FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Hehe Tuzlac, niko ne spori da je ovo rezultatski najbolja polusezona PL međutim niko ne spori da od 15-16 odličnih igrača većinu minule sezone imaju igru bez igre i da ekipe koje nešto znače lako izlaze na kraj sa TC
Zašto je to tako ja neznam, sigurno nije do Zrinjskog a nije ni do nas sa foruma jer mi niti treniramo ekipu niti je plaćamo
Jest dobra polusezona al' mogla je biti i puno bolja. Ja sam još uvijek mišljenja da se treba riješiti Morisa naći stopera tipa Kojića ibar jednog dobrog beka a gore ako se šta nađe ok a ako ne zadržati postojeći kadar
Zašto je to tako ja neznam, sigurno nije do Zrinjskog a nije ni do nas sa foruma jer mi niti treniramo ekipu niti je plaćamo
Jest dobra polusezona al' mogla je biti i puno bolja. Ja sam još uvijek mišljenja da se treba riješiti Morisa naći stopera tipa Kojića ibar jednog dobrog beka a gore ako se šta nađe ok a ako ne zadržati postojeći kadar
Biće i odlazaka i dolazaka. Valja još para dati ,nema druge.Ako hočeš vrh ekipa mora biti 100%.Naš roster jest na nekim pozicijama imao 2 igrača iste vrijednosti ali na nekim nije.Otuda je malo rotirano i sve se svelo na 13-14 igrača.Da smo bili meta sudija ,jesmo ,to niko ne može poreći.( 6-7 bodova su nam ukrali)No idemo dalje.Beledija je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:19Hehe Tuzlac, niko ne spori da je ovo rezultatski najbolja polusezona PL međutim niko ne spori da od 15-16 odličnih igrača većinu minule sezone imaju igru bez igre i da ekipe koje nešto znače lako izlaze na kraj sa TC
p.s.
Drago mi je kad vidim da Željezničar krepava.Kako su nas tukli kako im je Sabrija svirao na njihov mlin? Božiji čovječe.Poništi čist gol Krpiću.I da ne navodim ostale ,znamo napamet.
Znamo mi da su vama Vice i prekodrinaši draži,al još malo ovu polusezonu,ubrzo će Anex 7!tuzlac je napisao/la: ↑27 dec 2021, 10:57Beledija je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:19Hehe Tuzlac, niko ne spori da je ovo rezultatski najbolja polusezona PL međutim niko ne spori da od 15-16 odličnih igrača većinu minule sezone imaju igru bez igre i da ekipe koje nešto znače lako izlaze na kraj sa TC
p.s.
Drago mi je kad vidim da Željezničar krepava.Kako su nas tukli kako im je Sabrija svirao na njihov mlin? Božiji čovječe.Poništi čist gol Krpiću.I da ne navodim ostale ,znamo napamet.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ne treba mrziti Želju što je Sabrija poništio Krpiću gol... nije ga poništio Željo nego Sabrija..ja se iskreno nadam da će Željo naći načina da prevaziđe trenutne poteškoće dovoljno je bez veze što je Čelik tamo gde nebi trebao biti.tuzlac je napisao/la: ↑27 dec 2021, 10:57Biće i odlazaka i dolazaka. Valja još para dati ,nema druge.Ako hočeš vrh ekipa mora biti 100%.Naš roster jest na nekim pozicijama imao 2 igrača iste vrijednosti ali na nekim nije.Otuda je malo rotirano i sve se svelo na 13-14 igrača.Da smo bili meta sudija ,jesmo ,to niko ne može poreći.( 6-7 bodova su nam ukrali)No idemo dalje.Beledija je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:19Hehe Tuzlac, niko ne spori da je ovo rezultatski najbolja polusezona PL međutim niko ne spori da od 15-16 odličnih igrača većinu minule sezone imaju igru bez igre i da ekipe koje nešto znače lako izlaze na kraj sa TC
p.s.
-
- Kontakt:
Gdje nam je ElvirBaljic da nam da kakve informacije? Hocel biti jos odlazka iz ekipe? Hocel se sta dovesti? Kakva je situacija
Nije riječ o mržnji.Ja sam njih pažljivo pratio sve poratne godine i sve su nazor guralii druge gazili osim koalicionih partnera.Sad i je došla faktura.Dužni su Bogu i narodu.Od njih svi okreću glavu.Veliki su kandidat za 1. federalnu i neka su.Kako su oni samo te večeri vrijeđali igrače Tuzle, i podrinjce općenito.Pa to pas sa maslom ne bi pojeo.Kakvi promašeni navjači Bože sačuvaj.Čisti govor mržnje pomahnitalih budala koje neće sebi da priznaju da su u teškoj krizi iz koje se ne izlazi personalnim promjenama.Beledija je napisao/la: ↑27 dec 2021, 12:13Ne treba mrziti Želju što je Sabrija poništio Krpiću gol... nije ga poništio Željo nego Sabrija..ja se iskreno nadam da će Željo naći načina da prevaziđe trenutne poteškoće dovoljno je bez veze što je Čelik tamo gde nebi trebao biti.tuzlac je napisao/la: ↑27 dec 2021, 10:57Biće i odlazaka i dolazaka. Valja još para dati ,nema druge.Ako hočeš vrh ekipa mora biti 100%.Naš roster jest na nekim pozicijama imao 2 igrača iste vrijednosti ali na nekim nije.Otuda je malo rotirano i sve se svelo na 13-14 igrača.Da smo bili meta sudija ,jesmo ,to niko ne može poreći.( 6-7 bodova su nam ukrali)No idemo dalje.Beledija je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:19Hehe Tuzlac, niko ne spori da je ovo rezultatski najbolja polusezona PL međutim niko ne spori da od 15-16 odličnih igrača većinu minule sezone imaju igru bez igre i da ekipe koje nešto znače lako izlaze na kraj sa TC
p.s.
Aneks 7 - Sporazum o izbjeglicama i prognanicima. Objasni.UBIPITAR je napisao/la: ↑27 dec 2021, 11:11Znamo mi da su vama Vice i prekodrinaši draži,al još malo ovu polusezonu,ubrzo će Anex 7!tuzlac je napisao/la: ↑27 dec 2021, 10:57Beledija je napisao/la: ↑26 dec 2021, 23:19Hehe Tuzlac, niko ne spori da je ovo rezultatski najbolja polusezona PL međutim niko ne spori da od 15-16 odličnih igrača većinu minule sezone imaju igru bez igre i da ekipe koje nešto znače lako izlaze na kraj sa TC
p.s.
PREDSJEDNIKU HUSIĆU , ŠEFU STRUKE MUSEMIĆU, SVIM IGRAČIMA I NAVIJAČIMA FK TUZLA CITY NEKA BUDE SRETNA I BERIĆETNA NOVA , 2022 GODINA.
OVE UTAKMICE IZ 2021 I REZULTATI SU DO JUČER BILI SAMO SAN.
OVE UTAKMICE IZ 2021 I REZULTATI SU DO JUČER BILI SAMO SAN.
Zadnja vijest koju sam upratio a vezana za TC je ona da je Đerić napustio klub a objavlena je 15. 12. 21. O pojačanjima ili kad je prozivka ni riječi, možda sam sta propustio. 

Hasanbegivić se vraća sa posudbe iz Gradine a Tomašević ostaje na posudbi kod nas. Nadam se da će se do ponedjeljka znati više o eventualnim promjenama.
Što li se ovo Tuzlac ne javlja da mu nije istekao ugovor sa Husrefom.
Sad da ode Husref mi bi do kraja sišli na 8 mjesto.Mi bi bez Husrefa tavorili kao i Mladost DK.Mada, jedva čekam da pitari objave da imaju trenera jer, oni siguran sam, sad navaljuu na Husrefa da se vrati u Sarajevo.Varešanović ako potpiše onće ipak potrajati i u tom slučaju Husref će akoBoda podići još jedan pokal ali ,sa Tuzlom.
Dobro je da Husić ne pušta nikakve informacje u javnost.Zna Husref šta mu treba ali i za narednu sezonu.Husić vjerovatno skoro dolazi iz SAD ako već nije.Možda prvo prodamo nekog od igrača.Recimo ,kapitena reprezentacije.Uglavnom privlačni smo dobrim igračima jer imamo visoke ambicije.Neće više Muratović kupovati igrače po otpadima.
Z A - I S T O R I J U
DOGODILO SE PRIJE 20 GODINA. POTPISUJE HUSREF MUSEMIĆ.
Jedna od najvećih utakmica u historiji FK Sarajevo. Davne 2002. u Istanbulu su priredili senzaciju protiv Bešiktaša.
Jedna od najvećih utakmica u historiji FK Sarajevo. Davne 2002. u Istanbulu su priredili senzaciju protiv Bešiktaša.
-
- Kontakt:
Sta ti pricas bolan...Azmir je doso davno vec. Koga prodati? Za nukica je HR i Slovenija plafon. Ko bi dao za nukica 300.000e?tuzlac je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:46Dobro je da Husić ne pušta nikakve informacje u javnost.Zna Husref šta mu treba ali i za narednu sezonu.Husić vjerovatno skoro dolazi iz SAD ako već nije.Možda prvo prodamo nekog od igrača.Recimo ,kapitena reprezentacije.Uglavnom privlačni smo dobrim igračima jer imamo visoke ambicije.Neće više Muratović kupovati igrače po otpadima.
Radujem se da je Husić tu.Hvala za info.Pazi ,mali Todorović je kao reprezentativac prodat u Austriju(Red Bul) za zvanično 300 ili 350hiljada Evra ,mada je cijena moguće bila veća.Nukić nnikada do sad nije bio bliže transfera gledajući kako to ide na fudbalskom tržištu.Eh sad hoće li biti prodan to je pitanje.Ja bih želio da ga transferiramo da probijemo led.Iskreno ,on je ovu polusezonu odigrao čuvajući se , nije išao kao u prethodnim.Fanatico89 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 19:20Sta ti pricas bolan...Azmir je doso davno vec. Koga prodati? Za nukica je HR i Slovenija plafon. Ko bi dao za nukica 300.000e?tuzlac je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:46Dobro je da Husić ne pušta nikakve informacje u javnost.Zna Husref šta mu treba ali i za narednu sezonu.Husić vjerovatno skoro dolazi iz SAD ako već nije.Možda prvo prodamo nekog od igrača.Recimo ,kapitena reprezentacije.Uglavnom privlačni smo dobrim igračima jer imamo visoke ambicije.Neće više Muratović kupovati igrače po otpadima.
"Jakirović: Kapiten nam je Bilbija, dijete Borca, a najteže nam je igrati u Tuzli, tamo nam svašta viču
PREMIJER LIGA BIH04/01/2022 u 20:34 h"
"Jakirović: Kapiten nam je Bilbija, dijete Borca, a najteže nam je igrati u Tuzli, tamo nam svašta viču
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.