Novi kapiten i novi trener

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mujakić je ljevak a mi nemamo ni jednog stopera ljevaka. A to puno znaci u taktickim zamislima. A i Niho je mlad neka se rijese Lazica pa i Dupovca da Trako moze imati odredjenu minutazu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jan 2022, 17:29I povratak Mujakića bi bila prvoklasna glupost, ako se već formacija mijenja na četiri pozadi. Trako mora biti makar u rotaciji, povratkom Mujakića pada na poziciju četvrtog ili čak petog štopera ako niko ne ode.
Imat ce Trako svakako minutažu, na dva fronta igramo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jan 2022, 17:44Ma razumijem ja sve to, ali ljudi, nas bez mladih igrača nema nigdje. Ako ćemo baš uvijek tražiti izgovore samo da mladi igrači ne igraju, onda nas nikad nigdje neće biti.
Ma neće brate, ne igramo 500 utakmica nego maksimalno 18 ako odemo do kraja u kupu. Imaš Lazića, Dupovca, Kurdića i sad još ako dođe Mujakić i njega. Četiri igrača ispred. Moraju otići i Lazić i Kurdić da bi dolazak Mujakića imao smisla.Historicar je napisao/la: ↑01 jan 2022, 17:46Imat ce Trako svakako minutažu, na dva fronta igramo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jan 2022, 17:44Ma razumijem ja sve to, ali ljudi, nas bez mladih igrača nema nigdje. Ako ćemo baš uvijek tražiti izgovore samo da mladi igrači ne igraju, onda nas nikad nigdje neće biti.
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, bhfanatic14, dime, Haksss, kanarinac, mosarajvosa83, Napapijri, Proximic, spezial, supervizor i 80 gostiju.