FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
43
30%
Darko Milanič
28
20%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
21
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
14
10%
Samo stranac
35
25%

Ukupno glasova: 142

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 30 dec 2021, 14:58

izdzezveubrazil je napisao/la:
30 dec 2021, 14:50
Zrinjski ima šest titula, a nakon proljetnog dijela, imat će sedam titula u Premijer ligi BiH. Sarajevo ima tri titule. Za 20 godina dakle, bili su prvak sedam puta.

Za to vrijeme, mi se kur.čimo i nama pohvalno što kod nas Todor nije mogao pružiti maksimum, što se Bilbija tresao od straha, što se pojedincima strava morala saljevati.

Ja ne znam jesu li tu debili igrači, Zrinjski ili mi? Pošto, Zrinjski ima titule, ti igrači imaju titule, mi imamo kur.činu. Nije poenta da dovedeš Jajala i Benku umjesto Rustemovića i Bilbije, nego da ti svaki igrač pruži maksimum, kako god se zvao. Naravno da će uvijek Jajalo i Benko biti igračine, ali ako ti trebaju takvi fudbaleri samo da bi bio bolji od Todorovića i sličnih, onda se nešto jeb.eno pogrešno radi.
To je jedna strana medalje sto niko da se zapita sto je to tako? Jest da su psovke koje se koriste dno dna ali isti ti igraci kad dodju kod nas svane im nargile,trebe,kafane,lumpovanja do zore itd a rijetki su nesto pokazali pa kad pocne curicama istok da psuje sve zivo onda placu. Fanimo npr hladi du.pe uzima pare malo bolestan,malo prst malo ruka i prodje ugovor

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 30 dec 2021, 15:01

Posto vidim ovdje dosta raje samo prati nasu ligu, malo pogledati sta se desava i u ostalim ligama.

A nasim curicama smetaju psovke pa zato igraju lose vjerovatno 🤣

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 30 dec 2021, 15:02

LutakSutko je napisao/la:
30 dec 2021, 11:35
FOUL (language & behaviour)
ABUSE (abusive behaviour)
RACISM (racist chanting & shouting)
HPH (homophobic chanting)
DRINK (drinking alcohol in view of the pitch)
SMOKE (smoking in the stadium)
STAND (persistent standing)
PYRO (use of or intended use of any pyrotechnic or smoke bomb)

pravila u Engleskoj
psovanje, deranje, prijetnje, rasizam, homofobija, cuganje, pusenje, stajanje i pirotehnika su zabranjeni
Ovo EPL ? Pa oni su grobari nogometa i fudbala. Ovo veze nema s mozgom. Citav pokret u svijetu je izasao protiv ovoga,svako ko ima casti ponosa i muda je protiv ovoga !
Nemojte se tjesiti,najveci psovaci s Istoka su sasvim dobro situirani ljudi,iznad prosjeka. A na Istoku nas je malo,svi se poznajemo,znam sta govorim.
A cijena karata treba podici. Da ,cijene budu normalne za evropski fudbal u 21 vijeku. Sjever 20,Istok 30,Zapad 40. Nista ispod toga. A s ovim cijenama,najvise bi doslo nas psovaca s Istoka !! :mrgreen: :mrgreen:

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 dec 2021, 15:05

Vidiš, drago mi je da si to spomenuo. Fanimu se ne psuje, niko živ Fanimu ne psuje. Bodulu se ne psuje. Sušiću se nije psovalo.

Psuje se Pidri. Psovalo se Suljiću. Psovalo se Rustemoviću. Psovalo se Bekiću. Psovalo se Bilbiji. Sve likovi koji su se trudili, koje definitivno nije uvijek išlo, ali koji su ginuli na terenu.

Meni je psovanje sasvim ok, ako je odgovor na nečiji bezobrazluk i loše ponašanje, te neprofesionalizam. Ali takvima se nikad ne psuje. Uvijek se psuje ovima što ginu. Dakle, ako igrač daje svoj maksimum, od psovke sigurno neće zaigrati bolje, može samo lošije. A svi ovi gore kojima se **** od do uvijek su davali maksimum. Drugo je što ne znaju. Dakle, ako mu opsuješ kosti svih mrtvih u historiji porodice, on će zaigrati bolje je li?

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 dec 2021, 15:07

f0rest1946 je napisao/la:
30 dec 2021, 15:01

Posto vidim ovdje dosta raje samo prati nasu ligu, malo pogledati sta se desava i u ostalim ligama.

Jesi ti pogledao ovaj svoj klip, živ bio?

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 30 dec 2021, 15:10

30 dec 2021, 15:07

Jesi ti pogledao ovaj svoj klip, živ bio?
Naravno.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 dec 2021, 15:11

I šta ti on pokazuje?

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 30 dec 2021, 15:25

Ne razumijem poentu ovog posta? Pa svugdje ima pacijenata a pogotovo na stadionu, ne treba se vadit na to da ima glupog naroda na klubu je da koliko god mogu izbace seljakluk sa stadiona. Recite mi ko bi volio dijete svoje povest na Koševo, sa morbidnim psovkama, rasizmom, a pogotovo zbog vutre? Nisam ni ja za to da se maze igrači ali stvari koje se izgovore na onom stadionu su bruka za čitav grad, na utakmicama reprezentacije nema onakvog krkanluka ne znam da li je zbog cijene karata ili ne ali istina je.

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 30 dec 2021, 15:26

bodi123 je napisao/la:
30 dec 2021, 14:45
Kakve bolan psovke, pa ne psuje se kod nas samo. Šta to navijači Zvezde na Marakani ili Hajduka na Poljudu ne psuju svojima jel :lol: Ili navijači Reala Baleu i društvu, navijači Liverpoola Morenu i takvima, itd itd

Naravno ne opravdavam seljačluk s istoka, al ti si igrač, imaš platu da radiš i igraš lopte. Moraš se naučiti nositi sa pritiskom, sa psovkama... možda zvuči brutalno ali tako je. ;) Ko se ne može nositi ima Vratnik, ima Famos...

To što Suljić priča je klasična ubleha. Igrao bi on za 20 milja ko navijen, i slušao sve psovke, gutao ih da se ne osvrne.
Ako mu daju 20 milja na svaku psovku treba odgovoriti sa hvala lijepa
Do smrti odani!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 30 dec 2021, 15:29

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
30 dec 2021, 15:25

Ne razumijem poentu ovog posta? Pa svugdje ima pacijenata a pogotovo na stadionu, ne treba se vadit na to da ima glupog naroda na klubu je da koliko god mogu izbace seljakluk sa stadiona. Recite mi ko bi volio dijete svoje povest na Koševo, sa morbidnim psovkama, rasizmom, a pogotovo zbog vutre? Nisam ni ja za to da se maze igrači ali stvari koje se izgovore na onom stadionu su bruka za čitav grad, na utakmicama reprezentacije nema onakvog krkanluka ne znam da li je zbog cijene karata ili ne ali istina je.
Ma pokazujem samo sta bih ovi igraci trebali poslije ovakvih stvari da zavrse karijeru???

Ne podrzavam psovke niti idem na istok ali glupo mi da se brane nase curice koji imaju jako dobre plate a ne znaju osnovne stvari u fudbalu, igrac treba da se samo koncentrise na teren i tjt , treba da ga briga sta ce mu ko psovati.

Ako si profesionalac psovke ti nece smetati 😀

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 dec 2021, 15:31

Psovki ima svugdje, pa i u mostaru.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 dec 2021, 15:31

Prvo, smetaju li profesionalcima na tvom klipu psovke i sve ostalo? Da ti odgovorim, smetaju.

Drugo, je li nešto poduzeto u tim klubovima protiv izgrednika? Da ti odgovorim, itekako jeste. Google ti je prijatelj.

Treće, jesi svjestan da 98% stvari na klipu zapravo pokazuje ponašanje domaćih navijača prema gostujućim fudbalerima, a ne prema svojim?

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 30 dec 2021, 15:38

Joj da hoce objavit novog trenera ili pojacanje da ovaj smor od teme prodje haha ne podrzavam psovanje ali isto tako ako si profesionalac nauci se nositi s tim

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 dec 2021, 15:40

keli je napisao/la:
30 dec 2021, 15:38
Joj da hoce objavit novog trenera ili pojacanje da ovaj smor od teme prodje haha ne podrzavam psovanje ali isto tako ako si profesionalac nauci se nositi s tim
Ali vidi brate, ja odbijem da se naučim nositi s tim, odem u drugi klub i postanem najtrofejniji igrač u historiji lige. E to je problem.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 30 dec 2021, 15:40

30 dec 2021, 15:31
Prvo, smetaju li profesionalcima na tvom klipu psovke i sve ostalo? Da ti odgovorim, smetaju.

Drugo, je li nešto poduzeto u tim klubovima protiv izgrednika? Da ti odgovorim, itekako jeste. Google ti je prijatelj.

Treće, jesi svjestan da 98% stvari na klipu zapravo pokazuje ponašanje domaćih navijača prema gostujućim fudbalerima, a ne prema svojim?
evo ti npr ovaj klip.

I popusti me vise bgti, branis Rustemovica i Bekica covjece to su katastrofe od igraca i mislis da bih bili bolji da im se nije psovalo kako ti kazes ma daj.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 30 dec 2021, 15:46

Kaže Avaz trener do prozivke. Vjerovatno iduće godine. Mirno spavajte. :D

Ponuđeno Sušiću i Hadžibegiću, ali ništa od tog.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 dec 2021, 15:50

Ma kenjaju raznorazni portali oko novog trenera, a niko nije imao pojma da će se sa Sablićem raskinuti ugovor.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 30 dec 2021, 15:55

MaroonBjelave je napisao/la:
30 dec 2021, 15:50
Ma kenjaju raznorazni portali oko novog trenera, a niko nije imao pojma da će se sa Sablićem raskinuti ugovor.
:thumbup:

Ja veze nemam ko je/su kandidat(i), ali potpuno bih istu listu imena napravio.

Kategorije

Bivše legende: Sušić, Hadžibegić.

Bivši fudbaleri koji se bave trenerskim poslom: Trivunović, Maksimović, Varešanović

Bivši bh. reprezentativci koji se bave trenerskim poslom: Akrapović, Topić, Bajramović itd.

Dodaš tu još jedno, dva imena iz regije, i recikliraj do mile volje.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 dec 2021, 16:00

Psovanje u 95% slucajeva nije opravdano.

Bekric rustemovic pidro hodzic kurdic i takvi igraci nikad nisu igrali ispod svoih mogucnosti uvjek su davali onoliko koliko ZNAJU I MOGU..

Evo primjer Ahmetovic uzas ove godine niko mu ne psuje (skoro niko) jer je prije 2 godine bio dobar, sad Benko da dodje i da bude nivo pidre (niko mu nece psovat jer je nekad bio dobar)

Nas narod je navikao kad udari na mehko onda samo gazi dok mozes, a kad je tvrdo brzo podvije rep..

Nije Rustemovic kriv sto nas klub nije ustanju dovest boljeg igraca, al nasim navijacima jeste.

Isto tako i u polutici necu da glasam kradu nacelnik lop komesar lopov direktor lopov, necu da glasam moj glas nije bitan, a u biti nece da glasa jer mu je lijeno bit u redu i potrosit pola sata spavanja ili pijenje kahve po kofanama..

Moj prijedlog je

Za utakmicu za koju se proda 6 k i vise ulaznica angazovat policiju i security i postavit tampon zone po zdenki i ko god bude psovao upozorit ga jednom dva puta treci put izbacit ga vani zapisat ime prezime broj licne slikat ga i 10 godina kazna zabranom dolaska na kosevo

Tako isto za glasanje kazna od 50 km ako ne glasas 30 km ako ponistis listic, vjerujte da bi nakon 3 ciklusa glasanja (6 godina ) u bosni bi se vise promjenilo stanje nego za ovih 26 godina..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 30 dec 2021, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 dec 2021, 16:02

30 dec 2021, 15:55
MaroonBjelave je napisao/la:
30 dec 2021, 15:50
:thumbup:

Ja veze nemam ko je/su kandidat(i), ali potpuno bih istu listu imena napravio.

Kategorije

Bivše legende: Sušić, Hadžibegić.

Bivši fudbaleri koji se bave trenerskim poslom: Trivunović, Maksimović, Varešanović

Bivši bh. reprezentativci koji se bave trenerskim poslom: Akrapović, Topić, Bajramović itd.

Dodaš tu još jedno, dva imena iz regije, i recikliraj do mile volje.
Ma da, pojedini cirkulišu uvijek kad je upražnjena klupa i od čijih imena mi se diže kosa na glavi (ovo malo kose, tačnije)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, N3R3D, Proximic, rimljanin90, UltraSa46 i 84 gosta.