet po starom .. nikad od njega igrača
Dakle, više od dvije sezone levat proveo po bolnicama i uzimao pare od Barcesombrero je napisao/la: ↑29 dec 2021, 22:43- 126 matches
- 30 goals
- 23 assists
Ne znam na osnovu čega traže povećanje plate i još 20 miliona na ruke za produženje. 
Za ovaj bezobrazluk ga poslat na tribine do kraja sezone, ako ne stigne bilo kakva ponuda u januaru.
Za ovaj bezobrazluk ga poslat na tribine do kraja sezone, ako ne stigne bilo kakva ponuda u januaru.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Odavno gluplji igrac nije igrao u dresu Barce, ne pamtim veceg kloca, a da je toliko placen, pa lik je kasnio na treninge zbog igranja fortnitea po svu noć
sve mu se to tolerisalo, kasnilo sa prodajom - a trebalo je prodavati debila vec nakog druge sezone... i opet takva gluperda poput Dembelea je uspio izvuci milione para od Blaugrane ni zašto
Što opet samo potvrđuje kakav kreten je bio Barto.
Što opet samo potvrđuje kakav kreten je bio Barto.
-
Salahudin123
- Kontakt:
Pozdrav Culesi..novi sam na forumu i bice mi zadovoljstvo druziti se s vama..fan sam Barce od ere Mehe Kodre, bilo je i prije klimavih perioda, prebrodit ce se i ovo sve
za pocetak pozdraviti Dembelea, zao mi je neiskoristenog potencijala, ali ako je istina ovo oko produzenja ugovora onda nije vrijedno zaliti za njim..pregrst ozljeda i neozbiljnosti s njegove strane da bi trazio ono sto trazi tako da nek bude pozdravljen..mogao je puno vise ali draze igrice.
Treba ga uvalit Englezima i dat šansu La Masiji
- ElCartel11
- Kontakt:
Nogirati ga vec sad na zimu. Newcastle mi se cini kao jedini, da ga moze placati i da ga želi.
Sto dalje levata od kluba nek negdje drugo izigrava klauna.
Sto dalje levata od kluba nek negdje drugo izigrava klauna.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Rijesis se Dembelea a dovedes OLMA 

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Srklet mi stvara ova prilika kad god je vidim
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nosi hablečinu što dalje..
Kako slika daje druge odgovore pored naravno da je Kuntakinte obicna panjina i beskorisna stetocina.
Pogledas Messija koji je i asistirao , oko njega 3 igraca kao klade povaljali, i onda ovaj hadalj ne moze to da iskoristi.
Slika i prilika zadnjih X godina dok je i Messi bio tu.Jedan igra , stvara , al sa klocevima ne mozes , jednostavno ne vrijedi.
Drago mi je sto odlazi,Dembele je bas fula , bezveze igrac.
Dati mladima sansu i pokusati dovesti neko ljevonogo desno krilo
Šta kaže tripletu je Dembele izbio, a ne hadalj Alba na Enfildu sa onim zicerom kad Messiu vraća loptu, a ovaj se takođe šegači sa njom.
Tad smo u Liveprul odnijeli sjajnu prednost, oni desetkovani, i izbacete. Teško da je tu Dembele išta skrivio.
Nek ide, traži previše novca, a stalno povrijeđen. Očigledno da se agent dogovorio već s nekim klubom, pa sad pritisika Barsu za novac.
Dovesti Antonya iz Ajaxa, recimo.
Recimo imali smo Emersona u ekipi kao desnog beka, zbog čega momak nije dobio šansu boga pitaj.
Tad smo u Liveprul odnijeli sjajnu prednost, oni desetkovani, i izbacete. Teško da je tu Dembele išta skrivio.
Nek ide, traži previše novca, a stalno povrijeđen. Očigledno da se agent dogovorio već s nekim klubom, pa sad pritisika Barsu za novac.
Dovesti Antonya iz Ajaxa, recimo.
Recimo imali smo Emersona u ekipi kao desnog beka, zbog čega momak nije dobio šansu boga pitaj.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.