Nama hoće, a za ostale ekipe i nisam baš siguran.alfarouqaminu je napisao/la:videcemo dal ce biti zanimljivo kada doce playoffSexmachineboy je napisao/la:Ma slabo sam i ja tu, ali ovo stvarno nije zanimljivo više...![]()
![]()
![]()
San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tesko playoff je druga pricaSexmachineboy je napisao/la:Nama hoće, a za ostale ekipe i nisam baš siguran.alfarouqaminu je napisao/la:videcemo dal ce biti zanimljivo kada doce playoffSexmachineboy je napisao/la:Ma slabo sam i ja tu, ali ovo stvarno nije zanimljivo više...![]()
![]()
![]()
Prvo poluvrijeme "drz' - ne daj'", al' u drugom opet rutinski...
Ginobili 22, Jefferson 18, Parker 17, Blair 14, Hill 14, Duncan 12... ovo je strava!
40-7
Ginobili 22, Jefferson 18, Parker 17, Blair 14, Hill 14, Duncan 12... ovo je strava!
40-7
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
99 % da će biti najbolji na kraju regularne sezone
Da li možemo do 70 pobjeda to je 30-5 do kraja sezone?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Teško, ali ko zna. Mislim da ćemo ipak malo popustiti kasnije, daj Bože da se varam.LBJ MVP je napisao/la:Da li možemo do 70 pobjeda to je 30-5 do kraja sezone?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ja evo čekam pola godine da nas stane al nešto nećeSexmachineboy je napisao/la:Teško, ali ko zna. Mislim da ćemo ipak malo popustiti kasnije, daj Bože da se varam.LBJ MVP je napisao/la:Da li možemo do 70 pobjeda to je 30-5 do kraja sezone?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nadam se i ja da ćemo dugo izdržati, ali P-O će pokazati pravo stanje ekipe..LBJ MVP je napisao/la:Ja evo čekam pola godine da nas stane al nešto nećeSexmachineboy je napisao/la:Teško, ali ko zna. Mislim da ćemo ipak malo popustiti kasnije, daj Bože da se varam.LBJ MVP je napisao/la:Da li možemo do 70 pobjeda to je 30-5 do kraja sezone?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma ja se plasim da ne oborite rekord chicaga

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nadam se pobjedi protiv Portlanda, mada ni remi nije loš.. 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma dobivate portland,laganica... ginobili ce resiti stvar i uz malu pomoc duncana i parkera... reesena stvarSexmachineboy je napisao/la:Nadam se pobjedi protiv Portlanda, mada ni remi nije loš..
svaka cast na ovom skoru
Kakav ruzan poraz...
Ne znam sta je ovo veceras bilo, ali toliko smo nezainteresovano izgledali na terenu i toliko nastojali da se ne umorimo, da je bolje bilo od pocetka igrati s rezervistima...
40-8
Ne znam sta je ovo veceras bilo, ali toliko smo nezainteresovano izgledali na terenu i toliko nastojali da se ne umorimo, da je bolje bilo od pocetka igrati s rezervistima...
40-8
- alfarouqaminu
- Kontakt:
slazem se sa tobom veoma glup poraz spursa, u prvom poluvremenu donekle dobra igra, cak ste otisli na poluvremenu sa vodjstvom, ali u drugom vremenu potpuno odsutni sa utakmice... ma boli vas racku opet ste najboljiYaSSaL je napisao/la:Kakav ruzan poraz...
40-8
- Sexmachineboy
- Kontakt:
NE MOGU DA VJERUJEM!

- alfarouqaminu
- Kontakt:
jbh nema nista od rekordaSexmachineboy je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM!![]()
Šta napisati 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
napisati to da nema nista od obaranja rekorda chicagaLBJ MVP je napisao/la:Šta napisati
Nadam se dok ima teoretske šansealfarouqaminu je napisao/la:napisati to da nema nista od obaranja rekorda chicagaLBJ MVP je napisao/la:Šta napisati![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Nadam se dok ima teoretske šansealfarouqaminu je napisao/la:napisati to da nema nista od obaranja rekorda chicagaLBJ MVP je napisao/la:Šta napisati![]()
![]()
ma nema sanse,evo sledeca vam je protiv aktuelnih prvaka
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM!![]()
Sta sam rek`o za Portland?
Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.