Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
s.1., malo sam ja skratio tekst izbacivsi dijelove gdje objasnjavaju da smo u financ. krizi da ne bude predug tekst.FK Željezničar i američki biznismen bh. porijekla, Eldin Diglisić, nalaze se u finalnim pregovorima oko ulaska u klub sa Grbavice. Dolazak investitora riješio bi veliki broj problema koji su izazvani finansijskom krizom koja je uzdrmala premijerligaša sa Grbavice.
Vedran Vrhovac, Luka Juričić i Mustafa Mujezinović zatražili su raskid ugovora na štetu kluba. Razlog za to su, kako smo već pomenuli, dugovanja kluba prema njima, ali kako nam je potvrđeno i činjenica da sva trojica imaju ponude drugih klubova iz Premijer lige BiH. Konkretne ponude imaju i Petar Bojo i Nedim Mekić, ali kako smo saznali oni nisu predali papire prema komisijama N/FS BiH i ostaje da se vidi, da li će se oni pojaviti na prozivci.
Dovođenje investitora je jedna od ključnih stvari za Željezničar, ali svakako da na Grbavici moraju voditi računa i o igračkom kadru. Početak priprema je sve bliže, a svaki odlazak je teško nadoknadiv tokom zimske pauze, kada je manje igrača na tržištu.
Sta pricas ti druze svega ti i sta pokusavas? Ne gotivis ga, okej, postujem to, ali dva posta o nekom trpljenju godinama?Manijakdolopate je napisao/la: ↑29 dec 2021, 20:12Šta smo ga trpili, prvi put da čovjek igra, od kako je došao nije u zapisniku bio, ova naša nesreća ga promovisala.lendra je napisao/la: ↑29 dec 2021, 15:25Jedino Vrhovca ce mi biti zao, mlad je ima sve predispozicije da bude odlican DF a pogotovo sto smo ga trpili godinama u nazad, da bi sada kada je stasao trazio da ide ali u takvoj smo situaciji da kad igrac trazi da ide moras ga pustiti zbog dugovanja i to uz dog das mu ciste papire da ne tuzi klub u velikim smo **** hajde amerikanac ako nas ti ne iscupas mi smo gotovi
Admir74 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:51FK Željezničar i američki biznismen bh. porijekla, Eldin Diglisić, nalaze se u finalnim pregovorima oko ulaska u klub sa Grbavice. Dolazak investitora riješio bi veliki broj problema koji su izazvani finansijskom krizom koja je uzdrmala premijerligaša sa Grbavice.
Ko je naumio neka ide, i ne treba nam.1921boy je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:57Admir74 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:51FK Željezničar i američki biznismen bh. porijekla, Eldin Diglisić, nalaze se u finalnim pregovorima oko ulaska u klub sa Grbavice. Dolazak investitora riješio bi veliki broj problema koji su izazvani finansijskom krizom koja je uzdrmala premijerligaša sa Grbavice.![]()
Nisi skontao očigledno šta sam napisao, ja sam na Vedranovoj strani, govorim samo da mu nije pružena prilika dok nismo u ove belaje upali.Corcaigh je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:07Sta pricas ti druze svega ti i sta pokusavas? Ne gotivis ga, okej, postujem to, ali dva posta o nekom trpljenju godinama?Manijakdolopate je napisao/la: ↑29 dec 2021, 20:12Šta smo ga trpili, prvi put da čovjek igra, od kako je došao nije u zapisniku bio, ova naša nesreća ga promovisala.lendra je napisao/la: ↑29 dec 2021, 15:25Jedino Vrhovca ce mi biti zao, mlad je ima sve predispozicije da bude odlican DF a pogotovo sto smo ga trpili godinama u nazad, da bi sada kada je stasao trazio da ide ali u takvoj smo situaciji da kad igrac trazi da ide moras ga pustiti zbog dugovanja i to uz dog das mu ciste papire da ne tuzi klub u velikim smo **** hajde amerikanac ako nas ti ne iscupas mi smo gotovi
Covjek godinu ipo kod nas a ne “godinama”, nismo ga “trpili” nego se tako radi sa mladim igracem, a zapisnik i “promovisanje” necu ni komentarisati
Bojo i Mekić ostaju. I ostali ostaju, možda par odlazaka od ostalih tipa Vištica, Kovačević, Stjepanović uz Juričića, Mujezinovića i Vrhovca.Mamba21 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 14:39Veliki nedostatak bi bili Mekić i Vrhovac
Od ostalih igrača Malić, Drina, Beća, Bojo, Bender, Aco
Za ovim ostatkom je apsolutno svejedno, nikakve prevelike koristi, a ni štete.
Imam osjećaj da će nas ona ulizica Ivković pokopati na zimu sa odlaskom naših igrača
Insajder1921boy je napisao/la: ↑30 dec 2021, 14:57Bojo i Mekić ostaju. I ostali ostaju, možda par odlazaka od ostalih tipa Vištica, Kovačević, Stjepanović uz Juričića, Mujezinovića i Vrhovca.Mamba21 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 14:39Veliki nedostatak bi bili Mekić i Vrhovac
Od ostalih igrača Malić, Drina, Beća, Bojo, Bender, Aco
Za ovim ostatkom je apsolutno svejedno, nikakve prevelike koristi, a ni štete.
Imam osjećaj da će nas ona ulizica Ivković pokopati na zimu sa odlaskom naših igrača
Izvinjavam se, na prethodnim stranicama se pisalo o ovome sto sam naveo i onda sam po automatizmu umjesto da procitam sta si napisao, samo prokomentarisao.Manijakdolopate je napisao/la: ↑30 dec 2021, 14:16Nisi skontao očigledno šta sam napisao, ja sam na Vedranovoj strani, govorim samo da mu nije pružena prilika dok nismo u ove belaje upali.Corcaigh je napisao/la: ↑30 dec 2021, 11:07Sta pricas ti druze svega ti i sta pokusavas? Ne gotivis ga, okej, postujem to, ali dva posta o nekom trpljenju godinama?Manijakdolopate je napisao/la: ↑29 dec 2021, 20:12
Šta smo ga trpili, prvi put da čovjek igra, od kako je došao nije u zapisniku bio, ova naša nesreća ga promovisala.
Covjek godinu ipo kod nas a ne “godinama”, nismo ga “trpili” nego se tako radi sa mladim igracem, a zapisnik i “promovisanje” necu ni komentarisati
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, drzgemboadislic, Levin i 48 gostiju.